2 nieuwe coronadoden in Suriname – Video Nickerie en Coronie

Gisteren waren er twee nieuwe besmettingen in Nickerie 2, het aantal active cases daar blijft helaas groeien. Het was een tijdje vrij rustig totdat bezoekers van een feestje in Paramaribo terug naar Nickerie kwamen met het coronavirus onder de leden

[quads id=1]

Video – Ook in Coronie zijn er mensen besmet geraakt. Een persoon die thuis was overleden bleek achteraf samen met een familielid besmet te zijn met het coronavirus. Bekijk de video voor meer informatie omtrent de situatie in Nickerie en Coronie. Geef het door.

Er zijn vandaag 338 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 65 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 705 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en hun bekendmaking en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Nickerie

In de volgende video schenken we extra aandacht aan hoe gezondheidswerkers in Nickerie de corona situatie in het grensdistrict onder controle houden. Na een relatief rustige periode met soms 0 nieuwe gevallen, kreeg Nickerie in december 2020 op een bepaald moment ineens heel wat nieuwe coronabesmettingen. Er is gelukkig nog voldoende capaciteit om de huidige actieve gevallen goed op te vangen.

[quads id=1]

Feestje

Het is lang rustig geweest in Nickerie. Totdat bezoekers van een feestje in Paramaribo naar Nickerie waren teruggekeerd met het coronavirus onder de leden.  Dat zorgde voor een cluster. Daarvoor had het district heel lang 0 active case.

Een ander geval: Nadat iemand in Nickerie overleed bleek de persoon besmet te zijn met het coronavirus. Ook dat vormde een cluster, meerdere mensen/familieleden raakten besmet.

In Coronie heeft ook zoiets plaatsgevonden. Daar bleek een overleden persoon achteraf besmet te zijn met het coronavirus

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

Bekijk de video van het Civid-19 journaal over de situatie on Nckerie en Coronie. Geef het door aan iedereen:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland