Video’s – Wanhopige ‘Gorilla Lijm Vrouw’ hakt staart eraf – BlackNieuws

BlackNieuws lijm

Wie kent haar niet? Deze vrouw is wereldberoemd geworden nadat ze per ongeluk gorilla lijm op haar hoofd smeerde. De arme Tessica Brown uit Amerika heeft de aandacht getrokken van duizenden kijkers nadat ze haar video op TikTok plaatste.

Het is al een maand, en de lijm zit nog steeds op haar hoofd. Inmiddels is ze bij meerdere deskundigen geweest. Met veel moeite heeft ze haar staart kunnen afhakken. Ze heeft ook een pruik aangeboden gekregen door Beyonce’s haar styliste en een beroemde black plastische chirurg heeft aangeboden haar GRATIS te helpen. Lees het bericht en de bekijk de video updates. Geef het door aan belangstellenden. Ze speelt met de gedachte om het bedrijf aan te klagen Wat denken jullie daarvan? Dit is een bericht uit onze categorie BlackNieuws

Pruik

‘Gorilla Lijm vrouw’ Tessica Brown krijgt een pruik aangeboden door Beyonce’s stylist nadat haar haarramp uit de hand loopt. De TikToker is viraal gegaan nadat ze Gorilla lijm in haar haar had gedaan. Veel mensen kraken haar af, maar anderen hebben met de vrouw te doen. Ook de Stylist van Beyonce. Die heeft haar een pruik aangeboden.

Beyonce

Neal Farinah, de haarstylist van Beyonce, schreef op Instagram: “We hebben allemaal onze eigen opties. Ja, ze heeft een grote fout gemaakt. Maar waarom moeten we haar naar beneden blijven halen? Laten we haar helpen. “Als ze het ziekenhuis verlaat als ze een pruik nodig heeft of voor haar hoofdhuid moet zorgen, ben ik er voor haar.”

Paardenstaart eraf

Tijdens een bezoek aan de Eerste Hulp werd er aceton over haar hoofdhuid gegoten in een poging de lijm uit haar haar te verwijderen. Tevergeefs. Ze heeft daardoor en door alle andere middeltjes die ze heeft gebruikt nu veel last van brandwonden op haar hoofdhuid. Tessica Brown slaagde er gelukkig in om samen met haar vriendin haar paardenstaart eraf te hakken. De ‘operatie’ duurde 4 uur.

Plastische chirurg

Ze gaat naar Los Angeles om een ​​plastische chirurg te zien. Hij belooft de Gorilla lijm uit haar haar te verwijderen. Dr. Obeng gaat haar gratis behandelen. Als het goed is vliegt ze NU naar hem toe. Brown heeft meer dan $ 17.000 opgehaald met een GoFundMe die ze deze week heeft aangemaakt.

Deze week kondigde ze ook aan dat ze Gorilla Glue “gaat aanklagen” omdat ze geen disclaimer op hun etiket heeft gezet om de lijm niet op haar te gebruiken. Is dat een goed idee?

Het bedrijf heeft het incident erkend en heeft sorry gezegd, ze wensen haar het beste:
“We wensen haar het beste. Dit is een unieke situatie omdat dit product niet is geïndiceerd voor gebruik in of op haar”, aldus de Gorilla Glue-tweet. “Onze spuitlijm vermeldt in het waarschuwingslabel ‘niet inslikken. Pas op met de ogen, de huid en je kleding.”

Bekijk hier de video van TMZ erover

Bekijk hier haar video’s

BlackNieuws lijm BlackNieuws lijm BlackNieuws lijm