Zijn nieuwe vrouw geniet van alles – Mijn verhaal Nederland

mijn verhaal Nederland

“Ik wil mijn man en zijn nieuwe vrouw hun nek omdraaien”

Liesbeth is boos ze wraakt, ze is jaloers en kapot. Kapotgemaakt door een man die ze met lege zakken uit Suriname heeft gehaald en nu is hij een succesvolle Nederlander. Maar een andere vrouw geniet van de luxe die zij eigenlijk verdient.

Liesbeth weet dat het haar eigen schuld is. Maar ze wil jullie haar verhaal vertellen. En ze hoopt dat andere vrouwen eruit leren. Geef het door aan eenieder. Had die man niet een beetje rekening met haar kunnen houden of is dit echt haar eigen schuld?

Verhuisd naar Nederland

Hallo FamilieNieuws, Ik ben Liesbeth en ik praat in het bijzonder tegen de vrouwen. Ik heb een grote fout gemaakt in mijn leven. Een hele grote fout en ik voel nog dagelijks het verdriet en vooral de boosheid.

Ongeveer 23 jaar geleden, in Suriname: Ik was 17 jaar. Toen kwam ik Carlos tegen. We woonden beiden nog in Paramaribo toen. Ik kreeg een kans om naar Nederland te verhuizen met mijn vader. Om te studeren. Ik wilde niet gaan vanwege Carlos. Ik was jong en kende hem pas een jaar maar ik wist gewoon dat ik oud met hem wilde worden. Ik zou doodgaan zonder hem in Nederland. Mijn vader wilde er niets van weten.

Grote fout

Hij en mijn moeder gingen uit elkaar en mijn broertje en ik moesten perse met hem mee. Mijn moeder wilde dat ook. Een beter leven voor haar kinderen. Ik heb toen de grootse fout van mijn leven gemaakt. Eigenlijk wil ik het geen fout nomen want daarom heb ik nu een hele knappe zoon. Goed, Carlos wilde ook graag dat we bij elkaar zouden blijven en samen besloten we om stiekem zwanger te worden. Dan kon het niet anders. Ik zou dan moeten blijven. Hij zat op een technische opleiding. Hij zou dan gaan werken en ik zou och verder studeren want een knappe kop had ik wel en ik had grote plannen voor onze toekomst.

Ons plannetje werkte, mijn vader ging zonder ons en ik kreeg de baby. Helaas was het heel moeilijk voor mij om veder te studeren. We woonden bij mijn moeder en Carlos en mijn moeder konden het niet goed met elkaar vinden. Het was 1 en al stress om me heen. Ik vroeg mijn vader om toch te regelen dat ik naar Nederland zou komen. Samen met de baby dan. Zonder Carlos, die zou niet meekomen. Ik zou mijn best blijven doen en een studie zoeken. Werken hoefde ik niet van mijn vader. Zolang ik maar studeerde en dan voor mijn kind zou zorgde. Hij en mijn broer hebben me met veel geholpen.

Verdriet

Wat ze niet wisten is dat ik stiekem toch nog met Carlos was en stiekem plannen had om hem te laten halen zodra ik onze zaken had gerepeld. Ze kwamen er helaas al snel achter en vanwege mijn liefdesverdriet en het feit dat baby papa miste hebben ze ons toch geholpen en al heel snel volgde Carlos. Hij kon heel lang niet werken dus hij verbleef bij mij en mijn vader. Tot we samen een studiootje konden huren. Hij kon toen ook studeren en uiteindelijk is hij afgestudeerd en ik niet.

mijn verhaal Nederland

Studeren en voor de kleine zorgen, ik kon het niet aan. Om de huur van de studio te betalen ging ik in de avonduren werken in een avondwinkel zodat we konden leven en Carlos tijd in zijn studie kon stoppen.  Hij had wel een soort van studiefinanciering. Hij deed heel erg zijn best. En ik deed alles voor een gouden toekomst samen. Ik vond het niet erg om hem de kans te geven om zich op te bouwen. Daarom ben je toch samen? Misschien ooit als hij zijn goede baan had dan zou ik weer in de boeken duiken. Dat dacht ik dan.

Nederland

En jawel. Carlos kreeg zijn goede baan. Hij spaarde flink. Voor ons samen, voor onze toekomst. De kleine ging naar school, dus ik had een fulltime baan. Studeren kon ik ook nog niet. Want we hadden mijn inkomen nodig. Om financiële redenen zijn we toen ook gescheiden. Dat kwam beter uit. Ik heb me door hem laten overtuigen. Ik vertrouwde hem de volle 100%. En er veranderde in principe niets. We woonden gewoon samen. Niet officieel. Maar dat maakte voor mij niets uit. Hij wilde alles eruit krijgen wat hij kon jatten van de Nederlandse staat . Ik vond het prima.

Ik was zo trots op hem. Carlos spaarde en werkte hard. IK deed mijn best om alles met mijn salaris te doen. Zo hielden we meer geld over zei hij. Ik geloofde alles.

Gescheiden

Niemand wist dat we gescheiden waren, Zelfs mijn vader en mijn broer niet. We vertelden het aan niemand.  We zouden uiteindelijk terug gaan naar Suriname. Om daar iets te kopen. En daar ook weer trouwen. En een groot feest geven. Het is jaren zo gebleven en tot de dag van vandaag ben ik nog steeds in Nederland. Maar het bleef tot een jaar geleden onze droom. Ik heb nooit 1 cent van zijn gespaarde geld gezien. Mij ex heeft me flink gepakt.

Om een lang verhaal kort te maken. Ongeveer een jaar geleden is Carlos bij me weggegaan. Hij vertrok met een koffer. Hij hield niet meer van mij. En hij zou zijn zoon elk weekend komen halen. Die jongen  is bij elkaar opgeteld in het afgelopen jaar maar 6 keer bij zijn vader geweest. Hij kijkt helemaal niet om naar die jongen. Maar dat is niet het ergste

Zijn ring

Carlos is hertrouwd. Hij is getrouwd met een andere vrouw. Hij zegt me dat hij haar pas heeft leren kennen nadat we uit elkaar waren, maar daar geloof ik dus niets van. Die dame draagt zijn ring en zijn achternaam. Ik ben daar helemaal kapot van. Ik kan het tot heden niet geloven dat hij me dit heeft aangedaan. Ik hoor veel, mensen praten en ik check ze op social media. Zij werkt, ze is advocate. Ze rijdt een grote wagen. Een jonge dame is het. Ze hebben samen een huis hebben gekocht.. Een groot huis in Nederland. Mijn zoon zei me dat ze zwanger is. Dat heeft me zoveel pijn gedaan. Ik wilde altijd een tweede kind, maar dat wilde hij nooit. We zouden samen een groot huis bouwen in Suriname.  We zouden terug gaan. Dat is altijd mijn wens geweest. Kijk nu. Zij geniet van alles wat voor mij bestemd was.

Ik heb het kunnen accepteren dat hij me in de steek heeft gelaten. Natuurlijk, het kan zijn dat je niet meer van iemand houdt. En ja. Ik heb veel voor hem gedaan, vooral mijn familie. Mijn vader, mijn broer. Alles hebben we voor hem geregeld. Zijn papieren, zijn studie, alles. Ik ben zelfs gescheiden omdat hij het vroeg. Ik heb mezelf helemaal aan de kant gezet voor hem. Terwijl ik juist degene was die zou studeren. Ik zou degene zijn die geld zou verdienen.

Ik heb wel een prima job nu, dat geef ik toe en inmiddels ben ik toch in de boeken gedoken op mijn 40ste jaar. Wat is 4 jaar? Ook ik zal advocate worden. Maar ik wraak ontzettend. Want ik heb om en bij 20 jaar weggegooid voor deze man. Ik ben heel erg boos. En jaloers. Ja, tuurlijk ik ben jaloers. Want die jonge dame leeft mijn luxe leven met mijn man. Ik heb hem met niets, lege zakken, uit Suriname gehaald en nu is hij een succesvolle Nederlander.

Ik ben jaloers

Maar die wraak en jaloezie is tegelijkertijd mijn kracht om iets van mijn leven te maken. Ik heb alles aan mijn vader en mijn broers verteld. Zij steunen me met alles. Ik red me wel.

Ik hoop hiermee dat andere jonge dames, of oudere dames mijn leven als een les nemen. Hou meer van jezelf dan van een ander. Stop tijd en energie in jezelf en niet teveel in een ander. Bouw jezelf op en zorg dat je onafhankelijk bent. Dan kan niemand maar dan ook niemand jou iets maken. Ik heb het geluk dat mijn vader naast me staat. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik niet ben ingestort. Mijn zoon is er ook. Om hem moet ik verder. Ik zal hem ok laten zien dat mama het ook kan.  Jammer dat zijn vader hem ook verwaarloost.

Nooit meer een man

Ik ga verder! Maar een man…die laat ik nooit meer toe in mijn leven. Nooit meer. Dat was het FamilieNieuws. Hopelijk zie ik mijn verhaal terug op Facebook zodat ik kan zien wat mensen vinden van mijn leven. Misschien hebben ze ook wat adviezen. Ik ben wel boos, heel erg boos. Ik wil hun nek omdraaien. Van Carlos en die nieuwe vrouw van hem. Maar ik doe het niet. Ik laat alles voor karma. Echt waar. Want eerlijk is eerlijk. Ik ben zelf verantwoordelijk voor alles. Ik ben niet de slimste geweest. Maar ik kom terug! Hij bekijkt het met zijn nieuwe vrouw, kind en hun huis. Ik kom zelf ook aan de beurt. Ik laat mijn leven niet langer kapot maken door Carlos.

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

10 thoughts on “Zijn nieuwe vrouw geniet van alles – Mijn verhaal Nederland

 1. Het enige wat ik jou kan zeggen KARMA wacht op hem hij had reeds lang een verhouding met die dame laat hem maargaan ze gaat hetzelde met hem doen

 2. A dong ,a no sabie sang eh waktie eng,ze is advocaat noh ,grote wagen ryden is niets hoor.Jong meid o soor ing wang less.Cow brain,ding plei hoog the ding doro kikkerland.Vecht niet,karmas payday

 3. Ding no sabie sa na boeng,de meeste denken dat the grass is greener on the other side.Girl,karma knows every street.

 4. Vrouw zolang je boos blijft geef je karma geen kans om zn werk te doen. Boos blijven heeft geen zin maar loslaten wel. Dat is mijn ervaring ik weet waar ik over praat let go. Time will tell. Stop je liefde in je zoon en mocht er weer een man in je leven komen hem niet laten boeten voor wat je ex heeft geflikt. Want dat is niet eerlijk. Geloof me het komt helemaal goed. Karma is a bitch but i love her. Geniet van je leven en je kind. Want boosheid gaat je kapot maken en dat moet je niet hebben want wanneer karma haar slag gaat slaan moet je kunnen genieten doe ik nu ook heerlijk gevoel is dat. Geloof me. Sterkte bij alles en weet je kan het ok power want je bent een powervrouw.

 5. Beste,

  Ik herken me zelf 50% in je verhaal.
  Strong queens don,t lose, but learn or win.
  geloof me de Here GOD heeft iets groters en gezegender voor jou.
  Je bent een gezegende sterke vrouw en laat ze rustig.
  Het oordeel ligt in de handen van de schepper. Alles dat zich onrechtvaardig bevoordeeld, valt kapot of stort in elkaar, omdat GOD zijn zegen niet daarop rust. Jou eerlijke stroggel en offers voor je zoon en ex man heeft GOD gezien en gewaardeerd. Die zegen voor jou, zal je binnenkort zien en het zal levenslang op je rusten. Be happy and proud of you,re self. You have make the father of you,re child to a man, but God will deal with his deeds. Believe my words.
  Strong queen you,re CROWN is still on you,re head…Be happy and Blesseddddd. 👑👑🙏🙏💞💞
  We are women and we love each other 🙏👑💞😘

 6. Laat dit niet je leven verpesten zodat je een andere man geen kans meer geeft neem tijd voor je zelf.
  Als vrouw moeten we blijven studeren en werken het leven combineren zodat we niet met lege handen zitten we moeten voor onze kinderen zorgen onze succes behalen
  Bouw je zelf op en bid.

 7. Ja dat is zeker triest mr die je best en wijs dat je het zelf kan.netcwat je zegt karma zal z’n werk dien

  1. Om financiële redenen zijn we toen ook gescheiden. Dat kwam beter uit. Ik heb me door hem laten overtuigen. Ik vertrouwde hem de volle 100%. En er veranderde in principe niets. We woonden gewoon samen. Niet officieel. Maar dat maakte voor mij niets uit. Hij wilde alles eruit krijgen wat hij kon jatten van de Nederlandse staat . Ik vond het prima.

   KARMA Bitch, en je ouders voorliegen…je krijgt wat je verdiend..

Comments are closed.