55 nieuwe besmettingen in Suriname – Video Kwatta markt GESLOTEN

De minister heeft gezegd dat we ons mogen voorbereiden op een total lockdown in Suriname! Deze aankondiging heeft de samenleving een beetje in paniek gebracht. Veel mensen gingen daardoor juist de straat op om hun inkopen op tijd te doen. 

[quads id=1]

Video – Ook de Kwatta Markt te Paramaribo was tijdens de laatste controle veel en veel te druk. Er is daarom besloten om de markt ONMIDDELIJK te sluiten. Bekijk de video daarover. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 180 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 55 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 679 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en hun bekendmaking en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Kwatta Markt gesloten

In opdracht van districtscommissaris van wanica noord-west Suraksha Hirasingh zijn er in de afgelopen periode regelmatig controlewerkzaamheden gedaan op de markt te Kwatta. Er waren afspraken gemaakt met betrekking tot de strikte naleving van de covid-19 protocollen op de markt.
[quads id=1]
De marktleiding zou de markt zodanig inrichten dat er conform de protocollen geopereerd kon worden. Echter is bij de laatste controle  gebleken dat de markt te veel bezoekers had. Als gevolg hiervan heeft de districtscommissaris besloten de Kwatta Markt te Paramaribo onmiddellijk te sluiten.
Er wordt vanuit de bestuursdienst tezamen met het marktbestuur naar mogelijke oplossingsmodellen gekeken om de markt wederom open te stellen; tot dan blijft de markt gesloten!!
Nadere berichtgeving hieromtrent volgt.

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

[quads id=1]

Kwatta Markt te Paramaribo gesloten door enorme drukte na aankonging mogelijke lockdown. De kwatta markt is gisteren gesloten door dc Suraksha Hirasingh van Wanica Noord-West. Er was een enorme drukte en de covid protocollen werden niet nageleefd. De dc vermoedt dat door de aankondiging van een mogelijke lockdown de mensen massaal naar de markt zijn getrokken.

Er is een gesprek geweest met het bestuur van de markt. Zodra voldaan kan worden aan de protocollen mag de markt weer open, zegt dc Hirasingh. Bekijk onderstaande video van ABC online erover. Geef het door aan een ieder:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland