Video – Het trieste verhaal van mevrouw Rampersad uit Paramaribo

Rampersad Paramaribo

Waar is die vader? In de bak, want hij heeft mijn meisje vernietigd!! Deze alleenstaande moeder van 5 kinderen geeft alvast antwoord op de veel gestelde vraag!

Hartverscheurend om te zien dat kinderen op deze manier door het leven moeten. Mensonterend, zonder stroom en water aan de Leysweg te Paramaribo.

1 voor 12

Video – Mevrouw Rampersad vertelt haar trieste verhaal aan Stichting 1 voor 12 Suriname. Mevrouw is alleenstaand, ziek en heeft geen geweldig inkomen. Het huis waarin ze leeft is niet goed voor haar 5 kinderen waarvan 3 het heel zwaar hebben. Er is geen pap meer voor hoor baby. Bekijk de video, geef het door aan anderen wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat in ieder geval de kinderen geholpen worden. Er is veel te zien en waar te nemen op de video, maar laten we vooral de kinderen in onze gedachten houden. 

Mevrouw uit Paramaribo

Mevrouw RatnaKoemarie Rampersad woont in en bouwvallig huis aan de Leysweg te Paramaribo.

Het gaat helemaal niet goed met het gezin van mevrouw Rampersad. Ze wonen in een zeer bouwvallige woning. De conditie van de woning in Paramaribo is zeer slecht en het is niet goed om daar te wonen met haar 5 kinderen. 2 van haar kinderen hebben een medische aandoening. En een derde heeft erge dingen meegemaakt. Ze is vernietigd door de partner van mevrouw Rampersad. Hij zit nu in de gevangenis.

Video

Bekijk hier de video van 1 voor 12 Suriname. Geef het door aan anderen. Wellicht kan er wat extra hulp komen vanuit officiële instanties, maar ook vanuit de samenleving. Mevrouw heeft hulp nodig voor haar kinderen.

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: