Mijn man heeft een vriendinnetje (zijn nichtje) – anoniem Nederland

nicht vriendinnetje

Mijn man is verliefd geworden op zijn nichtje en is nu OOK met haar.

Het klinkt vreemd, maar Ranu vertelt ons juist dat haar huwelijk veel beter is geworden sinds ze haar man heeft ‘vrijgelaten’. Ze vertelt ons wat er allemaal veranderd is in haar leven en ze raadt andere vrouwen, die ook stressen om een man die vreemd gaat, aan om hetzelfde te doen. Of je gaat weg, of je accepteert het. Lees haar ‘succes’ verhaal. Wat denken jullie ervan. Heeft ze gelijk?

Ranu uit Nederland

Goedenavond lieve mensen in Suriname en Nederland. Ik wil eigenlijk even mijn verhaal vertellen aan vrouwen die op dit moment stressen omdat hun man niet trouw is. Ik wil ze een hart onder de riem steken. Geef je relatie niet op, maar laat je man wel vrij, dan komt het goed.

Ik ben Ranu en ik heb 17 jaar getrouwd met Ram. Ik was 16 jaar toen we elkaar leerden kennen. Ik ben niet uitgehuwelijkt maar in feite kun je zeggen van wel. Onze families kennen elkaar en Ram komt uit een welgestelde familie. Voor mijn 18de zijn we verhuisd naar Nederland. Ik heb 1 grote zoon van 15 jaar.

Zijn nichtje

Mijn zoon is de reden dat ik mijn man niet direct in het begin heb gelaten. Want vanaf dag 1 heeft Ram me slecht behandeld. Maar wat moest ik doen? Ik was vroeg zwanger en ik was alleen in Nederland. Niemand had ik hier, nog steeds niet.  Ik heb veel geaccepteerd. Ik ben jarenlang ongelukkig geweest. En toen ineens. Ongeveer 5 jaar geleden. Mijn zoon werd 10 jaar. We hadden groot feest. Dat was dezelfde dag dat mijn man een nichtje van hem uit Suriname weer ontmoette. Hij was op slag verliefd. Ja, op zijn BLOED eigen nicht.

nicht vriendinnetje

Hij zou me in de steek laten voor haar. Onze relatie was heel slecht maar toch heb ik gevochten om mijn man te houden. Ik wilde hem niet kwijt. Ik wilde niet alleen zijn. Hoe slecht hij ook was. Ik wilde niet dat hij mij en onze zoon in de steek zou laten. Ik had nog steeds niet veel mensen. Ik werk wel maar had alleen collega’s niet, echt vriendinnen. Mijn naaste familie woont in Suriname. Ik was bang.

Mijn man wilde zijn vriendin, zijn grote liefde, niet laten. Ze was net gescheiden. En hij hielp haar met alles. Hij was smoorverliefd. En hij was nooit verliefd op mij geweest zei hij. We waren te jong en dit was echte liefde. Ik heb toen afgesproken dat hij met haar mocht blijven, maar ook met mij. Ik wilde niet scheiden. En zijn zoon mocht niets merken en niets te kort komen. Dat was de afspraak.

In het begin was het vreemd. Mijn zoon denkt dat zijn papa alleen ergens anders woont. Hij weet niet dat zijn vader een relatie heeft met zijn tante. Zijn vader is ongeveer 3 keer in de week thuis en verder is hij bij zijn vriendin. 50/50. Zij hebben geen kinderen en haar kinderen wonen bij haar ex. Hij houdt van haar en wil haar nooit van zijn leven laten. Maar hij snapt ook dat het niet normaal is dat hij met haar is daarom weet niemand ervan. Ik ben nog gewoon zijn vrouw voor de buitenwereld.

Gelukkig

En ik zal jullie vertellen. Sinds ik de situatie heb geaccepteerd zijn we veel gelukkiger. Velen van jullie zullen mij voor gek verklaren maar mijn leven is een stuk rustiger. Ram komt thuis en is altijd gelukkig. We zitten samen op de bank, slapen samen, gaan vaak even lekker wandelen. Wij allebei zijn vrij. We praten nooit over zijn andere leven, dat hebben we afgesproken en hij vraagt me ook niets over mijn leven. Ik ben vrij om met iemand anders te gaan. Maar die behoefte heb ik helemaal niet. En dan gaat er veel veranderen. Geen enkele man gaat namelijk accepteren dat ik nog getrouwd ben. En dat mijn man voor de helft hier woont. En alles voor ons doet. Daarom heb ik geen haast. Ik ben bijna 35 jaar. Ik vind het goed zo.

Ram zorgt inderdaad nog steeds goed voor mij en mijn zoon. Dat heeft hij altijd gedaan. Hij was alleen een monster van een man. Altijd boos, klagend en scheldend. Hij was echt niet gelukkig met mij alleen. Het verschil is nu dat hij een lieve man is voor mij en dat we bijna nooit meer ruzie hebben. Hij is mij dankbaar dat ik hem een leven gun met zijn geliefde. En ik ben ook gelukkig. Dat wilde ik graag delen met jullie.

Stress relatie

Ik zie vrouwen om me heen stressen. Een collega van me heeft ook al jaren problemen met haar man. Hij heeft zoveel andere vrouwen en hij doet alles zo stiekem. Het is moeilijk om te accepteren. Dat snap ik, ik heb het er ook moeilijk mee gehad. Maar als je het niet accepteert, dan moet je gewoon weggaan. Blijf niet in die ellende als je je man niet vrij gaat kunnen laten. Maar bedenk wel: Waar vind je vandaag de dag nog een echt goede man?  die jou en je kinderen accepteert?

Succes huwelijk

Veel mensen kijken op naar mijn huwelijk. Ze zien dat Ram en ik gelukkig zijn. Maar ze hebben geen idee wat het ‘geheim’ is van ons huwelijk. Het gaat goed zo. Natuurlijk weet ik niet wat de toekomst gaat brengen.

Ik wil vrouwen die hun man niet in de steek willen laten aanraden om je man gewoon vrij te laten. Laat hij maar die andere vrouw erbij nemen. Maar maak goede afspraken. Ik heb helemaal geen last van zijn nichtje. Ik geniet nu alleen van de mooie dingen van mijn huwelijk. En van mijn vrijheid. En heerlijke nachtrust zonder stress. Ik heb zelden omgang met Ram, maar als het wel zo is dan doen we het veilig. Dat is jammer maar het kan niet anders.

Bedankt voor jullie aandacht. Ik wilde het graag vertellen. Je hoeft niet ongelukkig te blijven in en slechte relatie. Ik was ook in een slechte relatie en mijn man vrijlaten was het beste wat ik had kunnen doen. Denk erover na, misschien is het ook iets voor jou. Groetjes van mij.

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

17 thoughts on “Mijn man heeft een vriendinnetje (zijn nichtje) – anoniem Nederland

 1. Beste,
  Ik zou u adviseren om de waarheid aan je zoon te vertellen. Liever nu dan nooit. Laat die man helemaal los. Eerlijk gezegd ik zou niet zo kunnen leven. Mijn man delen bestaat gewoon niet. Investeer in u zelf. Werk hard maakt alles in orde. En kiest voor iemand die je wel waard bent en die je kan begrijpen. Wees niet bang.
  Let wel anderen zullen praten. Laat ze de wereld kan mooi zijn als je sterk staat. Een gescheiden vrouw kan ook een goed leven hebben. Iemand die je liefde kan geven en goed behandeld. De wereld is groot ergens is er iemand alleen voor u. Dus laat alles los en begin met een goed begin.
  Dit wat u doet is niet goed. Is niet een goed voorbeeld voor uw zoon. Nogmaals laat los wat niet van jou is. Ergens is er iemand die alleen voor u is. Kijkt goed er is wel.
  Er is niets mis als u gaat scheiden.
  Familie verzorgt u niet en ze maakten ook niet mee wat u leven was en is.
  Denkt aan u zelf derest mag daar blijven.
  Succes kies voor een nieuw begin A.U.B

 2. Ze heef gelijk, ik krijg ook nog 4 miljoen Buitenvrouwen van de staat! Die rastaman zou zingen lang leve de uitkering!

 3. je bent een mooie vrouw en kunt heel veel goede mannen krijgen,je houdt je zelf voor de gek als je denkt dat je gelukkig bent.als een man verliefd wordt op zojn bloed eigen nicht is het zoals wij zeggen het is een grote zonde bloedverwanten .hij wil jou wel laten maar haar niet en jij hebt hem gehouden ondanks dat je het weet?
  Dan hou je niet van je zelf anders zou je deze keuze niet maken
  ik ben een nederlands man getrouwd en ben heel erg gelukkig,gewoon de waarheid aan je zoon vertellen,want als hij er later achterkomt,dan wordt hij er niet gelukkig van enraak je misschiennog je zoon kwijt,zelf ben ik een stuk ouder dan jou en zie het om mij heen ,meisje wordt wakker en laat hem los.

 4. Je houd jezelf voor de gek. Je bent bang om in de steek gelaten te worden ondanks het feit dat je slecht behandeld werd. Bang alles kwijt te raken want je man pakt alles af wat jullie hebben opgebouwd inclusief het kind als je waagt bij hem weg te gaan. Daarnaast wil jij de families niet teleurstellen, want het zou een groot schandaal zijn om te moeten scheiden. Je wordt per direct afgestoten aangezien je uitgehuwelijkt bent en hij zogenaamd uit een welgestelde familie komt🤔 Status vindt jij belangrijker dan voor jezelf kiezen. Dit is je grootste angst dus je accepteert het maar en sluit een deal met je man. Je denkt dat je gelukkig bent. Hij is de gelukkige en niet jij.
  Hij sext met jou om zijn zaad te lozen – is geen liefde bedrijven – als nicht ongesteld is, dus 2 of 3x p/m. Je bent ook nog blij als hij af en toe een ommetje met je maakt. Waar is je eigen waarde. Sinds je getrouwd bent ben je afhankelijk van deze man ondanks het feit dat je werkt. Zolang hij jou en je zoon maar goed verzorgd vind je het best, op zich niets mis mee, is zijn taak. Je maskt je waarschijnlijk zorgen dat je het financieel niet red als je alleen bent. Ook heb je geen vrienden of contacten, dus je denkt dat je niet anders kan dan maar te accepteren en je zogenaamd gelukkig voelen. Terwijl je diep in je hart stiekem hoopt dat hij ooit voor jou alleen kiest en tot die tijd gun je hem maar lekker zijn plezier en ondertussen wordt jij oud en gaat je leven aan je voorbij en staat hij ook nog in jouw schaduw. Want zolang hij in beeld is verspert hij jouw weg om in contact te komen met anderen. Misschien goed om er over na te denken of jouw man het zou accepteren als jij een liefje hebt en of hij ook zo gelukkig zou zijn als jij nu beweerd.
  Hou de lezers op de hoogte hoe het je vergaat.
  I wish u the best.

 5. Ik denk dat je jezelf wijsmaakt dat je gelukkig bent maar ik betwijfel het. En als hij nooit eerder een goeie man voor je is geweest en niet van je houd wat is dan voor jou nog de rede om met hem te willen zijn? Jij gunt hem om van haar eigen nicht te genieten en doe je dit in geheim voor je zoon. Ik denk dat niemand hiermee gebaat is . Gun jezelf om met de tijd weer liefde te krijgen en te geven van en aan iemand die het met je meent en wederzijds is en niet dat hij plezier maakt met zijn nicht maar jullie voor de buitenwereld nog wilt houden . Ik zeg dit uit ervaring heb ook een relatie gehad met een getrouwde man toen ik afstapte van een slecht huwelijk . Mijn vriend vertelde mij altijd dat hij van mij hield maar in daden zag ik dat helemaal niet en de grootste fout van mij was dat ik wel heel erg van hem hield en met hem meende en ook zwanger bleek te zijn , maar ik heb het kind alleen moeten opvoeden en hij bleef nog altijd elke dag met zijn vrouw en kwam af en toe bij mij. Ging met zijn vrouw op vakantie , kocht een huis enz enz .geloof nooit in dat een man van 2 vrouwen kan houden . Ik heb al jaren niets met hem en ben blij dat ik verlost ben van alle pijn en verdriet die hij mij bijna 24 jaar heeft gegeven. Ik zou als vrouw voor een man willen gaan die ook voor 100% voor mij gaat en niet anders . Ik heb geaccepteerd dat dit mijn lot was misschien maar wilde niet de rest van mijn hele
  leven in nog meer pijn en verdriet leven. Ik vind je wel heel erg krachtig en sterke vrouw maar zou je willen zeggen kies voor jezelf en je zoon en niet voor iemand die het totaal niet verdiend . Laat hem los vroeg of laat zal hij achterkomend of zijn keuze voor zijn nicht wel de goede was .succes met alles

