2 nieuwe coronadoden in Suriname – Video’s – Morgen Lockdown!!

Helaas hebben we weer 2 nieuwe doden vandaag in Suriname. Maar er zijn wel 72 mensen genezen verklaard!!

Een boete van SRD 5000 voor het feesten. Dat zegt Minister Amoksi in de video. Hij geeft aan dat een aantal boetes zijn verhoogd!

Let op: De weekend lockdown gaat door! Een aantal mensen hadden gehoopt dat de regering de lockdown zou annuleren of misschien zou verkorten Helaas. MORGEN vanaf 1900 uur mag *niemand de straat op. 

[quads id=1]

Aankomende 2 weekenden zal er een Total Lockdown gelden in Suriname. Bekijk het bericht om te weten wat het precies inhoudt.

Video’s –  *Vanaf 1 februari zijn dispensatiebrieven en pasjes niet meer van toepassing. Alles is nu anders. Bekijk de belangrijke video’s. Kijk ook naar wat reacties van Surinaamse burgers op de komende Lockdown. Wat is jouw mening over de Lockdown? Is het onnodig? Of vinden jullie dat het eigenlijk veel te kort is? 

[quads id=1]

Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en hun bekendmaking en geef het door aan geïnteresseerden

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Weekend Lockdown

De weekend lockdown blijft onverkort van kracht. Het is de bedoeling dat met deze maatregel, die de komende twee weekenden van toepassing zal zijn, het aantal COVID-19-positieven omlaag wordt gebracht.

[quads id=1]

Met de lockdown worden alle andere eerder afgekondigde maatregelen ook onverminderd doorgevoerd. De eerste weekend lockdown is van vrijdag 29 januari 19.00 uur tot maandag 1 februari 05.00 uur. Minister Ramadhin doet een beroep op de samenleving om thuis te blijven. Men mag op straat indien men daarvoor ontheffing heeft. Indien iemand in het weekend klachten heeft kan die zich op advies van 178 of de huisarts wel laten testen bij een swabpost of het ziekenhuis.

Justitie en Politie

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie laat een waarschuwend geluid horen naar personen die menen de weekend lockdown te negeren. De bewindsman benadrukt dat de wetsdienaren en ondersteunende diensten heel strak gaan optreden tegen mensen die de lockdown overtreden. Hij raadt ook degenen die zich in het binnenland of recreatieoorden willen terugtrekken af dat te doen.

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

[quads id=1]

De boetes zijn verhoogd

Twee total lockdowns aankomende weekenden:

Wat zeggen de mensen op straat:

[quads id=1]

Wil je dispensatie aanvragen? Vanaf 1 februari, is het allemaal een beetje anders.

Vanmiddag was er ook een nieuwe Covid-19 persbriefing. Je kunt hem hier (nogmaals) bekijken:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “2 nieuwe coronadoden in Suriname – Video’s – Morgen Lockdown!!

  1. Goedmiddag.
    30 januari 2021.
    Geachte min v jospol een vraag aan u door mej:Durham,het is namelojk dat mijn man mij brengt n afhaald van het werk hoe geschiet dat dan want mijn man kan geen despentatie brief krijgen van mijn werk gever kan hij dan een despentatiebrief krijgen van u dat hij mij mag brengen naar het werk n zowel afhalen.
    Byvoorbaard dank voor uw mede werking
    K heb geen E-mail mijn mobiel nummer is 597:8741139.A.U.B

Comments are closed.