Een ex-schatje van mijn man maakt me law – Anoniem Paramaribo

man schatje

“Ik ga je man van je afpakken”

Als Cindy dit geweten had, dan had ze haar man nooit vergeven en dan was ze nooit met hem getrouwd. Nu zit ze opgescheept met een ex-schatje van hem. Een buitenvrouw die haar man niet kan loslaten. Wat moet ze nou doen? Alsnog weggaan? Maar dat is juist wat die vrouw wil. En is die vrouw gevaarlijk? Lees haar verhaal. Geef het door aan de overige liefdes experts. Wat is jullie advies?

De getrouwde Cindy

Goedendag lieve mensen ik ben Cindy uit Paramaribo, een radeloze jonge vrouw en ik heb problemen. Problemen die ik deels zelf heb gezocht. Ik ben al 7 jaar met Carlos. Nu 2 jaar getrouwd. Ik ben pas 28 jaar. We hebben geen kinderen. Wel ben ik toen we elkaar pas leerden kennen een late zwangerschap verloren. Voor ons trouwen heeft hij 3 jaar stiekem een buitenvrouw gehad. Ik heb nooit maar echt nooit gedacht dat hij tot zoiets in staat was. En ik heb het ook nooit gemerkt

Naar mijn moeder

Natuurlijk heb ik meteen mijn spullen gepakt en ben toen bij mijn moeder gaan wonen. Ik kon dat toen echt niet vergeven. Hij heeft me 3 maanden lang achterna gezeten, gesmeekt en hij zijn best gedaan om me terug te krijgen. Ondertussen had ik ook zoveel last van dat mens. Ze heet Kira. Ze stuurde zoveel dingen voor me. Foto’s, filmpjes en een heleboel andere dingen, de me echt, ik ga niet voor jullie jokken, die dingen maakten me misselijk. Ze was ook radeloos. Want Carlos had der ondertussen ook gedumpt en dat kon ze niet hebben.

Teruggenomen

Na veel gepraat met mijn vriendinnen en met mijn moeder heb ik besloten om hem terug te nemen. Zijn huwelijksaanzoek was eigenlijk de druppel. Maar ook de vreemde gedachte in mij: “Ik gunde het Kira niet”. Als ik Carlos zou laten, dan zou hij met haar verder gaan. Ze waren toch al zolang met elkaar. Hij zegt me dat hij haar toch nooit meer terug zou nemen. Maar toch had ik dat in mijn hoofd.

We zijn vrijwel meteen getrouwd en mevrouw had zelfs het lef om op het feest te komen. Sinds die dag is ze bezig met stalken. Overal heb ik last van haar. Iedereen weet het ook, en ze maakt geen geheim ervan. Ze is eigenlijk een ziek kind merk ik nu. En Carlos weet het ook.

Maar hij wil geen aandacht aan haar schenken. Hij zegt dat het juist is wat ze wil. Dat hij iets verkeerd doet. Eigenlijk kan ze ons ook niets maken. Maar het is vervelend, echt heel vervelend. Ik heb wel al aangifte gedaan. Het moest wel want ‘s avond als ik van het werk kwam, zag ik dat haar auto in de straat stond geparkeerd. Ik heb toen een keer de politie gebeld en ze hebben haar toen verwijderd. Ik ben niet echt bang, maar zo een mens kan gekke dingen doen. Ik heb toen wel aangifte gedaan en heb ze alles verteld. Ze hebben niets gedaan. Maar ik dacht. Tenminste weten jullie het nu.

Haar moeder

Ik ben ook een keer samen met Carlos bij haar huis geweest. Ze woont samen met haar moeder. Ze heeft ook een dochtertje. Het meisje noemt Carlos oompje. Die moeder van haar geeft Carlos de schuld. Ze vindt dat hij haar dochter heeft lastig gevallen in de eerste plaats. En natuurlijk heeft ze ook wel gelijk. Want Carlos wist dat hij al een vrouw had. En ze hebben 3 jaar iets gehad met elkaar. 3 jaar is geen 3 maanden of even 3 keer het met elkaar doen.