 6. Is fijn voor je dat je geen stress en zelfmedelijden meer hebt. Want zo te lezen heb je je van begin ook afhankelijk gemaakt van je man, je zegt geen familie en vriendinnen te hebben, je kan altijd nog contacten opbouwen, een eigen leuk leven hebben. Het leven kan altijd veranderen, met soms accepteren maak je het jezelf idd makkelijker. Dus goed gedaan en ga nu voor jezelf leven. Veel sterkte.

 7. Ohhh dit zo herkenbaar .ik heb de zelfde mogen meemakn met mijn ex .met zijn eigen bloed nicht .

 8. Wel ben heel erg blij voor u maar dit is niet mijn ding wacht maar tot jij verliefd word dan zal je zien als hij je vrij gaat laten.Ja ik geloof wel dat hij nu heel blij is want hij kan van twee walletjes eten omdat je nog niemand hebt en je zoon van 15 weet meer dan je denkt ik heb ook twee zonen 1van 34 en 1van 18 geloof me hij weet wel wat z’n vader doet misschien niet met wie maar he knows

 9. Erg knap van jou . Ik heb ook een man die een paar keer vreemd is gegaan . Maar zijn probleem is dat hij niet toegeeft . Hij wil ons niet kwijt maar wil ook zijn pleziertjes buiten . Hij blijft liegen dat hij mij ontrouw is . Ik heb hem
  Al paar keer vergeven en doorgegaan maar voor nu heb ik geen harde bewijzen of hij weer bezig is . Maar ik zou hem niet kunnen delen . Hij kiest of haar of mij . Ik kan dat niet wat jij nu doet . Als jij gelukkig bent dan ben ik blij voor jou .

 10. Dit soort dingen hoor je vaak ennals beiden partijen kunnen dealen dan is het goed toch? Ik zou dat zelf nooit accepteren weg wezen en ga gewoon op de plek wonen met wie je 100% gelukkig ben 🙏

  1. Ik wil een ieder graag het volgende adviseren:
   Ben je niet gelukkig? kies dan AUB gewoon voor jezelf, werk aan je persoonlijke ontwikkeling en dan zul je de juiste mensen aantrekken.

  2. Ik zou mijn.man nooit delen met een ander,sorry,
   Hy mag van mijn.oprotten, het wereld is groot genoeg!! Miss. Is mijn geluk ook ergens anders,

 11. Als jij er gelukkig van wordt dan moet je dat vooral doen!
  Hou er wel rekening mee, dat dit ineens kan ophouden..
  Of hij komt terug bij jou voorgoed of hij verkast voorgoed naar zijn nicht!
  Bereid jezelf daarop voor..
  Zorg in dat geval heel goed voor je zelf.
  Heel veel succes , sterke krachtige vrouw!

 12. Knap van jou. Hopelijk stelt hij jou niet teleur. Nu is het leuk maar wat als zijn nichtje hem niet meer met jou wil delen. Ik
  Adviseer je om hem langzaam los te laten want jij bent de verliezer in deze. Ben je echt gelukkig? Wat voor voorbeeld willen jullie zijn voor je zoon.

 13. Dat is goed geluid. Ik hoop het allerbeste voor je. Kon ik ook zo een leven als jou hebben. Ik probeer maar het lukt mij niet. Ik heb ongeveer ook zo een leven, maar ik kan en mag juist niet vrij zijn. Mijn man doet alsof, maar hij is heel erg jaloers. Hij mag maar ik als vrouw mag niet. Ik probeer hoor. Maar ja. Jou gelukt. Groetjes.

Comments are closed.