Bekendmaking – Vliegen tussen Amsterdam en Paramaribo

vakantie Nederland SLM

SLM vliegt wel van Paramaribo naar Amsterdam. Naast een PCR test moet je ook zelf betalen voor een sneltest

[quads id=1]

Hierbij een belangrijke bekendmaking van de SLM ten aanzien van de vliegroute Nederland Suriname na het besluit van de Nederlandse regering om de maatregelen te verscherpen. Zij zullen wel vliegen, maar alleen repatriatievluchten. Daar zijn wel een aantal strikte voorwaarden aan verbonden. Bekijk de brief en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Nederland Suriname

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM legt vanaf VANDAAG alle intercontinentale vluchten stil. Dus ook ALLE vluchten naar Suriname. Dit vanwege de verscherpte corona maatregelen in Nederland. Die zijn eerder deze week bekend gemaakt door premier Rutte. Je kunt de video daarvan hieronder nogmaals bekijken.

[quads id=1]

SLM

Suriname Airways: Ook onze eigen Surinaamse luchtvaartmaatschappij, de SLM, laat weten dat er maatregelen zijn getroffen vanwege de nieuwe maatregelen vanuit Nederland. Er zullen nog wel vluchten plaatsvinden tussen Amsterdam en Paramaribo. Maar alleen repatriatievluchten volgens een aangepast schema. Bekijk onderstaande brief en geef het door aan belanghebbenden.

SLM KLM Nederland Paramaribo

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

Bekijk de video van de Nederlandse persconferentie van vandaag en geef het door aan iedereen:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Bekendmaking – Vliegen tussen Amsterdam en Paramaribo

  1. Wat is oplichting !!!
    Uit Nederland met een negatieve test niet ouder dan 72 uur en bij aankomst(reis duurt 9 uur 49 min ) weer een test . Waar zij jullie mee bezig . Misbruik maken lijkt een baan te worden . Wat een ellende .

Comments are closed.