Video – 19-jarige moeder laat baby zonder eten achter – 1 voor 12 Suriname

baby Suriname spoorloos

Een pijnlijke video:
3 weken geleden vertrok de 19-jarige van huis en is niet meer teruggekeerd. Haar moeder is achtergebleven met haar 2 maanden oude baby. Zonder eten en zonder luiers!

Oma Rosalina is radeloos. Ze is zelf moeder van 7 kinderen. Haar dochter is weggelopen en heeft haar pasgeboren baby bij haar achtergelaten. De baby moet aan de borst en heeft vermoedelijk ook medische hulp nodig. Pijnlijk om de situatie te bekijken. Zelfs meneer Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname is radeloos. Bekijk de video en geef het door aan iedereen. Er moet zo snel mogelijk een oplossing komen. Dit kan echt niet. En moeder FARIDA als je dit ziet: Ga naar huis want je baby heeft hulp nodig!!! 

Baby van 2 maanden

Radeloos benadert oma Rosalina van Kwarasan serie C Stichting 1 voor 12 Suriname om hulp. Haar dochter Farida Sabar is 3 weken terug van huis gegaan na een ruzie met haar moeder. Ze heeft haar 2 maanden oude baby achtergelaten.

Bij oma gelaten

Oma heeft bijna niets voor de baby. Een jongen. Pap wil hij niet. En hij vraagt en huilt om de borst. Oma is radeloos. Ze vertelt over haar problemen met haar kinderen. Ze is moeder van 7 kinderen. En heeft het ontzettend zwaar. Haar leefsituatie is niet goed. Stromend water was er niet eens. Luiers heeft ze ook niet. Daarom heeft ze aangeklopt bij de stichting. Haar dochter moet dringend thuiskomen om voor haar kind te zorgen. 

Video

Moeder is in gesprek met meneer louis Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname. Gelukkig heeft SWM Suriname gezorgd voor stromend water. Bekijk de video geef het door aan iedereen. Misschien is er iemand die een steentje bij kan dragen.

FamilieNieuws winkel
Babyvoeding of luiers kopen? Dat kan ook bij BOL.com. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Bekijk onderstaande link en ga direct naar de website van BOL.COM:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

20 thoughts on “Video – 19-jarige moeder laat baby zonder eten achter – 1 voor 12 Suriname

 1. Als lactogeen niet helpt is phosphatine is de beste hoor dat gebruik voor die zonen van me. Die houd langer en voedzaam. Laat via 1 voor 12 alls regelen en aan iemand dat kind geven met voorwaarden. Die zal goed voor dat kind zorgen en een goeie toekomst gevn. Want zomr die moeder geven omdat als ze al 2 keer weg is zonder dat kind heeft ze gn gevoel nu. Als dat kind groot wordt laat dat kind weten wat ze gedaan heeft. Zo een schattige KIND. GEEFT HEM AAN IEMAND HR.

 2. Kan er aan die oma vermeld worden dat als dat kind niet tegen nutrilon kan, dat ze dan lactogeen moet proberen te geven inplaats van gewoon melk. Ik kan wel voor haar kopen en sturen.

 3. Triest verhaal laat de gesteriliseerd worden anders komt ze nog met meer kinderen die niet gevraagd wordt om geborenworden, er is iemand die dat kind wil adopteren geef hem een tweede kans minn hart bloed want oma heeft het ook heel moeilijk 🙏

 4. Moeder alvast steriliseren, omdat ze aan de lopende band gaat maken! Alleen maar problemen voor de maatschappij!

  1. ik ken ze wel, oma heeft geen telefoon Xe is een arme vrouw leef ban financile steun. Als je wil praten met oma 8756642 is mijn nummer kan ik je beter uitleggen

 5. Ik woon zelf in Nederland. Het liefs zou ik dit kindje willen adopteren. Hoe kan ik ze eventueel ondersteunen?
  Heb zelf een baby van 6 maanden.
  Heb spullen zat, die ik eventueel wil posten.

 6. Goed bedoeld maar, mensen die online vragen om een baby alsof het om een zak rijst gaat. Aan adopteren zijn strikte voorwaarden verbonden zodat het kind van het ene probleem naar het ander probleem wordt verplaatst.
  Maandelijks een bijdrage doen of spullen geven is ook een optie en vandaar uit kan het balletje verder rollen

  1. Zoals iemand eerder aangaf, misschien kan dat kind niet tegen Nutrilon, want dat is go-to melk soort voor velen.. Lactogeen proberen als dat nog niet is geprobeerd.

   Als jullie goed kijken naar de nummers van Mnr Vismale,
   Dan weten jullie hoe en wat

 7. De moeder is alcoholist en vader eveneens
  Het beste is de moeder aan de pil zetten liefst prikpil
  Omdat ze straks weer een 2de kindje voor oma brengt
  Dit probleem bij de wortel aanpakken
  En mensen die oma mag dat kind niet zonder toestemming weggeven
  Breng gewoon wat u hebt

 8. Ik zou graag dat kind willen adopteren…k ga deze oma zeker mijn bijdrage doen mr open duur gaat oma ook vr haar zelf moeten zorgen…
  Dus liever dat kindje aan iemand geven zodat hij de nodige zorg krijg…

 9. Mag k dat baby aub ………k ga alles voor hm doen en regeln k self hb 4 kids en 2 kleinderen …..aub mag k dat baby

 10. Aub geef dat kind aan iemand die hem kan verzorgen. Of zet hem bij een tehuis. Zo kan dat kind niet overleven. Hoe lang gaat die oma op die moeder wachten. Al gaat zijn oma donatie krygen, hoe lang gaat ze ermee kunnen overleven. Zoek de moeder op en laat ze tekenen voor adoptie. Er zijn anderen die graag een kind willen. Die mevr wil zo graag dat kind. Er moet wel een optie zijn toh. Laat ze hem maar hebben.

 11. De scholen moeten de jongeren meer voorlichting geven ,ter preventie van tiener zwangerschappen.De jongeren,vooral meisjes moeten leren dat je school afmaken en onafhankelijk zijn van een man belangrijker is,dan vroeg te beginnen met onbeschermd sex ,Of ongeplande zwangerschappen.De kinderen moeten de films zien van dergelijke gevallen zodat ze zien wat realiteit is…namelijk,bedelen om steun van de samenleving om te overleven…

Comments are closed.