1 nieuwe coronadode in Suriname – Boodschap president – Video PCS Paramaribo

“Maken jullie je niet druk!” Luister naar een boodschap van onze ‘met corona besmette’ president Santokhi. Hij is 1 van de 57 nieuwe besmettingen vandaag in Suriname. Geef zijn boodschap door aan een ieder! We wensen hem en alle andere veel beterschap toe

[quads id=1]

“Ja, we hebben  positieve gevallen in het centrum. Ze waren opgenomen in het Wanica ziekenhuis, maar vanwege hun gedrag konden ze daar niet blijven. Uiteraard zorgen we ervoor dat ze nog niet ‘in aanraking komen’ met de samenleving van Suriname”

[quads id=1]

“Is het personeel wel veilig? Zijn de andere patiënten veilig en is er nu een opnamestop?”

Video – Het zijn onze patiënten en onze verantwoordelijkheid! Dat zegt medisch directeur Rudi Dwarkasing over de covid-19 situatie binnen het Psychiatrisch Centrum te Paramaribo. Bekijk de video en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Er zijn vandaag bijna 100 mensen genezen verklaard! Helaas is er ook een nieuwe coronadode in ons land. Er zijn vandaag 336 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 57 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 682 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en hun bekendmaking en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

PCS

Er is GEEN sprake van een covid-19 uitbraak binnen het Psychiatrisch Centrum Paramaribo Suriname. Er zijn wel 3 patiënten van de afdeling mannen observatie besmet met het coronavirus. Maar het centrum heeft alles onder controle.

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

[quads id=1]

Bekijk onderstaande video van STVS De Straat over de situatie bij PCS Suriname. Ze praten met medisch directeur  Rudi Dwarkasing. Geef het door aan een ieder:

[quads id=1]
Een boodschap van de president

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

2 thoughts on “1 nieuwe coronadode in Suriname – Boodschap president – Video PCS Paramaribo

Comments are closed.