Onze Fariez Kodhabaks is veel te jong overleden in Suriname – foto’s video’s

fariez Khodabaks

Ons broertje is voor altijd weg. Hij was pas 21 jaar. Kom terug broertje, het is echt zwaar voor ons!

[quads id=1]

Hierbij wordt bekend gemaakt dat de 21-jarige Fariez Kodhabaks is overleden in Suriname. De uitvaart zal maandag plaatsvinden. Bekijk het bericht voor mee informatie en om de gedeelde foto’s en video’s te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. We wensen in het bijzonder zijn diepbedroefde zussen veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

[quads id=1]

Vaarwel
Broertje

Fariez Kodhabaks

Nu ben je in goeie handen
We zullen je heel veel missen

Fariez wordt maandag 1 februari 2021 om 14.00 uur ten grave gedragen.
Uitvaartadres HN Vandijkstraat 3. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

fariez Khodabaks

Bekijk de gedeelde foto en video

[quads id=1]

[quads id=1]

One thought on “Onze Fariez Kodhabaks is veel te jong overleden in Suriname – foto’s video’s

  1. Schamen de artsen zich niet. Ze zetten Suriname niet zo goed op de kaart met dit Wolven, misdadige gedrag. Laat de ouders van dit meisje, en de.ouders van die vader, hoe jong hij ook mag zijn, als dat het geval is. Een overeenkomst ondertekenen, dat het verschuldigde bedrag in termijnen afgelost zal worden. Want de gezondheid van dat kind gaat voor. Maar de vader moeten ze toch traceren, want alles komt weer op dat meisje terecht, de mannen ontlopen weer hun verantwoordelijkheid. Dit cirkeltje moet doorbroken worden. Want beiden waren er, toen dit schaapje werd verwekt.

Comments are closed.