Video – “Ik word gemolesteerd door mijn buren”

mevrouw Suriname buren

“Er wonen witte Nederlanders hier op het project en samen met de buurt proberen ze mij weg te pesten. In Nederland zouden ze het nooit kunnen doen”

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Maar a no alle presie a san de so. Er is heel wat djoegoe djoegoe in het project waar Mariksa woont.   De media is erbij gehaald. De boze Mariska geeft aan dat ze wordt gemolesteerd en gepest door haar buren. Bekijk de video en geef het door aan anderen. Er wordt ook gesproken met 1 van de ‘witte’ buren. Die geeft aan dat juist Mariska degene is die hen lastig valt. Hij wil dat Mariska hun met rust laat. Wie heeft er nou gelijk? Hoe moet dit opgelost worden?

Blauwmeer Suriname

“Zolang ik mijn geld niet krijg, ga ik NIET betalen”

Mevrouw Mariska Voorn zit in een tijdelijke woning en ze praat met ‘De Straat’ van STVS. Ze geeft aan dat ze gemolesteerd wordt door de buren. Ze zit in een tijdelijke woning in het project Blauwmeer in Suriname.

Aangifte

Ze heeft meerdere keren aangifte gedaan, maar ze heeft het gevoel dat ze niet serieus wordt genomen.

Die witte mensen blijven bezig om me weg te krijgen van hier. Mevrouw Voorn is het helemaal zat! Ze wil echt haar ei kwijt. “Die koeien die hier wonen doen alsof die witte man God is.” Er is ook gesproken met de tegenpartij, en hij vertelt het verhaal weer anders. Hoe zit het nou eigenlijk?

Wil je ook afvallen: Kijk naar alle afslankproducten op de drogisterij.net

Bekijk hier de video van STVS de straat: Geef het door aan anderen. Wat zou ze moeten doen?

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

26 thoughts on “Video – “Ik word gemolesteerd door mijn buren”

 1. Hmmmmm die mevr voorn lijkt me een beetje zwaar gefrustreerd en wandenkend lijkt mij. De “Buurtgek” waar personen zich liever niet meer willen bemoeien. Grote bilboards plaatsen met bepaalde tekst??!!. 🙆🏾‍♂️🙆🏾‍♂️🙆🏾‍♂️Van een mug een olifant maken. Wil graag weten met welke buurtbewoner die vrouw wel heel goed bevriend is?.

 2. De politie agenten van Paranam zijn als een grote mars!! Ik heb het persoonlijk meegemaakt. Ze zijn laks.

 3. En maar klagen dat Surinamers gediscrimineerd worden, als ik als Nederlandse zie wat er hier in deze reacties voorbij komt WAUW! Geen woorden voor!! Nog nooit heb ik überhaupt zulke uitspraken durven doen over andere mensen… lekker iedereen over één kam scheren daar bereik je veel mee!!
  En wat betreft de slavernij, vreselijk wat er in die tijd is gebeurt! Maar hoe durf je daar de mensen van nu nog verantwoordelijk voor te houden!!! Daarbij werden slaven niet alleen verkocht door witte/blanke mensen hoor!! Verdiep je er dan echt eens goed in voordat je komt praten!

 4. Hij is een dieren liefhebber, maar men mag geen last van ondervinden. Hou ze op je erf laten ze niet op die mv. Haar erf gaan. Als je echt v ze houd dan zal j ze behouden is dat niet het geval dan zullen ze vergif krijgen ja. Die mv. Is nog lief want ik zou alle acht gelijk vergiftigen

 5. Hij is een dieren liefhebber, maar men mag geen last van ondervinden. Hou ze op je erf laten ze niet op die mv. Haar erf gaan. Als je echt v ze houd dan zal j ze behouden is dat niet het geval dan zullen ze vergif krijgen ja. Die mv. Is nog lief want ik zou alle acht gelijk vergiftigen

 6. Ik vind het in en in triest dat een witte man uit zijn hol, naar Su komt en de baas speelt in Blauwmeer. Zelfs in eigenland zijn we niet veilig voor dat wit gespuis. Vreselijk dat we door deze regering terug bij af zijn. Deze mensen hadden we nooit in het land moet laten wonen nadat hun voor ouderen, onze mensen tot slaaf hadden gemaakt. Nu is deze mevrouw degene die door hen het leven zuur wordt gemaakt. Wij zouden in grote getale naar Blauwmeer moeten trekken en deze man en zijn vrouw op het eerste vlucht richting Nederland moeten laten vertrekken. Ging het niet goedsschiks dan maar kwaadschiks. Zoals zij in Zuid – Afrika te keer zijn gegaan, rest hen Su om te laten weten dat zij ook hier de baas willen zijn. Witte man ga terug naar je holen en laat ons in onze rimboe.

