Ik heb een intieme vraag voor jullie – anoniem Nederland

anoniem Nederland
“In de slaapkamer”
We hebben een vraag binnengekregen van Nancy uit Nederland. Het is een hele intieme vraag over iets wat zich in de slaapkamer afspeelt. Wat denken jullie ervan?

Is het iets vreemds, is het heel normaal of is het misschien iets cultureels? Ze zou hier graag een volwassen antwoord op willen krijgen. Hopelijk lukt dat. Lees haar brief en geef het door aan anderen. Wellicht krijgt ze wat advies. En voor de mensen die hier antwoord op kunnen geven: Hebben jullie dit ook eens meegemaakt? (je mag ook anoniem antwoorden. Stuur ons een inbox)

Nancy uit Nederland

Beste lezers en FamilieNieuws,
Om direct met de deur in huis te vallen heb ik jullie informatie, advies en ervaringen nodig betreft onderstaand gebeuren.
Mijn naam is Nancy en ik ben 39 jaar jaar, woonachtig in Nederland en ik val op vrouwen. Onderstaande is in het bijzonder op de vrouwen gericht, maar reacties en ervaringen van mannen zijn ook zeer zeker welkom. Het gaat om het volgende:

Huilend klaarkomen

Zijn er vrouwen die tijdens het vrijen met hun partner verdrietig en/of emotioneel worden? Dus zodanig dat je in tranen uitbarst? Dit heb ik namelijk tijdens de omgang met mijn partner, voor en tijdens het hoogtepunt. Het zijn echt tranen alsof je partner je pijn doet, maar dat is niet het geval.
Hierna heb ik wel even de tijd nodig om weer tot mezelf te komen. In de eerste instantie dacht ik dat dit eenmalig was, wat niet het geval is. Ik heb begrepen dat een paar vrouwen dit ook ervaren. Vandaar mijn brief. Ik wil graag weten waarom dit gebeurt en hoe anderen ermee omgaan.

Fijn

Het is een fijn gevoel maar ik vind het niet altijd prettig om steeds verdrietig en emotioneel te worden. Dit maakt dat ik intimiteit soms aan me voorbij laat gaan. De seks met mijn partner is overigens top niets te klagen.
anoniem Nederland

Vragen

Mijn vragen zijn dus:
#. Waar heeft dit mee te maken?
#. Heeft dit met iets cultureels te maken en zo ja wat zal het zijn?
#. Hoe staat het gebeuren in verbinding met mijn partner?
#. Heeft het gehuil met mezelf te maken?
#. Hoort dit gevoel /gebeuren bij mij als persoon?
Hoe kan ik of mijn partner er het beste hiermee omgaan? En wat moet ik doen als het gebeurt? Ik weet dat niet veel mensen dit hebben maar ik ben toch benieuwd naar informatie en ervaringen van de lezers. Alvast dank daarvoor.
Familienieuws, jullie ook bedankt voor het willen plaatsen van mijn anonieme en intieme vraag. Groeten van Nancy

P.S. Wil je ook advies over je privéleven, seksleven of relatie? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

Baal je omdat de winkels dicht zijn? Bol.com is altijd open. Ga direct naar de winkel:

Mooi en gezondMooi en gezond

One thought on “Ik heb een intieme vraag voor jullie – anoniem Nederland

  1. Oxytocine (het knuffelhormoon) en endorfine kan een flinke invloed hebben op je emoties. tijdens en na het sex.
    het heeft niets te maken met iets cultureels
    het kan ook Post coïtale dysforie zij even googelen

Comments are closed.