Ik heb ook een keertje serieus met die dame gesproken. Gewoon rustig zonder ruzie. We zijn wat gaan drinken toen ik haar ‘toevallig’ tegenkwam. Ze heeft me gezegd dat ze plannen had met Carlos. Hij heeft haar gezegd dat ze moest wachten want hij hield niet meer van mij bla bla.  Ze heeft me toen ook gezegd dat ze nog steeds op hem wacht. Ze wacht nog op mijn man om bij haar terug te komen. Carlos heeft me gezegd dat het niet zo was. Dat hij haar nooit iets heeft beloofd.

man schatje

Gewoon een schatje

Hij heeft me gezegd dat hij haar echt alleen had voor 1 ding. Eigenlijk om te gebruiken. Hij had nooit serieuze plannen met haar. Hij houdt alleen van mij. Natuurlijk heeft hij der wel gezegd dat hij van der houdt enzo. Maar niet dat hij het meende. Ik ben er niet trots op. Maar het vervelende is wel dat ik hem heb vergeven en dat ik ook met hem ben getrouwd nu. We bouwen ons leven samen op. Al twee jaar maar ik zeg jullie eerlijk dat ik het heel moeilijk vind. Als ik niet getrouwd was, dan was ik nu wel weggegaan.

De meid houdt maar niet op. Soms wil ik iemand betalen om der te gaan rammelen. Of een man sturen om der te gaan versieren. Een andere man zou haar kunnen helpen. Maar ze wil perse mijn man. Ze kan hem niet loslaten.

We moeten verder

Is moeilijk voor mij. Mijn man heeft 3 jaar iets met haar gehad. Hij vond haar drie jaar lang wel de moeite waard. We hebben onlangs ruzie gehad. Hij zegt me dat hij geen ruzie meer wil hebben over Kira. Hij is dat stadium voorbij. We zijn getrouwd en we moeten verder. Dat is ook wat ik wil, maar hoe nu verder? Overal waar ik ga zie ik haar. Vanaf ons huwelijk. In de winkel, in de auto. Op mijn werk. Soms wordt er gebeld en dan hoor ik niets aan de telefoon. Ik weet dat zij het is. Dan krijgt ik e-mailtjes. Hele vage. Ik weet ook dat zij het is. Ze bedreigt me niet, maar ze is echt aanwezig in mijn leven. En als ze me ziet, groet ze me netjes alsof we vriendinnen zijn. Maar ze zegt me wel gewoon in mijn gezicht. “Ik ga je man van je afpakken”. En ze zegt het tegen mensen. Ik sta voor gek.

Bang

Soms ben ik bang, straks is ze zo dol dat ze me iets aandoet. Volgens de politie is mijn leven niet in gevaar. Ze zeggen dat ik met mijn man moet praten en dat ik zeker moet weten dat hij haar ook niet opzoekt. Ik vond dat wel een belediging. Carlos ook, daarom gaat hij ook niet meer naar de politie. Carlos zegt dat ik die dame geen aandacht moet geven.

Maar ik kan het ook niet loslaten. Ik heb haar nummer wel geblokt. Maar ik volg haar wel op social media. Soms plaatst ze foto’s en oddo’s. En ze noemt Carlos zijn naam. Haar vrienden en familieleden denken dat ze nog steeds met mijn man is. Dat zegt ze ook gewoon tegen ze. Toevallig ken ik een dame die haar ook kent. En al deze mensen denken ook echt dat Carlos twee vrouwen heeft. Ik vind het heel storend.

Ik vertrouw hem wel

Ik geloof 90% dat Carlos niet meer met haar is. Daarom doet ze zo. Hij heeft 2 jaar geleden voor mij gekozen en ik heb voor hem gekozen. Ik wil ook niemand anders. Maar wat doe ik met Kira? Ik wil dat ze uit ons leven is. Carlos zegt dat hij geen last van haar heeft maar ik wel. Ik wil der kop niet meer zien. Carlos zegt me nu dat het mijn probleem is. Hij bemoeit niet meer. Hij focust zich op de toekomst. Een toekomst met mij.

