25-jarige overleden te Kwatta Paramaribo – Politie Suriname

Suresh Paramaribo

Triest hoor: Eerder deze week waren we op zoek naar de nabestaanden van een overleden Hindoestaanse jongeman. De man was overleden na een verkeerongeval te Kwata Paramaribo.

De politie laat weten dat de familie van de man zich inmiddels heeft aangemeld. Zoeken naar de nabestaanden hoeft dus niet meer. Bekijk het officiële politiebericht voor informatie omtrent de man zijn identiteit. Geef het door aan anderen. We wensen de nabestaanden veel sterkte met het verlies.

Update politie Suriname: Personalia autobestuurder die omkwam bij verkeersongeval achterhaald. De manspersoon die in de vroege ochtend van woensdag 17 februari na een verkeersongeval aan de Kwattaweg om het leven kwam, is door een broer geïdentificeerd als te zijn de 25-jarige Sureshkoemar Audhram.

Volgens het obductierapport heeft het verkeersslachtoffer ten gevolge van veel bloedverlies het leven gelaten. Het ontzielde lichaam van Sureshkoemar is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden.

Lees het de eerder gepubliceerde opsporing van de politie:

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Politie zoekt familie van Hindoestaanse jongeman die vanmorgen is overleden

De politie vraagt hierbij uw aandacht. Ze zijn opzoek naar informatie na een dodelijk verkeersongeval te Kwatta. Een jongeman van rond de 30 jaar en van Hindoestaanse komaf is vanmorgen om het leven gekomen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het door aan iedereen zodat de familie snel op de hoogte gebracht kan worden.

Autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval; oproep aan nabestaanden. Een manspersoon van wie de personalia nog onbekend is, kwam in de vroege ochtend van woensdag 17 februari na een verkeersongeval aan de Kwattaweg om het leven.

De politie van het bureau Kwatta koerste na de melding van het Command Center, naar de plek voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het lichaam van een manspersoon van Hindoestaanse komaf aan die geen levensteken meer vertoonde. Het slachtoffer heeft een geschatte leeftijd van 30 jaar en lag met zijn blote bovenlijf, gekleed in een witte kniebroek naast het voertuig.

Volgens het voorlopig onderzoek reed de onbekende autobestuurder in een grijs gelakt voertuig met vermoedelijk een vrij hoge snelheid over de Kwattaweg. Hij kwam vanuit de richting van de Vierde rijweg gaande in die van de Derde rijweg. Ter hoogte van pand nummer 688 moet de chauffeur de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren, waardoor hij tegen een houten mast van EBS botste. Hierdoor sloeg het voertuig vermoedelijk een aantal keren over de kop, belandde op een perceel en kwam vervolgens tegen de woning van dat perceel tot stilstand.

Het verkeersslachtoffer moet door één van de ruiten van het voertuig naar buiten zijn geslingerd. De man liep zware letsels op en liet ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van de autobestuurder na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag is genomen.

Het grijs gelakt voertuig van het merk Nissan Tiida, gekentekend PH 44-37 is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Kwatta op de telefoonnummers 436132 of 435392 of met de Verkeers Unit van Regio Midden die belast is met het verder onderzoek. Deze unit is te bereiken op de telefoonnummers 582205 of 582286.

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

Suresh Paramaribo
De 25-jarige Sureshkoemar Audhram.

One thought on “25-jarige overleden te Kwatta Paramaribo – Politie Suriname

  1. Rust in Vrede jongeman .
    Gecondoleerd familie , vrienden en kennissen.
    God Bless You .

Comments are closed.