71 nieuwe besmettingen in Suriname – Vraag covid steun aan

Goed nieuws: Heb je het moeilijk gedurende deze covid-19 pandemie? De regering komt jouw financieel tegemoet. Bekijk het bericht om te weten of je in aanmerking komt en hoe je je kunt registreren. Geef het door aan iedereen!

[quads id=1]

De Regering van Suriname roept hierbij alle personen en bedrijven op, die door de COVID-19 pandemie getroffen zijn, om zich te laten registreren voor een financiële ondersteuning!!

[quads id=1]

Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en hun bekendmaking en geef het door aan geïnteresseerden

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Financiële ondersteuning

Online registratie COVID-19 steun

De Regering van Suriname roept hierbij alle personen en bedrijven op, die door de COVID-19 pandemie getroffen zijn, om zich te laten registreren om na screening in aanmerking te komen voor een financiële ondersteuning door de Surinaamse overheid. Met de uitvoering van deze activiteit zijn belast de ministeries van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) en Financiën en Planning (Belastingdienst Suriname).

Wanneer komt u in aanmerking?

[quads id=1]

  1. Personen die in loondienst zijn of waren: hieronder vallen degenen die vanwege de COVID-19 pandemie verminderd inkomsten krijgen of ontslagen zijn vanaf januari 2021;
  2. Bedrijfssluiting of verminderd inkomsten voor de kleine en middelgrote ondernemingen en kleine zelfstandigen vanwege de COVID-19 pandemie vanaf januari 2021;
  3. Bedrijfssluiting of verminderd inkomen voor grote bedrijven vanwege COVID-19 pandemie vanaf januari 2021;

Alle drie (3) categorieën kunnen zich online registreren vanaf maandag 1 februari t/m maandag 15 februari 2021 via de website van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (http://atm.gov.sr/), de website van de Belastingdienst Suriname (https://belastingdienst.sr/), de Facebookpagina’s van de ministeries AW&J en F&P en de Facebookpagina van de Belastingdienst Suriname en de Communicatie Dienst Suriname (CDS). De registratie geschiedt via een link, die via deze platformen zal worden gepubliceerd.

Contact

Heeft u vragen, neem contact op met:

Lees ook:

Total Lockdown in het weekend !! Video – live persconferentie Suriname

[quads id=1]

  • Het Ministerie van AW&J op de nummers en via het emailadres:

8815676/ 8815616/ [email protected]

Van maandag t/m donderdag van 07:30 u- 15:00 u

 Vrijdag van 07:30 -14:30 u

  • Het Directoraat der Belastingen op de nummers en via het emailadres:477222/ 475040/ 474059/ [email protected]

Van maandag t/m donderdag van 07:30 u- 15:00 u

Vrijdag van 07:30 -14:30 u

Let op

De regering van Suriname wenst het volgende te benadrukken:

  • deze COVID-uitkering is van tijdelijke aard om degenen die vanwege de COVID-pandemie in een noodsituatie zijn geraakt, een helpende hand te bieden;
  • alle werkzame personen (kleine/micro ondernemers, kleine zelfstandigen, en grote ondernemers) die kunnen aantonen dat zij een verminderd inkomen hebben en niet in staat zijn adequaat in hun levensonderhoud te kunnen voorzien of de bedrijfsvoering niet adequaat te kunnen voortzetten, mogen zich registreren;
  • er zal GEEN fysieke registratie mogelijk zijn, het gaat om een ONLINE registratie;
  • voor de overmaking van de financiële steun is een geldig bankrekeningnummer vereist;
  • indien blijkt dat personen en/of bedrijven onjuiste informatie hebben verstrekt aan de Staat Suriname om zodoende het resultaat te manipuleren, zullen er ernstige maatregelen worden getroffen tegen zulke personen/bedrijven.

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

[quads id=1]

Lees ook:

Bekendmaking: Onderwijs Suriname start donderdag weer…op afstand

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland