Video – 16 jarige moeder in Suriname zoekt hulp voor pasgeboren baby

moeder baby

“De zieke baby verdient dit niet”

De baby op de foto is slechts 8 dagen geleden op de wereld gezet door Marisha, de 16 jaar oude moeder.

[quads id=1]

Dringende video – Het kindje is ziek en moet medisch behandeld worden.  De moeder zegt dat de artsen haar niet willen helpen. Ze zouden eerst geld willen zien. Bekijk de video van meneer Mones. Geef het door aan iedereen, het moet de juiste mensen bereiken zodat dit zieke kindje zo snel mogelijk geholpen kan worden.

[quads id=1]

Moeder in Nickerie

moeder baby

Luister naar Mones in de video. Hij is benaderd door een 16-jarige moeder in Nickerie. Ze heeft 8 dagen geleden een kindje gekregen en het kindje is ziek. Volgens de moeder weigert de arts om het kind te behandelen.

Geld

[quads id=1]

Moeder zegt dat de dokter eerst geld wil zien. Geld gaat toch niet boven gezondheid? Ze komt uit Guyana. De vader is wel afkomstig uit Suriname. Meneer Mones vraagt een ieder om dit bericht zoveel als mogelijk te delen. De President mag het ook weten. Moeder van 16 smeekt om medische hulp voor haar kind van slechts 8 dagen oud

Aub ziekte is niet te koop. Geen onnodig en vooral geen negatief comments vraagt meneer Mones u vriendelijk. Bel/app meneer Mones. +597 8888900 als u kunt helpen of als u meer informatie wilt!

Video

[quads id=1]

Bekijk de video van Ishara Nickerie geef het door aan een ieder zodat er hulp kan komen voor de baby!

KLIK hier om de video via Facebook te bekijken als het niet open gaat.

[quads id=1]

Disclaimer: Let op: Elk verhaal heeft meerdere kanten. Dit is de kant, het verhaal en de mening van de 16-jarige moeder. Dit is haar persoonlijke ervaring. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is een ieder vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem

12 thoughts on “Video – 16 jarige moeder in Suriname zoekt hulp voor pasgeboren baby

 1. Moeder 16 jarige. Waarom zegt zei niets, omdat ze nog zelf een kind is. baby heeft niet gevraagd , om geboren te worden. Kan in de toekomst veranderen als men meer openlijker naar de kinderen toe leeft. Als Ouders moet je de kinderen altijd erop Wijzen dat dit niet kan. Het zou een optie zijn of moeder en kind in een tehuis gaan wonen. En dat moedertje lief gaat werken voor een betere toekomst . Waar is de vader van het kind. Welke Arts heeft haar geweigerd.

 2. Moeder 16 jarige. Waarom zegt zei niets, omdat ze nog zelf een kind is. baby heeft niet gevraagd , om geboren te worden. Kan in de toekomst veranderen als men meer openlijker naar de kinderen toe leeft. Als Ouders moet je de kinderen altijd erop Wijzen dat dit niet kan. Het zou een optie zijn of moeder en kind in een tehuis gaan wonen. En dat moedertje lief gaat werken voor een betere toekomst . Waar is de vader van het kind. Welke Arts heeft haar geweigerd. M

 3. Meneer u zegt dat de baby niet gevraagt heeft om op de wereld te komen ik heb nergens gelezen dat een Baby dat gevraagt heeft . idereen gun ik een plezier maar wees bewust dat je inverwachting kn raken gebruik een condoom

 4. Waarom hebben ze geen on/minvermogen dokterskaart ?

  Vele Surinaamse artsen zijn geldwolven! Het beroep is voor hen een money making business. En soms zijn ze niet eens geschikt!!!

 5. JAMMER DAT DE DESKUNDIGE CUBAANSE ARTSEN UIT SURINAME ZIJN WEGGEJAAGD.
  NU IS ALLEEN DOKTER PAI SAH OVERGEBLEVEN.

 6. K bn mvr Lakhisaran het zo en ze eens is kn k dat baby adopteren en doe alles op my kosten ….k bn en moeder vn 4 hb zelf klein kinderen myn contact num is 8977325

 7. Sorry maar dit heeft een hoog gehalte morele chantage. Je kan en mag van de huisarts niet verwachten dat hij iedereen die zegt geen geld te hebben gratis gaat behandelen. De man heeft ook inkomen nodig om de praktijk in stand te houden, om zelf te overleven.
  Als ze zo begaan zijn met het kind dan gaan ze bij de directe omgeving van dat kind geld inzamelen voor een consult. Zo veel geld kost dat niet. Pas dan zal blijken of er iets ernstig aan de hand is en er echt grote bedragen nodig zijn.
  Deze man geeft totaal verkeerde adviezen en moet dat geld dat hij toont maar beschikbaar stellen ipv de artsen emotioneel te chanteren.

 8. Er kan allvast een “Go Fund me”page gestart worden. Alle beetjes helpen en iets is nog altijd beter dan niets.

  1. Ik wil best helpen in de bijdrage van de dokterskosten.
   Om mogelijke frauduleuze handelingen uit te sluiten doe ik dat dan rechtstreeks aan de behandelend arts.
   Belangrijk is dat een dokter het kindje ziet en behandelplan opstelt.

Comments are closed.