39 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Lijst besmette mensen?

“Is niet waar hoor. Mijn tante had geen covid!” Dat horen we vaak. Mensen durven er niet eerlijk voor uit te komen. Maar….covid is geen schande. 

[quads id=1]

Helpen al de maatregelen wel? Is een LOCKDOWN wel de juiste oplossing? Misschien moeten we de aanpak veranderen: Misschien moeten we de namen bekend maken van de mensen die besmet zijn. Dat zegt Cedric van Samson DNA Lid van VHP. Zal dat beter zijn? Of durft dan niemand meer te testen.

[quads id=1]

Video’s –  Waarom mag iedereen weten als de president of een minister besmet is geraakt? Maar als het om een gewone burger in Suriname gaat dan praten we over privacy. Bekijk de video en luister naar een zeer waardevol gesprek met meneer van Samson. Hij noemt een paar hele interessante punten. We zijn al bijna een jaar bezig. Misschien moet de aanpak veranderd worden. Zijn jullie het met hem eens?

[quads id=1]

Vandaag ‘maar’ 39 nieuwe besmettingen. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en hun bekendmaking en geef het door aan geïnteresseerden

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Namen bekend maken?

“Maak de namen van besmette personen bekend” Dan is het een stuk makkelijker om mensen op te sporen. Dat zegt Cedric van Samson, VHP parlementariër, tegen TBN Prime Alert.

Er komen steeds strengere maatregelen wat betreft de covid-19. Misschien helpt het als we de namen van alle mensen die positief getest zijn bekend maken. Volgens Samson zal het helpen, maar er is toch ook zoiets als PRIVACY???

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

[quads id=1]

VHP Parlementariër Samson praat met TBN Prime Alert. Bekijk onderstaande video en geef het door aan belanghebbenden:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland