Video – Moeder en dochter vragen hulp – 1 voor 12 Suriname

moeder dochter

Wat doe je als je dochter met haar 3 kinderen door haar man op straat gezet wordt? Ja, dan neem je ze in huis? Maar jouw huis heeft geen stroom en er is geen water! En als het regent zitten ze helemaal onder water. Triest voor de kinderen.

[quads id=1]

Video – Mevrouw Adel vertelt haar verhaal aan Stichting 1 voor 12 Suriname. Ze heeft een dak boven haar hoofd, maar daar is alles mee gezegd. Ze had het al moeilijk, maar nu heeft ze het nog moeilijker. Ze plaatst een oproep voor de gemeenschap. Bekijk het en geef het door aan een ieder. Wellicht kan iemand ze helpen en ook adviseren. Wat kunnen ze doen?

[quads id=1]

Perceel van de staat

Dolblij was ze toen ze een perceel kreeg van de staat. Maar wat nu? Ze heeft snel snel iets neergezet om te kunnen wonen. Ze verblijft aan de Kustwachterweg, een zijstraat van de Copyweg, daar heeft Stichting 1 voor 12 een gesprek met mevrouw Adel.

Overheidsproject

moeder dochter

Ze woont in een nieuw overheidsproject. Ze kreeg haar perceel in 2018. Ze verkeerde in woningnood en moest snel snel iets neerzetten om in te kunnen verblijven. Na haar intrek probeerde ze een andere, fatsoenlijke, woning te bouwen. Maar vanwege haar slechte financiële positie kan ze niet verder met bouwen.

Dochter en Kinderen

[quads id=1]

Haar dochter is met haar 3 kinderen op straat gezet door haar man, ze heeft ook haar intrek genomen. Haar dochter werkt niet. Moeder, dochter, 2 kinderen en een baby. Alle 5 wonen ze in het huis. Maar in zulke erbarmelijke omstandigheden kunnen kinderen toch niet leven? Dit gezin uit Suriname heeft dringend hulp en/of advies nodig

Video

Video- Luister naar het verhaal van mevrouw Adel uit Suriname.

[quads id=1]

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere verhalen en oproepen:

[quads id=1]

Video – Familie krenten krijgt woning dankzij stichting 1 voor 12

Zieke vrouw aangetroffen in woning te Suriname – video 1 voor 12

Grote woningbrand te Paramaribo – Radeloze meneer Ost praat met 1 voor 12 Suriname (video)

Moeder van 4 kinderen moet woning in Suriname per direct verlaten – 1 voor 12 video

Mevrouw Peiter en haar drie zonen krijgen woning in Suriname – 1 voor 12 (video)

Moeder van 5 vraagt hulp van 1 voor 12 Suriname – gezin moet verhuizen uit huurwoning (video)

Video – Binnen 10 jaar 1200 woningen voor Para. De eerste 5 zijn afgeleverd!

[quads id=1]