Mama van Cherylee Manhoef: ‘We bedanken een ieder’

Cherylee Manhoef Suriname

Heb elkaar lief, zoals ik jullie heb lief gehad

Mama Sigourney Sibelo wil, mede namens de overige families Sibelo en Sabajo, een ieder in Suriname maar ook de mensen vanuit het buitenland bedanken voor hun steun rondom het overlijden van haar dochtertje Cherylee Manhoef

Bekijk het bericht om haar dankbetuiging te lezen. Bekijk ook een interessante video samenvatting van de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families heel veel kracht toe. En mama: You are not alone”. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Heb elkaar lief,
zoals ik jullie heb lief gehad,
zo moeten jullie elkaar liefhebben

Joh. 13:34

Hierbij bedanken de families Sibelo en Sabajo, maar meer nog de moeder Sigourney Sibelo, een ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd bij het overlijden en begraven van hun dochter, kleindochter en nichtje

Cherylee Zanillya Manhoef

Hun dank gaat uit naar de totale samenleving zowel in Suriname als in het buitenland. Zij bedanken een ieder voor de bemoedigende woorden, berichten en gebeden.

God is groot, blijf elkander liefhebben.

Cherylee Manhoef Suriname

Bekijk hier een mooie video met een samenvatting van de uitvaart in Paramaribo. Video van STVS De Straat

Eerdere berichten:

Mijn prachtige dochter Cherylee Manhoef is overleden – foto’s video’s

Live video – De uitvaart van 8-jarige Cherylee Manhoef in Paramaribo – foto’s video’s

19 thoughts on “Mama van Cherylee Manhoef: ‘We bedanken een ieder’

 1. Lieve moeder van Cherylee
  Ik vind het verschrikkelijk wat U en uw Geliefde Dochter is overkomen helaas bezit ik niet de Kracht en Macht om Cherylee aan U terug te geven om zo het Intense pijn dat u met zich meedraagt weg te nemen ik wens U veel Kracht toe Kracht in wat U gelooft om het pijn te verzachten het gemis zal elke dag aanwezig zijn dat kunt u niet uit uw gedachten verbanden maar denk ook aan de leuke en mooie momenten met haar zodat er een Glimlach op uw gezicht verschijnt dit is mijn wens voor U
  Mvg Iwan

 2. Mama Sigourney ,Opa Jerry, oma en overige familie leden heel veel sterkte wens ik jullie toe. De Here zij met jullie. Putten jullie kracht uit de mooie momenten met Cherylee. Blessings πŸ™πŸ’ͺ

 3. Voor deze daden zijn er geen woorden voor de mens mag net zoveel haat hebben maar er komt een dag des oordeels als u daarin geloofd laat u alles los en de hele daar boven doet de rest uw dochter zal er bijstaan aan de rechterhand van god de dag des oordeels zijn aleen maar engelen van god die met een bepaalde missie op aarde zijn gekomen haar werk heeft ze gedaan weet dat er zoveel verdriet is maar tranen zullen worden weggeveegd der onze vader die hemel en aarde gemaakt hebt ik woon niet in Suriname ik woon in Nederland ik ben zelf een man van vier kinderen hebt nog nooit gehuild maar ik moest huilen voor het eerst zoveel pijn deed het maar ik beloof aan de moeder dat zodra ik in su ben dat ik haar zeker mijn troost en steun zal toebrengen stay safe mama van deze prachtige dochter ik kom je zeker opzoeken en je steunen

 4. Sterkte mama
  Put kracht uit van onze Lieve Heer
  God zal uw tranen drogen.
  Ik voel met u mee Ga niet bij de pakken neet zitten
  Zoek hulp als je er niet uitkomt
  Het gaat u goed
  Uw dochter zal over u waken ze kijkt van boven uit naar u. Ze is een syer daarboven

 5. Lieve,sterke moeder,
  Hou je vast aan het zekere,dat je lief dochtertje voor 100% bij haar Hemelse Vader op schoot zit.Koester en draag de momenten dat je hier met haar heb mogen delen.Laten we blijven bidden voor al degenen die neigen naar daden en handelen die niet conform Gods woord zijn.
  Aan de families veel kracht en sterkte.

 6. Heel veel kracht en troost gewenst. Blijf geloven in – en vasthouden aan God. U bent niet alleen. Cherylee is voor altijd in uw hart. Ze waakt over u en uw dierbaren. Ze heeft een waardige uitvaart gekregen. Ze zingt en danst nu boven in de hemel voor haar lieve Hemelse Vader. Koester geen haat/wrok/bitterheid. Geef alles aan God. God gaat oordelen. Wij denken aan u/jullie en bidden voor kracht en troost van onze lieve Heer. πŸ™β€οΈπŸ™

 7. Lieve mama geloof in de heer en jou lieve prinsesje waakt nu over jou draag haar voor rust in jou hart.koester alle mooie momenten die jij als mama goede moeder met haar had Regin Telg

 8. heel veel sterkte toegewenst aan alle nabestaande in het bijzonder de moeder moge jullie alle de kracht vinden dit zwaar verlies te dragen

 9. lieve mama,huilend keek k naar ht filmpje,Ik weet zeker dt ze bij de heer daar boven is,en over u waakt.
  Moge de almachtige u zegenen voor uw verrichte job,en u alle kracht zal geven om verder door t leven te gaanπŸ™πŸ™πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œβ™₯️β™₯️

 10. Geen dank ik voel u pijn de heren is met u ik heb erg gehuild maar ja ik was sterk laat alles aan de heer over en blijf sterk Jezus houdt van u
  ❀❀❀

 11. Beste Mama, wat heb ik een respect voor je. Je prinsesje heeft een mooie prachtige uitvaart gehad.
  Ze is engel nu en waakt over je
  Ik wens je heel veel sterkte en vergeet niet je bent niet alleen vertrouw en bid tot onze lieve vader en hij zal kracht geven om door te gaan.πŸ€πŸ€πŸ€

 12. U bent een heel sterke vrouw god gaat u zeker kracht geven schat hou je sterk zei waakt en gaat altijd op uw waken en alle paden die u bewandelt schoon houden voor u lobie

  1. Jenny Simons wil ook de Moeder in het byzonder heel veel Kracht en Sterkte Wensen met het VERLIES van je Prinses . Ook mijn Condoleance aan de Grootvader en Gr.moeder en de hele fam.Sibelo . GOD GEEFT KRACHT NAAR KRUIS πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

Comments are closed.