Let op: Tarieven Lege Gascilinders verhoogd! – EBS Suriname

gasbom Suriname

Je betaalt nu SRD 1150 voor 100 lbs gascilinder

Bekendmaking EBS: Tarieven lege Gascilinders zijn aangepast. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder!!

[quads id=1]

Bekendmaking

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat de waarborgsom van 20lbs, 28lbs en 100lbs gascilinders is aangepast. De nieuwe prijzen zijn respectievelijk SRD 448, SRD 548 en SRD 1150. Deze aanpassing geldt per 25 januari 2021. De EBS wenst te benadrukken dat de waarborgsom enkel en alleen bij het aanschaffen van een nieuwe gascilinder wordt betaald.

[quads id=1]

Her-vullen

De prijs voor het her-vullen van een gascilinder is NIET aangepast. Voor het hervullen van een gascilinder van 20lbs betaalt de klant in Paramaribo nog steeds SRD 35,75, voor een 28 lbs gasfles is dit SRD 48,50 en voor een 100 lbs is dat SRD 186. In de overige districten kunnen de prijzen wegens logistieke redenen met enkele SRD’s verschillen. Een lijst met de officiële gastarieven is te vinden op de website van de EBS op

[quads id=1]

https://www.nvebs.com/…/tarieven-voor-het-hervullen/

De gasprijzen worden vastgesteld door het Ministerie Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EOTI). Bij constatering van eventuele prijsopdrijving door wederverkopers en depothouders kan dit worden doorgegeven aan het Ministerie van EOTI afdeling prijscontrole.

[quads id=1]

Volume (lbs) Prijs voorheen Prijs (SRD)
20                                   295              448
28                                   350              548
100                                 975               1150

Het bestellen van een 40 lbs of 100 lbs gascilinder is ook mogelijk via Whatsapp. Stuur een WhatsAppbericht naar het nummer 8576093, met vermelding van het klantnummer en het aantal te leveren gascilinders.

[quads id=1]

3 thoughts on “Let op: Tarieven Lege Gascilinders verhoogd! – EBS Suriname

 1. Een winkel op de hoek van de cocobiacoweg heeft gister een 28 lbs voor 50 srd verkocht met de mededeling gas verhoog

 2. En zul je dit ook betalen als je gasbom gestolen is ? Nu is het een ravage van gasbomdiefstallen

  1. Goede morgen heer of mevrouw
   Ik wil 100lbs want de mijn is gestolen.
   E-mail adres is [email protected]

   U kunt mijn ook bellen voor verder informatie t vragen.

   Voorbaat vriendelijk groeten,
   Dhr N Nandpersad
   00597 882841

Comments are closed.