150ste coronadode in Suriname – Video leerlingen krijgen lespakketten thuis

Onderwijs nieuws. Deze week krijgen de leerlingen van de  lagere scholen en de lagere MULO klassen een lespakket aangeboden zodat ze thuis kunnen werken. Zijn jullie hier blij mee? De minister begrijpt dat niet alle ouders in staat zijn om de kinderen te helpen.

[quads id=1]

Video – Ouders, leerkrachten en leerlingen. Luisteren jullie naar een video van de minister van Onderwijs Suriname. Ze geeft aan dat er lespakketten geleverd gaan worden. Bekijk de video en geef het door aan belanghebbenden. Er is veel gemist de afgelopen maanden is het allemaal wel in te halen?

[quads id=1]

Er zijn vandaag 329 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 62 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 667 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en hun bekendmaking en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Lespakketten Lager Onderwijs

Er zullen vanaf donderdag 28 januari 2021 lespakketten worden verstrekt aan leerlingen van het lager onderwijs in Suriname. Dit geeft minister Marie Levens van Onderwijs te kennen. Er zal en aangepast lesprogramma aan de leerlingen gepresenteerd. Bekijk onderstaande video voor meer informatie

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

[quads id=1]

Kijk en luister naar een video van ABC online in gesprek met de minister

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland