Onze mattie Dennis Dompig uit Paramaribo is gisteren overleden – video foto’s

Dennis Dompig Paramaribo

Dennis Dompig is er niet meer.

Als je hem niet kent, dan ging je niet vaak naar de stad. Hij was namelijk die ene spontane man met zijn cd’s die altijd een babbeltje met je maakte. Hij zag er altijd tip top en spraakmakend uit. Ook op Facebook was hij een vriend voor velen.

Vele berichten, condoleances en foto’s zijn er binnengekomen. Het nieuws laat velen van ons geschrokken achter. Bekijk het bericht om de gedeelde foto’s en video te bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen als zijn matties, vrienden en nabestaanden veel sterkte. In het bijzonder wensen we de familie Dompig veel kracht en lobi met dit zware verlies.

Sfeermaker Dennis Dompig is  niet meer in ons midden.  Hij was altijd vrolijk en vriendelijk. En zeer goed gekleed. De man met een fantastische persoonlijkheid gaat gemist worden. 

Geboren 10-02-1957 
Overleden 6-02-2021

Dennis Dompig

We gaan hem missen

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video. Geef het door aan geïnteresseerden

R.I.P. Dennis Dompig thank you for your CD DVD’S. Iedereen gecondoleerd en sterkte. Namens familie Spang Makandra en medewerkers. Stay strong and stay safe

10 thoughts on “Onze mattie Dennis Dompig uit Paramaribo is gisteren overleden – video foto’s

 1. Dennis en ik hadden het meestal over poku, wij zijn altijd vrienden gebleven sinds hij in Utrecht , Nederland woonde. ik ken zijn lieve kinderen ook sinds hun kleuter klas. Als D. J Roy Sound & Videoman, leerden wij van elkaar. Familie, vrienden & kennissen gecondoleerd en veel stekte.

 2. Modo mang. Ga me lieve leuke appjes van jou missen. Rust zacht.en je vroeg me nog om een hennesGold. Helaas wegens covid19 geen vacantie. Sterkte aan de familie.

 3. Ai Dennis je bent er niet meer schrok ff kon het niet geloven altijd een babbelaar geweest kon je mee lachen attent .
  Ai munderbuiten ik zie nog onze tiener jaren.
  Mavis Cynthia Roy en de rest van de fam Dompig gecondoleerd.
  Wake boeng Dennis

 4. Wat een droevig bericht te vernemen dat Dennis Dompig overleden is. Uit mijn jeugdjaren eind jaren 60 begin 70 heb ik Dennis leren kennen. De mooie maar korte periode aan de Mullerstraat met je zusjes en broertje zal ik nooit vergeten. Toen was je al een goede babbelaar, maar dat je bent uitgegroeid tot een markante persoonlijkheid in Suriname, heb ik nooit geweten. Mooi om te zien.
  Dennis, Rust in Vrede, God Hebbe Jou Ziel.
  Aan de familie Dompig wens ik heel veel kracht en sterkte toe.
  Judith Ormskerk

 5. Ai Dennis , modo chant man swiet taki man, mi e sari want joe no de moro. Ma ien mi hati joe e tan.Joe go rustu en wan dey oen san mitie.
  WAKA BOEN MODO MAN , WAKA BOEN
  Aan de fam , gecondoleerd mt dit groot verlies.

 6. Oooo sangggg mijn hart huilt. Wat was u een topper. Zoals u is er maar 1. De Hemel heeft er een modo mang bij. Moge u mooie ziel rusten in VREDE. So so lobi ❤️💯🕊

 7. Lieve Dennis no Joe deh na Joe masra se,
  Rust zacht 🙏🙏
  Wakka bung mi lobie brada.
  Moge jouw ziel de eeuwige rust vinden❤️

 8. Dennis, mie jeugd mattie. Mie soengoe. De mooie tiener jaren die we vroeger in Su hadden! Willibrothers school, technische school, Benies Park, Munder etc troefcall, de disco’s die we bezochten! Teveel om op te noemen! Mie lobi brada rust zacht. Till we meet again. Mavis, Cynthia, Roy en Eric en anderen gecondoleerd met dit smartelijk verlies.
  Paul Benschop

Comments are closed.