Ik neem vandaag afscheid van mijn geliefde Jeruël Ceder in Paramaribo – foto video’s

Veel te jong uit haar midden en ze hadden zoveel plannen. Hoe verwerk je dit?

De ontroostbare Rayza Kana maakt hierbij bekend dat haar vriend, de 20-jarige Jeruël Ceder, veel te vroeg naar Huis is geroepen. Vandaag wordt er afscheid van hem genomen in Paramaribo.

Bekijk het bericht voor meer informatie en om haar gedeelde foto’s te bekijken. Bekijk ook de overige gedeelde herinneren en video’s. Wat een verdriet. Wij van FamilieNieuws wensen Rayza, haar naasten, de overige vrienden, familieleden en verdrietige nabestaanden van Jeruël heel veel kracht toe vandaag. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan!

De Heer is nabij de gebrokenen van hart en hij verlost de verslagenen van Geest.
Ps. 34:19

Want gelijk het lijden van Christus overvloedig over ons komt, zo valt ons door Christus ook overvloedig vertroosting ten deel.
2 Kor.1:5

Diepbedroefd maar dankbaar dat we 6 jaren lief en leed mochten delen waarvan 1 jaar op afstand vanwege zijn studie, geef ik te kennen dat van mij veel te vroeg naar huis is geroepen na een kort ziekbed.

De Here alleen kon Jeruël Hesli Ceder van mij scheiden. Wij dachten dat wij alles op een rijtje hadden maar de Here heeft anders beslist.

Jeruël Hesli Ceder

Hij werd slechts 20 jaar.
You will Be My Forever Love!!

Uitvaart

Op vrijdag 19 februari 2021 zullen wij, mijn wederhelft, Jeruël Ceder ten Grave leggen om 4u. voorafgaand zal er een troost dienst worden gehouden.

Er zal vanaf 2u n.m gelegenheid zijn om Jeruël Ceder een laatste groet te brengen en wel in de Aula van het P.T Jayden Parag Crematorium aan de Dr Sophie Redmondstraat te Paramaribo.

Farewell my forever Love
Till we meet again.

Your Forever Love,
Rayza Kana

Ps. Aub geen T-shirt met Jeruël zijn foto voor de begrafenis!

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Lees ook: Mijn zoon Jeruel Ceder is overleden in het buitenland – video’s – foto’s

FamilieNieuws winkel
Babyvoeding of luiers kopen? Dat kan ook bij BOL.com. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Bekijk onderstaande link en ga direct naar de website van BOL.COM:

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: