President: overheidssalarissen zijn zojuist overgemaakt

Hoe gaat het met de president? 

Hierbij een update van de president van Suriname. Hij heeft bekend gemaakt dat het goed met hem gaat!! Hij laat ook weten dat de overheidssalarissen zojuist normaal over zijn gemaakt. Bekijk zijn berichtje en geef het door aan een ieder. We wensen hem veel beterschap toe.

[quads id=1]

berichtje

President Chan Santokhi schreef zojuist het volgende op social media:
Volk van Suriname, Een update over mijn gezondheid: Ik voel me goed, ik voel me fit en ik zorg ervoor dat mijn weerstand op peil blijft. Dit doe ik door veel uit te rusten, maar ook door te bewegen en te genieten van de gratis vitamine D die op mijn erf schijnt.

[quads id=1]

Dank jullie wel

Ik dank een ieder nogmaals voor alle berichten en vers fruit. Het komt goed. Ik attendeer ook op valse berichten die wederom verspreid worden op social media dat dat de overheidssalarissen deze maand niet gegarandeerd zijn. De overheidssalarissen zijn zojuist normaal overgemaakt. Deze regering maakt geen valse beloftes!

[quads id=1]

[quads id=1]

2 thoughts on “President: overheidssalarissen zijn zojuist overgemaakt

  1. Heer president ik vraag u beleefd om de uitbetaling kinderbijslag dienstjaar 2019 en dienstjaar 2020 na te doen komen.met vriendelijke groet Edwin Dipo

  2. Maar waarom zo laat met storten als men wist dat er een total lockdown in het weekend is. Jullie hoge pieten hebben geen moeite met geld. Het zijn weer die kleine arme mensen

Comments are closed.