Ik heb echt advies nodig. Wat is een geschikte oplossing voor dit probleem? Weten jullie het? We zijn nu al twee jaar verder. Gaat het nog stoppen?

Waarschuwing

Oja, laat mijn verhaal meteen een waarschuwing zijn. Als ik dit eerder had geweten had ik Carlos echt niet vergeven. Echt niet. Omdat ik getrouwd ben, denk ik dat ik hem nu niet zomaar kan laten. En omdat ik denk dat Kira juist wil dat ik mijn man laat. Al gaat hij haar niet nemen, ze wil mijn leven met Carlos kapot maken en dat gun ik haar ook niet. Of is dat een domme gedachte van me? Wat denken jullie. Jullie mogen hard zijn. Ik kan het wel aan. Groeten van Cindy

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

8 thoughts on “Een ex-schatje van mijn man maakt me law – Anoniem Paramaribo

 1. Beste Cindy,

  Iedereen weet dat alle su mannen min. 1 buitenvrouw hebben, is normaal daar toch.
  Gezjellig.

 2. als je nu zwanger wordt, wordt de vrouw helemaal gek. Dan moet u aan uw kind en aan uzelf denken. Als je geen kinderen hebt, verlaat hem dan.

 3. Een goed advies is kijkt nr je toekomst,jullie zijn getrouwd en de relatie blijft goed met elkaar

 4. Getrouwd zijn verandert gevoelens niet. Als je zegt dan je hem zou hebben gelaten als jullie niet getrouwd waren, dan betekent het dat je je diep in je hart bedrogen voelt en uit elkaar gaan een mogelijkheid vindt. Als je blijft, doe het dan om jezelf en je relatie,NIET om Kira te pesten. Je leven is belangrijker dan wraak.
  En laat je heden en toekomst niet in de schaduw van je mans verleden staan.

 5. Getrouwd stel entertaint ex buitenvrouw, mek
  Mw fir eng sref tranga fu tang stalk.

  Alle 3 zijn sikisanies, die lekker samen ergens in een hutje op de hei moeten gaan wonen

 6. Typisch Surinaams, dit.

  Het zo laten?? Law no? Moeder en kind vd buurman: daddaa! Ga bij buurman wonen.

 7. Om te beginnen Carlos kan wel zeggen dat hij haar alleen als kers op de taart zag, maar als het 3 jaren geduurd heeft heeft zij meer betekent. Van haar kant uit begrijp ik dat zij zich misbruikt en afgedankt voelt. Ik zou in haar plaats Carlo ook een poepie laten ruiken. Verder vind ik dat Carlos haar al heeft bewezen wat zijn keuze is door met jou te trouwen. Ze kan wel van hem houden, maar haar liefde is omgeslagen in ziekelijk obsessieve gedrag en dat komt haar niet ten goede. Ze moet verder met haar leven en Carlos los laten, want ook al zou Carlos weer het bed met haar delen zal hij haar nooit serieus nemen. Ze is slechts zijn vertier. Wat Carlos betreft hoop ik dat hij het echt meent en deze vrouw absoluut geen blik gunt, want hij moet niet met haar gevoelens spelen en haar hoop blijven geven, want dit is het vaak met mannen dat ze liegen en toch stiekem de al zwakke en kwetsbare vrouw hoop geven. Tegen jou wil ik zeggen gun die dame geen blik waard op welke manier dan ook. Focus op jouw toekomst en pas ervoor dat jouw man niet stiekem toch maar die vrouw gaat, want in dat geval moet jij voor jezelf kiezen. Denk erom dat er meer huizen dan kerken zijn. Time is money en life is short.

  1. Goedemiddag, goed dat jij haar geblokkeerd hebt. Ik stel voor om haar ook op social media (Facebook) te blokkeren, dan zie je niet wat zij schrijft. Als je zegt dat jij jouw man vertrouwt, moet je samen met hem bouwen aan jullie toekomst. Jij bent getrouwd met hem, dus wat andere denken of zeggen, moet jou niet interesseren. Focus nu op jouw relatie met jouw man!

Comments are closed.