60 jaar getrouwd – Echtpaar Dijokromo – Djotaroeno uit Paramaribo – foto’s video

Twee jonge verliefde buren besloten samen oud te worden. En ze zijn goed op weg!

Prachtige foto’s, een mooie video en een fantastisch echtpaar. Helpen jullie ons mee met het feliciteren van het diamanten echtpaar uit Paramaribo?

[quads id=1]

Meneer en mevrouw Dijokromo – Djotaroeno zijn deze maand precies 60 jaar getrouwd. Bekijk het bericht om meer over hen te lezen. Wij wensen hen nog heel veel mooie gezonde jaren samen. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Diamanten huwelijk voor het echtpaar Dijokromo-Djotaroeno
Het echtpaar Dijokromo – Djotaroeno herdacht 14 januari 2021 hun 60e huwelijks jubileum.

In verband met het heugelijk feit, hebben de kinderen toch besloten dit in familie verband te vieren en heeft het echtpaar bezoek ontvangen van ADS Paxton, M. , BO Toekawaring, C. en districtscommissaris Ricardo Bhola die de felicitaties namens de president en de firstlady heeft overgebracht.

[quads id=1]

Commewijne

Het echtpaar heeft de gebruikelijke enveloppe in ontvangst mogen nemen.
Dhr Dijokromo Wakidi is geboren op 05 juli 1937 in het district Commewijne en mevr. Djotaroeno Jetty Jeting op 25 augustus 1946.
Zij hebben elkaar leren kennen te Commewijne. Zij waren buren van elkaar.

Dhr. Dijokromo Wakidi was 23 jaar toen hij verliefd werd op Mw. Djotaroeno Jetty die toen 14 jaar oud was. Hij is gelijk bij haar ouders geweest om te vragen om met haar te trouwen. Op 14 januari 1961 stapten de twee geliefden in het huwelijksbootje in het district Commewijne.

4 kinderen

[quads id=1]

Uit dit huwelijk zijn 4 kinderen geboren, 4 jongens het echtpaar heeft 9 kleinkinderen en 9 achter kleinkinderen. Mevr. Djotaroeno heeft de lagere school bezocht tot de 2e klas te Margaretha. Dhr Dijokromo heeft de lagere school tot de 5e klas bezocht ook te Margaretha en op 26 jarige leeftijd is hij begonnen met werken bij LTT, nu Telesur tot zijn pensionering als medewerker op de reproductie afdeling.

Gelukkig

Het echtpaar is gelukkig met hun kinderen, kleinkinderen en achter kleinkinderen. Verdraagzaamheid en wederzijds vertrouwen vormen volgens het echtpaar de basis voor een gezegend huwelijk.

Bekijk de vele gedeelde foto’s en bekijk ook de video van ATV over het bijzonder echtpaar:

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s van Jessica D en Bic Paramaribo Noordoost

2 thoughts on “60 jaar getrouwd – Echtpaar Dijokromo – Djotaroeno uit Paramaribo – foto’s video

Comments are closed.