 7. Doe lek i law , ieder en alles kort en klein slaan . Honden uitschakelijken ,wat denkt die wiie man wel ,su is vsn ons en niet van hun

  1. Jij witmang donderop naar je eigen land terug naar NL. En laat je dagoe daar lekker los lopen en schijten in je eigen tuin. Overal willen jullie baas spelen. Dan roepen jullie Nl is van jullie. En su dan ? Is dat ook van jullie? Neeeee. En slavernij mag op je snuit worden gedrukt wees niet boos dat is jullie geschiedenis en zolang jij je ziekelijke mentaliteit niet kan loslaten zul je eraan herinnerd worden

   Njang ka

 8. Je hond hoort op jou erf te zijn en niet tot laast van de buren.Ik zie een witte man,mij komen zeggen wat ik op mijn erf moet doen.
  Ik had jou problemen met de vinden van mijn naast buur. Ik heb ze vaak erop gewezen en ze weten het ook,dat hun honden over de shutting sprongen om hun behoefte bij mij te komen doen.
  Maar men luisteren niet. Nou ze hebben het geweten.ik heb gif op mijn erg gezet en ze gezegt wat ik heb gedaan,dus of jou hond dood gaat is het niet mijn probleem. Nou niet dat ik het leuk vondt om het te doen,maar het is vervelend om elke morgen troep op te ruimen terwijl je geen hond hebt. Nu zijn ze met hun vier poten onder de grond.
  SORRY HOOR.

 9. Zelf in eigen land ben je niet veilig. Ik word echt boos no wang witmang a no basi drape. Luku eng smoel bestuur waarom zit die mevrouw niet in de app. Kong disco a vrouw in haar land. Mi boos vergiftigd ding dagu kasani

 10. Sorry dit bewijs weer dat blakamang ei njang blakamang . Waar is jullie vuist gebleven. Denken dat deze shit hier in nl zou kunnen. Die man voelt zich 💪🏿 blaka mang ei weer ding srefi shit man

 11. die vrouw heefd gelijk die agenten van paranam zijn niets nutters vr al die insteckteur is een racist ze verlenen hand en spandiensten vr al aan crimienelen zijn corupt hij hoort niet daar thuis laan ze mijn mond niet open breeken en ook niet alle maal zijn zo hoor die agenten die van blouw meer ken ik goed is een wolf ik schapen kleding sins santokie aan de macht zijn is het erger geworden met hindostanen in dit land ze willen bepalen vr een ieder

 12. eeeeeeh………… dit is egt zwaar om te horen hoor, in je eigen land da a witmang e overheers drapeh in a project. eeeeeeeh……no mang dit is moeilijk te verteren. a no kang a no kang…
  peh deh agressie deh foe tek a mang dies ing spookkop…………
  da praat ik nog beheerst

 13. Mw. Voorn,ik vind u open en eerlijk,die witte man liegt,dat merk je direkt,hoe hij uit zn woorden komt. Hij hft een lekker land gevonden en stomme onderkruiperige en bobo buren. Die Surinamers die achter hem aanlopen zijn in de slaventijd blijven steken ja,want niemand komt voor mij bepalen,hoe en waar ik moet leven noch met wie ik moet bemoeien. Deze Su’s hbn blankevrees en zijn blanke gatlikkers.

 14. Honden aan de lijn klaar .
  Niet alle mensen houden van honden .
  Dus hou je ka hond aan de lijn .
  Hier zou je het ook niet loslaten

 15. Die mevr. Heeft gelijk dat de witte man eist dat je je erf moet omrasteren als je geen last wilt hebben v die honden. Die 2 die ze heeft aangeven hebben die mw. Haar ruiten ookkapot geslagen en dat kan niet, en inderdaad doet de politie v daar geen moer

  1. Mw. Voorn u moet niet verhuizen. Omdat ze onderdanig zijn. U heeft gelijk dat het koeien zijn, en ze gaan je niet steunen, omdat je een zwarte vrouw bent. Zelf die agenten zijn onderdanig. Die witmangs denken dat ze op Curaçao zijn. Mw. U verhuist niet. Koopt een pistool, dat als die honden u wilt bijten legt ze neer. Blauwmeer moet zich schamen.

