Medewerker kindertehuis Paramaribo beschuldigd door meisjes

kindertehuis Paramaribo

Een kindertehuis lijkt een goede oplossing voor kinderen in nood. Het gaat meestal ook goed. Maar dat is niet altijd zo. Eerder kwamen er berichten over kinderen die verwaarloosd zijn. Kinderen die weglopen etc. Hoe veilig zijn onze kinderen in een kindertehuis?

[quads id=1]

Een trieste gebeurtenis: Deze week hebben twee jonge dames, die verblijven in een kindertehuis in Paramaribo verklaard dat een medeweker van het tehuis hen heeft gebruikt. Hij zou dat gedaan hebben bij 3 andere meisjes en 1 jongen. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Kindertehuis Paramaribo

Dinnanath, is chauffeur en tevens magazijnmeester in een kindertehuis in Paramaribo. hij zat vorige week in de beklaagdenbank. Er is aangifte tegen hem gedaan. Hij zou 6 kinderen hebben gebruikt. 5 meiden en 1 jongen

[quads id=1]

2 van hen, 2 jongedames van 17 jaar, hebben afgelopen week hun verklaring afgelegd voor de rechter. Dat schreef Times Suriname. De 2 vertelden dat zij in het kindertehuis zijn betast en intiem gebruikt door de chauffeur. De rechter heeft naar de meisjes geluisterd en ook naar een coördinator van het kindertehuis

Al een tijdje

[quads id=1]

De kinderen beantwoorden de vragen van advocaat Vinay Moerahoe:  Het intiem gebruik ging wel een tijdje door, mar hoelang wisten ze niet precies.  Tijdens het gehoor kwam ook ter sprake dat de kinderen geslagen en zelfs geschopt werden. Ook werd gezegd dat de leiding daarvan op de hoogte werd gesteld.

Niet eerder?

De advocaat merkte op dat er toen geen melding werd gedaan bij de politie. Hij vroeg zich ook af waarom er niet meteen actie is ondernomen.

Een moeilijke zaak want chauffeur Dinnanath ontkent alles. Hij is onschuldig zegt hij. Later meer.

Heb jij goede ervaringen over kindertehuizen in Suriname? Laat het ons weten in de comments. Het mag ook privé.

Lees de gerelateerde verhalen:

[quads id=1]

Dochter liegt over intiem misbruik door vader omdat ze boos was ~ Suriname

Kinderdagverblijf “Zout der Aarde” te Paramaribo per direct gesloten na inspectie (nog meer vieze foto’s en video)

Zielig! Kinderen uit Suriname leven in smerig kindertehuis in Paramaribo (foto’s)

Redactie: KPS betreurt onterechte beschuldiging in de media

[quads id=1]

2 thoughts on “Medewerker kindertehuis Paramaribo beschuldigd door meisjes

  1. Goedemiddag ik las op fb dat kinderen zyn misbruik .door een magazyn meester ik vindt het wel triest heel erg .som vraag ik me af .de kids zyn al een sietiwatie belant .is me teveel geworden .myn hardt bloed .

  2. De mensen die tezeggen hbbn over een kinder tehuis zijn verplicht de kinderen bepaalde vragen testellen.kinderen mogen niet mishandeld worden ze moeten goed verzorgd worden en hun ver stumileren.

Comments are closed.