Mijn broertje Wicky Datai is overleden in Suriname – video’s foto’s

Volgende week zou hij 24 jaar worden. Maar hij ging de deur uit en besloot om niet meer thuis te komen. Een zeer verdrietig bericht van overlijden.

Vikram Datai, vooral bekend als Wicky, is plotseling en veel te vroeg overleden. Hij is maar 23 jaartjes jong geworden. Dat maakt zijn ontroostbare zus Nalinie, mede namens het gezin, bekend. De crematie zal MORGEN, 5 februari 2021 plaatsvinden. Bekijk het bericht om de gedeelde video’s en vele mooie foto’s te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. 

Wij van FamilieNieuws Suriname wensen zijn familieleden, zijn vrienden en overige familieleden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan.

Er zijn geen tranen en woorden genoeg voor ons verdriet.  Geheel onverwachts moeten wij afscheid nemen van onze broer

Vikram Radjkoemar Datai
‘Wicky’

In de jonge leeftijd van 23 jaar
Geboren 12 februari 1997
Overleden 1 februari 2021

Volgend week vrijdag zou hij 24 jaartjes worden
Crematie

Crematie is vrijdag 5 februari 2021

Morgen wordt onze broer/zoon/kleinzoon tot as gemaakt. De uitvaart wordt wegens de recente COVID-19 -regels in besloten kring gehouden. Wij hopen op begrip hiervoor en willen u vragen om voor ons broertje te bidden.
 Fly high,
Wicky

Namens zijn dido Nalinie en Wiem Rima

17 thoughts on “Mijn broertje Wicky Datai is overleden in Suriname – video’s foto’s

 1. Gecondoleerd aan alle nabestaanden met dit zware verlies. Moge God jullie kracht en moed schenken.

 2. Rust Zacht…
  Graag voor bepaalde vrouwen die denken dat ze hun kind gaan gebruiken als inkomen bron van alimentatie en daardoor hun kinderen niet bij de vader sturen. Gebruik je kind niet voor zulke gedoe. Je weet niet wat jou tevoorschijn komt. Vroeg of laat als je kind groot wordt gaat hij/zij zeker willen weten wie hun biologische vader of moeder is. Jij mag gaan verzinnen wat je dan ook wilt maar zij komen zekerwel de waarheid tegen.

 3. Heel veel sterkte en troost aan de familie van Wicky Datai, ik denk dat je al een tijdje met deze gedachten rondliep, maar God slaapt niet. Dat je ex vrouw je onthield om je zoontje te zien is niet goed te keuren. Karma is er, ze krijgt haar straf wel als is het in het hiernamaals…..Nu ben je er niet meer, moeilijk om je zoontje nu uit te leggen dat zijn vader er niet meer is… Heel triest en hard voor de Familie dit aan zijn zoon te zeggen. God slaapt niet, Mogen zijn ziel in vrede rusten nu ben je in de hemel en kan je nu waken over je zoontje. Heel veel sterkte aan de familie, ouders, zus en zoontje van Wicky Datai in deze donkere en droevige dagen in deze wrede wereld anno 2021. God bless you all en gecondoleerd en R I P Wicky, till we meet again.. !!!

 4. Wicky Datai…..May his soul rest in Peace en moge GOD zijn ziel de eeuwige rust geven!! Mijn condoleances aan de familie van Wicky Datai die op maandag 01 Febr 2021 zo wreed aan zijn einde is gekomen. Veel sterkte aan de Familie Datai in deze moeilijke dagen van het leven…..God zij met U allen en veel troost aan jullie allemaal…… R I P WICKY

 5. Erg verdrietig om dit te lezen.
  Veel sterkte vooral aan ouders ,zus en kind.
  Wat moet je in deze wrede wereld zonder vader?
  Rust in vrede!

 6. Welke recht hebben de vrouwen om de kind ver van hun vader te houden, waarom misbruiken vrouwen kinderen in hun relatie, als het niet goed gaat tussen vrouw en man????
  Houd ermee op vrouwen en dat geld ook voor de mannen. Dit heeft nu geleid tot de dood van de vader, ga je kind nu uitleggen waarom zijn papa er niet meer is, jou tijd komt er ook aan, want karma bestaat echt wel. Rust in vrede vriend en heel veel sterkte gewenst aan alle nabestaanden, vooral de naasten. God is great !

 7. Je zult lang met deze gedachten rond gelopen hebben ,dat je tot deze daad gekomen bent .moge jou ziel in vrede rust 🌻🕉 heel veel sterkte en kracht toegewenst aan de nabestaanden met dit groot verlies van hun zoon /broer ❤

   1. Rust zacht…Oud klasgenoot💔
    niet verwacht…..May your soul rest in piece…old friend🌺

 8. WAAROM ? WAAROM ..? ER WAREN TOCH ANDRE WEGEN TE BEWANDELEN OM JE RECHTEN TE ZOEKEN ? KAN OOK ZIJN DAT JE MOEST HEEN GAAN OMDAT JE TIJD WAS GEKOMEN …
  RUST IN VREDEN 🙏🙏🌹
  NU HEB JE RUST GEVONDEN BIJ DE HEER DAAR BOVEN ☁☁☁

  1. Als het een bewuste keuze is geweest, kunnen we alleen maar hopen dat hij in vrede zal rusten. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte toe met dit verlies.

 9. Rust zacht..
  De heer daarboven alleen weet ,waarom je tot die daad was overgegaan…
  Sterkte aan de nabestaanden…

 10. Waarom hebt je dit gedaan er waren toch anderen mogelijk heden om jou zoon te zien als of hoe ik gelezen hebt jammer voor de fam zo jong hij ruste in vrede
  M Austin

Comments are closed.