Video’s – Mohammed uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex-patiënt

Mohammed Suriname

“Het was niet makkelijk, we zijn in 3 verschillende ziekenhuizen opgenomen”

Mohammed is besmet geraakt met het COVID-19 virus. Hij deelde zijn verhaal met de samenleving. Hoewel hij erg voorzichtig was raakte hij toch besmet met het coronavirus. Ook zijn moeder en zus zijn besmet geraakt.

Mohammed was er heel ernstig aan toe, hij vertelt uitgebreid zijn verhaal en wil een ieder bedanken voor de zorg en belangstelling. Lees zijn verhaal bekijk de gedeelde foto’s en video’s en geef het door aan anderen. Vooral aan mensen die graag ‘gezichten’ willen zien van corona. Thanks voor het delen Mohammed. Wij van FamilieNieuws wensen jou en je familie een volledig herstel

Mijn corona verhaal:

Mohammed Saboerali deelde het volgende op social media

Vandaag (6 februari 2021) precies na 3 weken komen mijn mom , zus en ik bij elkaar . Onze familie werd opgeschrikt toen we alle drie in 3 verschillende ziekenhuizen werden overgebracht. Ik werd positief getest terwijl ik heel voorzichtig was.

Dankbaar

Ik ben de doctoren, het verplegend personeel van de drie grote ziekenhuizen ( Diakonesse , AZP N SLANDS HOSPITAAL te Paramaribo) heel dankbaar en boven alles de Almachtige Allah subhana wa taala heel dankbaar. Moge ze allen rijkelijk gezegend worden en ook beschermd worden van deze akelige ziekte.

ICU AZP

Ook de doctoren en verplegend personeel van ICU van AzP ben ik heel dankbaar . Het is geen makkie . Ik werd aan verschillende beademingsapparaten gekoppeld . Ik wil ook mijn zus Fauzia bedanken voor al het moeite die ze de 3 weken heeft gedaan. Thanks a lot girl. May Allah swt bless you and protect you.

Ook mijn andere broers en zussen, neven, nichten, nichtjes en neefjes wil ik bdanken bedanken. Khalid Saboerali ook jou ben ik heel dankbaar neefje . Covid is geen makkie. Het maakt je kapot . Hierbij post ik een paar foto’s en filmpje tijdens mijn ziekte.

Mijn moeder was geheel vrij. Moge Allah subhana wa taala haar altijd beschermen van alle ziektes en problemen. Ook mijn zus Famiena Saboerali is bevrijd . Mett dank aan Allah zijn we alle drie bij elkaar. Kijk naar al die beademingsapparaten die ik kreeg

One thought on “Video’s – Mohammed uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex-patiënt

Comments are closed.