Video’s – Gezin Ganput slaapt al jaren op een balkon te Paramaribo.

Ganput Kwatta Paramaribo

Welke donateur heeft het hart op de juiste plek om deze zieke jongeman te helpen?

Eerder deelden we een hartverscheurend bericht van de jongeman Soeradj Ganput uit Paramaribo. De man met een hersentumor slaapt met zijn gezin op een balkon. Qua gezondheid gaat het beter. Alleen moet hij zijn medicatie op tijd innemen. En daar gaat het mis.

Video – 1 voor 12 Suriname is op bezoek bij meneer Ganput en hij heeft een dringende oproep voor de gemeenschap. Deel het met eenieder. In binnen- en buitenland. Wellicht kan het iemand bereiken die hem en zijn gezin kan helpen. Bekijk de nieuwe video en foto’s. Kijk ook de eerdere video’s

Ps. In het bericht kunt u zien welke medicatie meneer Ganput nodig heeft. Hij heeft wel een recept, maar hij moet alles zelf betalen. Wellicht is er iemand die hem ermee kan helpen. 

Kwatta Paramaribo

1 voor 12 heeft weer een bezoek gebracht aan het gezin Ganput te Kwatta Paramaribo. Soeradj Ganput werd hulpbehoevend vanwege een hersentumor. Hij is daarvoor ook geopereerd. Hij wacht nu op een volgende operatie. Na een hele lange periode bedlegerig te zijn is hij langzaam aan het herstellen.

Medicijnen

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Gelukkig gaat het beter met hem, zolang hij zijn medicijn maar op tijd gebruikt. Maar zijn probleem: Het geld om de medicatie, die hij zelf moet betalen, heeft hij helaas niet. Hij vertelt zijn probleem aan stichting 1 voor 12 Suriname en doet een oproep aan de gemeenschap.

FamilieNieuws

Soeradj heeft FamilieNieuws laten weten dat hij ook nog steeds opzoek is naar een onderdak voor hem en zijn kleine gezin. Hij hoopt dat deze oproep de juiste mensen kan bereiken. Bijvoorbeeld: De president en de First Lady. Er moet toch iemand zijn die hem en zijn gezin kan helpen? Stuur het bericht door aan iedereen.

Video

1 Voor 12 Suriname bezocht Soeradj en zijn gezin aan de Naipalstraat. Omgeving Kwatta Paramaribo. Bekijk de video en scroll naar beneden om ook de eerdere video’s, waarin hij samen met zijn vrouw het woord deelt, te bekijken

Bekijk hier de video van 1 voor 12 Suriname:

Eerdere berichten

Monique en Soeradj vertelden hun verhaal eerder aan de media

Een brief van vorig jaar:

Myn naam is Soeradj Ganput, ik was een hardwerkende man die voor zyn gezin kon zorgen maar nu niet meer. Ik was 1 en een halve maand in het ziekenhuis met een tumor in me hersenen en nu is het geopereerd. Nu dat ik thuis ben voel ik me niet meer zo lekker, Het lykt of ik weer die aanval wil krygen. Ik was op maandag 27 april jl voor controle samen met myn vrouw en heb met de dokter ook gesproken erover. En de dokter zegt dat ik weer een scan moet maken om te kyken of ze alles van die tumor hebben weggehaald.

Lees ook: 3-jarige jongen met hersentumor in de steek gelaten door zijn vader. Wanhopige moeder uit Paramaribo vertelt haar verhaal aan 1 voor 12 (video)

Dus onze situatie is heel slecht, we slapen nog steeds op het balkon. We hebben ook een interview gedaan voor een huis, maar we horen niets van de autoriteiten van Suriname. Hoelang ga ik nog met me gezin op het balkon slapen? Daarom vraag ik aan de president van Suriname om ons te helpen. Of misschien kan iemand anders ons helpen. Het is ook zwaar voor myn vrouw want ze kan ook niet gaan werken .Ze moet op my letten en op die kinderen ook. Ik vraag de gemeenschap en de ministers van Suriname, helpt u ons ………… U kunt mij contacten op telefoonnummer is +597 8568667

Bekijk hier de video’s:

Samen staan we sterk

Lees ook: Hartverscheurende foto’s en oproep van zieke man uit Suriname die met gezin op balkon slaapt – video’s

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

One thought on “Video’s – Gezin Ganput slaapt al jaren op een balkon te Paramaribo.

 1. Heel triest in dit land
  Ook ik heb problem met gezondheid
  MAAR gelukkig Niet zo erg als anderen.
  Ben VERZEKERT Selfreliance voir bijna 370srd PERMAAND betaal ik DUS de helf BRTAALD me werkgever ook 370 srd
  En daarin is geen bril en Tandarts ook geen gehoor APPARAAT die ik keihard moet neer tellen 300 euro.
  Hopenlijk helpt Niet ALLEEN de regering MAAR ook de DNA LEDEN VOOR HUN BIJDRAGEN AAN DEZE ARME GEZINNEN

Comments are closed.