Video – Help, mijn zoon heeft hulp nodig! 1 voor 12 Suriname

zoon Suriname

“Ik wil geen geld, ik wil spullen voor mijn zoon”

De radeloze Rehanna is in gesprek met Louis Vismale van 1 voor 12 Suriname. Haar zoon Mohammed is ziek. Hij kan niet voor zichzelf zorgen. De huilende moeder zegt dat ze het niet zo wilde. Maar ze is ten einde raad.

moeder zoon Suriname

Ze staat er voornamelijk alleen voor en kan de hulp in haar 1tje niet aan. Ze heeft ook andere schoolgaande kinderen. Ze wil de gemeenschap vragen om naar haar verhaal te luisteren en haar, indien mogelijk, te ondersteunen. Ze vraagt geen geld.

Bekijk haar video, geef het door aan anderen wellicht kunnen ze haar helpen, met spullen en/of advies. De stichting doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen. Is er in Suriname geen extra steun/zorg voor mensen zoals Mohammed? Let op de beelden kunnen emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee.

De 25-jarige Mohammed Abdoel is met meervoudige beperkingen geboren. Vanwege deze beperkingen is hij bedlegerig en extra hulpbehoevend. Zijn moeder is radeloos omdat zij financieel erg zwak is. Op haar man kan ze financieel niet aan. Ze heeft hulp nodig bij de zorg van haar zoon. Directeur Louis Vismale van Stichting 1 voor 12 sprak samen met moeder Rehanna Abdoel. Ze is een werkende mama met meer kinderen. Ze kan met het geld dat ze verdient, maar SRD 700, niet alles voor haar kinderen doen. Ze vraagt echter geen geld aan de gemeenschap, ze heeft spullen nodig voor haar zoon.

Bekijk de video en het trieste verhaal van Moeder Rehanna en zoon Mohammed Abdoel uit Suriname

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

2 thoughts on “Video – Help, mijn zoon heeft hulp nodig! 1 voor 12 Suriname

Comments are closed.