President Santokhi is vandaag jarig – foto’s

Een historische dag: Chandrikapersad Santokhi viert vandaag, voor de eerste keer als president van Suriname, zijn verjaardag! Onze president is vandaag 62 jaar geworden. Da na wan hieperdepiep hoeraaa. Fijne dag samen met uw vrouw Mellisa. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

P.s. Hij heeft het coronavirus goed doorstaan en overleefd. Hij herstelt goed en zal zijn werk vanaf vandaag weer normaal oppakken. Bekijk het bericht voor wat foto’s. Geef het door!

Hersteld

President Santokhi herstelt voorspoedig. De president van de Republiek Suriname, Z.E. Chandrikapersad Santokhi is vandaag jarig!! Hij viert zijn 62ste verjaardag.

Gezondheid

Hij viert het in goede gezondheid. Hij werd vorige maand namelijk positief getest op het Covid-19 virus. Het staatshoofd heeft zich strikt gehouden aan de medische protocollen en voorschriften van de behandelende artsen.

De President heeft in samenspraak met de artsen besloten dat hij vanaf vandaag, woensdag 3 februari, op zijn verjaardag zijn  publieke ontmoetingen en activiteiten fysiek zal voortzetten.


4 thoughts on “President Santokhi is vandaag jarig – foto’s

  1. Een gezond en sterk gezegend dag toegewenst
    Aan de President van Suriname. Big up.

  2. Mag ik de president, mijn president een geweldige dag toewensen. Gezondheid en kracht van de here daar boven. Moge God hem bijstaan en hem kracht geven. Mijne President, wees u gefocus op t positieve en moge U de uitstraling van liefde, vrede en rust met u meedragen. God bless

Comments are closed.