 16. Waarom hun hond niet aan de lijn ik heb ook honden die heb ik aangelijnd. Zwerfhonden kan niemand iets er aan doen. Waarom doet de politie niks of zijn ze zo Holland minnend. Nederlanders denken alles te kunnen doen waar ze ook zijn. Laat hij in Nederland dit alles doen dan ga je zien. Als ik die mevrouw was gooi gif rondom je erf dat leert ze af om de honden vrij te laten lopen. Je hoeft niet van je buren te houden of met ze te bemoeien is geen verplichting goede morgen of goede middag alleen is al genoeg. Nederlanders zijn bemoeizuchtig ik heb er 50 jaren gewoont

 17. Het jammere van dit hele verhaal is. Hier in Nederland zijn ze je liever kwijt dan rijk als buitenlander, Rutte vertikt het om zijn excuses aan te bieden voor de slavernij. Maar de witte Nederlander wordt in Suriname op handen gedragen en krijgt het voordeel van de twijfel. Nederlanders zijn de grootste hypocrieten die er zijn ze zullen alles eraan doen om in het gelijk gesteld te worden. En overal in de hele wereld willen zij de overhand hebben. Kijk maar naar Afrika daar hebben ze een hele stad in hun bezit. In Curaçao bouwen ze de beste woningen. In Spanje heel veel appartement bezitters en zelfs eettentjes, maar in Nederland moet je geluk hebben dat jij als Surinamer iets beters in bezit hebt dan hun want dat kan niet verdiend zijn maar net drugsgeld gemaakt. Ik hoop dat het in Suriname niet met 2 maten wordt gemeten en dat er wordt gebundeld om elkaar te ondersteunen en niet de witte Nederlander die blijft neer kijken op onze donkere mensen. Geef die vrouw ook het voordeel van de twijfel. Want owroe gwenti fu todo dat zijn de Nederlanders als ze je weg willen hebben gaan ze je pesten totdat het ze lukt. Dit is geen racisme maar gewoon de waarheid om het fenomeen de witte Nederlander.

 18. Zij beweren dat ze allebei bewijs hebben van elkaar. Laten ze die bewijzen dan laten zien. Laat de zaak voor de rechter komen, want de politie is zo slap als ik weet niet wat. Ze zei dat ze een advocaat heeft. Dan lijkt het me niet zo moeilijk er een rechtszaak van te maken, zodat het voor eens en voor altijd is opgelost !

  1. Barbara, die mw. Heeft een advocaat enbze heeft die zaak gewonnen, daarom is ze in dat huis. Ik was ook bijna in zee gegaan met Blauwmeer. Ze hadden iets bij de Sloterdijk georganiseerd, waren projecten van meer dan €50.000,- we rapen dat geld hier niet van de straat. Om dat arme mens op te lichten. Dus die mw. jokt niet. Het waren Hindoestanen. Daar schrijven ze niet over. Dat moet Mr. Ori vertellen, hoe zij de grootste oplichters zijn. Daarom het zwarte ras en ook de anderen onderdanigen moeten gedekoloniseerd, daarom steunen zij die witmang ipv hun eigen mensen. En ik zegt niet dat je hemoglobine lastig moet valken, maar hij moet niet denken dat hij in Curaçao is, waar zij het daar voor het zeggen hebben, en in Zuid Afrika. Heeft die mw. geen familie of een paar neven. Om hem alleen maar te waarschuwen.

   1. Boi nanga mi a bing mik a ka disi 1zoon maar zou even langs lopen de buren zouden het ook weten, in je eigen land kan je niet rustig leven in Holland moet je naar je apenland dat zeggen ze steeds maar hij lult
    ini a apenland die honden zouden een lekkere stuk worst van me krijgen daarna mochten ze lekker slapen voor altijd

 19. Ik snap niet dat buren niet in harmonie met elkaar kunnen leven.
  Een verhaal heeft twee kanten. Deze buren moeten maar met elkaar in gesprek gaan. Er zijn genoeg frustratie bij deze mevrouw en ze staat haar mannetje. Dus hopelijk komt er een vredige einde.

 20. Wat erg dit. Ik weet niet wie de waarheid spreekt, maar het is voor allebei wel erg hoor. Je moet gelukkig zijn waar je woont. Maar je laat je natuurlijk ook niet zomaar wegpesten! Hopelijk kunnen ze samen rond de tafel zitten. En misschien is een schutting geen slecht idee

   1. Heel erg hoor sang e psa dja in sranang ,chinesi e wang tek over now na deng witmang ano kang sranang oen wikie ,en pe deng poppeblazers verstang go oen hepi oen egi sranang man

Comments are closed.