“Hij is al 2 jaren niet gebaad” – video 1 voor 12

meneer Suriname

“Deze meneer moet met spoed geholpen worden”

Ongelofelijk maar waar. Deze dingen gebeuren ook in Suriname. De 75-jarige meneer Kasan uit Suriname woont in zijn 1tje in een oud vervallen optrekje waar al eerder twee grote slangen zijn ontdekt! Nutsvoorzieningen heeft hij niet.

Ze brengt elke dag eten

Hij wordt gevoed door een buurvrouw die dagelijks even een kijkje neemt. Verzorging van de persoonlijke hygiëne kan niet omdat hij dat niet wil. Dat betekent dat meneer inmiddels al meer dan 2 jaar niet is gebaad. Er is dringend hulp nodig om deze meneer uit zijn benarde situatie te halen.

Bekijk de video van Stichting 1 voor 12. En heef het door aan een ieder zodat meneer snel geholpen kan worden. Dit kan echt niet langer zo!

Buren

meneer Suriname

Buurtbewoners hebben aan de bel getrokken. De 75-jarige meneer Rasimin Kasanmoenadi vraagt om een rolstoel, maar hij heeft meer dan dat nodig. Er zijn zelfs slangen in zijn huis aangetroffen. Er is dringend hulp nodig!!

Kinderen

Kijk mee naar de video. Stichting 1 voor 12 Suriname is bij hem langs geweest aan de Meursweg te Para. Meneer vertelt zijn trieste verhaal aan Stichting 1 voor 12 Suriname. Ook de buren komen aan het woord Dankzij een lieve buurvrouw krijgt hij gelukkig wel te eten. Meneer heeft wel 2 kinderen maar die wonen in Commewijne.

Video

Bekijk hier de video:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

7 thoughts on ““Hij is al 2 jaren niet gebaad” – video 1 voor 12

  1. Het is mischien … niet omdat hij niet wil baden maar omdat hij ervoor schaamt om gebaad te worden door een buurvrouw!!! Ook al is hij 75.. hij heeft toch nog een schaamte ofzo…

  2. Trest voor woorden de buurvrouw heeft heel veel gedaan ,waar zijn zn kinderen wel blij dat die vader geen rijkdom heeft om achter te laten voor ze ,n kinderen slechte kinderen .

  3. Gelukkig dat van die slangen maar waarom heeft de buurvrouw zo laat aan de bel getrokken dan. Kon ze dat niet eerder doen hij zegt dat hij niet wilt baden en dan laat je hem zo????

  4. Deze man moet niet gebaad worden ik denk dat hij dood gaat als dat gebeurd na 2 jaar.. misgien wel afkappen

    1. Deze man moet niet gebaad worden ik denk dat hij dood gaat als dat gebeurd na 2 jaar.. misgien wel aflappen.

Comments are closed.