Vrouw van Manodj ook verdachte – Surinaamse studente in Nederland vermist – video’s

bansi studente Nederland

“Ik ben met dat ding dwars door haar hart gegaan, dood, klaar.” Was dat een bekentenis van Manodj?

Dit en nog meer opvallende details omtrent de zaak van Sumanta Bansi,  de vermiste Surinaamse studente in Nederland. Het blijkt dat niet alleen vader en zoon Manodj verdachte zijn in de zaak maar ook de vrouw en broer van Manodj. Lees meer over de nieuwe ontwikkelingen en geef het door aan belangstellenden. Wat denken jullie ervan? Is het nu wel duidelijk? 

Studente uit Suriname in Nederland

Vandaag was er een pro forma zitting in Nederland. Er is duidelijk geworden dat er nog een vierde arrestatie was verricht. De vrouw van verdachte Manodj B. werd eind januari gearresteerd. Maar na 3 dagen is ze weer vrijgelaten. Wat haar rol is, is nog onduidelijk maar ze blijft een verdachte

FamilieNieuws shoppen
Wil je ook een slanke taille. Koop dan ondertaande Waisttrainer via Amazon.nl. Ze hebben verschillende maten en modellen. 

FamilieNieuws shoppen

In verwachting

De jonge studente uit Suriname, Sumanta Bansi, verdween op 18 februari 2018. De dag ervoor vertelde ze haar moeder dat ze zwanger was. Het lijkt erop de familie in Hoorn, bij wie Sumanta logeerde al sinds februari 2019 in de gaten wordt gehouden.

Bekentenis?

Manodj B. bekende in (afgeluisterde) telefoongesprekken met zijn broer in juli van dat jaar al de vrouw te hebben doodgestoken.

Vandaag is duidelijk geworden dat er meer verdachten zijn. Naast Opa Dwarka en zijn zoon Manodj was ook een broer van Manodj een verdachte.  Ook de vrouw van Manodj werd in januari even gearresteerd voor betrokkenheid bij de dood van Sumanta.

“Ik ben met dat ding dwars door haar hart gegaan, dood, klaar.”
MANODJ B. TIJDENS EEN AFGELUISTERD GESPREK

Gesprekken

Advocaat Theo Hiddema die Dwarka B. bijstaat citeert enkele zinnen uit de afgeluisterde gesprekken tussen Manodj en zijn broer Dennis: “Ik heb haar gewoon vermoord”, zegt Manodj. Dennis vraagt hem of hij het moordwapen wel heeft weggegooid. “Nee”, zegt Manodj. “Ik ben met dat ding dwars door het hart gegaan, dood, klaar.”

Robbenoordbos

Bansi moeder Nederland Suriname

Ook is vandaag duidelijk geworden waarom er meerdere keren in het Robbenoordbos is gezocht. Dat komt omdat de auto van Manodj de avond van verdwijning daar is gezien, ook zijn telefoon is in de buurt gelokaliseerd.

Zwanger

Waar het het zwangere lichaam van Sumanta is, blijft onduidelijk. Manodj zou het lichaam met chemicaliën hebben kwijtgemaakt, zo blijkt uit tapgesprekken.

Manodj B. moet langer in voorarrest blijven. Vader Dwarka komt voorlopig wel vrij. Hij blijft wel verdachte in de zaak. De vrouw van Manodj en zijn broer zitten ook niet vast. In mei gaat deze zaak verder.

Lees ook: Sieraden van Surinaamse studente Sumanta Bansi gevonden – opsporing Nederland – video’s

Eerdere berichten en video’s

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

Video’s

Bekijk de eerder video’s omtrent deze ernstige vermissingszaak:

Lees hier meer over de zaak

9 thoughts on “Vrouw van Manodj ook verdachte – Surinaamse studente in Nederland vermist – video’s

 1. DIE DIANA TOCH ,
  STUK ONNOZEL , BEK VERLEGEN , ONGESCHOOLDE KRACHT .

  FAMILIE VAN MANODJ & CO ?!

  DE GROOTSTE BOOSDOENER HIER IS MANODJ , HIJ WAS GETROUWD , NIET SAMANTHA EN DAT ZIJ GEZWICHT IS VOOR ZIJN PRAATJES , KAN DE BESTE OVERKOMEN . NIEMAND HEEFT HET RECHT EEN ANDER VAN HET LEVEN TE BEROVEN . IK HOOP DAT HET RECHT ZAL ZEGEVIEREN , IK HOOP DAT JUSTITIE DE HOOGSTE STRAF EIST VOOR DIT TUIG .

  MANODJ & CO ,
  IK HOOP DAT SAMANTHA JULLIE ACHTERVOLGD , DAT JULLIE HAAR MOGEN ZIEN IN ALLES WAT JULLIE DOEN , LIJKT ME EEN GEPASTE STRAF , AM LAW ONOE .

  IK WENS JULLIE DE HOOGSTE STRAF !!!

 2. Diana jij bent zeker de vrouw van de moordenaar. Want jouw reactie slaat nergens op. Ben je gek of heb je hulp nodig.

 3. Nee Diana, je weet niet hoe het is gegaan. Je was er niet bij. Misschien werd ze verkracht en mishandeld en kon ze niet voor haar eigen opkomen. Meisjes en vrouwen zijn in de meeste gevallen de slachtoffers van dit geweld, en bang om zich te weren. Ze was immers inwonend en wellicht een makkelijke prooi.

 4. Idd is er iets niet goed in Diana haar bovenste kamer. Als het haar dochter of familie was dan had ze wel anders gepiept. Die hele fam, van vader tot vrouw mogen wegrotten in de gevangenis. Het is erg jammer dat vader, broer en vrouw op vrije voet zijn. Maar karma is er nog.

 5. We waren er niet bij. Dus we kunnen niet oordelen wat de reden was, Samantha was een slimme meid dus denk niet dat het uit vrije wil was, er zat wellicht meer achter. Los van alles heeft niemand het recht om een ander van het leven te beroven, dus van mijn part moet de moordenaar Manoj de rest van zijn leven achter de tralies zitten.
  Hoop dat ze allemaal hun betaalde loon krijgen voor hun misdaad.

 6. Ik zeg dat Samantha het zelf hft gezocht. Waarom moet er zwangerschap voorkomen met een getrouwde man ??? Is ze gek geworden.??? Zo pest je ander mans leven en dat kan niet..God laat zulke.niet toe.. eerste keer is het verwijderd en je raakt weer zwanger ??? Je was bewust wat je aan het doen was. Eigen schuld dikke bult. Ze heeft nog erbij onder dak gehad en maakt misbruik?????? Nee toch ?????
  .

Comments are closed.