Video’s – Extra info over het coronavaccin voor Suriname

Spannend: Suriname hoort volgende week wanneer de eerste vaccins geleverd worden. Er is gekozen voor het Pfizer vaccin.

[quads id=1]

Video’s – Moeten we ervoor betalen? Wie worden gevaccineerd? Hebben we koelmogelijkheden? Allemaal vragen waar we antwoord op krijgen. Luister naar minister Amar Ramadin over de nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavaccin voor Suriname. Bekijk de video’s en geef het door aan iedereen. Minister Amar Ramadhin heeft veel vertrouwen in het vaccin. Hij heeft eerder aangegeven dat hij er geen problemen mee heeft om als eerste gevaccineerd te worden. Hebben jullie inmiddels vertrouwen in het vaccin of is er meer informatie nodig?

[quads id=1]

De huidige coronastatus

Gisteren kwamen en bijna 100 nieuwe besmettingen bij maar tegelijkertijd zijn bijna 60 mensen genezen verklaard! Er waren ook heel wat mensen geswapt. Namelijk 515.

Daaruit zijn dus 97 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 727 BEVESTIGDE active cases in ons land. Gisteren is er ‘voor de verandering’ niemand met het coronavirus overleden. Er zitten wel 12 mensen op de IC. De toestand van deze patiënten is kritiek. Ze krijgen daarom extra zorg.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht om te weten hoe het eraan toe gaat op de IC afdeling

“Ik heb mensen zien doodgaan!” Video – ICU ziekenhuis Paramaribo

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk de overige nieuwe cijfers in onderstaande foto. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Het coronavaccin

ABC Online Nieuws schreef – Op 28 januari hoort Suriname officieel wanneer de eerste vaccins in ons land verwacht kunnen worden. Ons land heeft gekozen voor het Pfizer vaccin.

[quads id=1]

Dit vaccin moet gekoeld worden bij een temperatuur van -80 graden celcius. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt dat er al gezorgd is voor koelcellen om het vaccin te kunnen opslaan. De regering doet alles eraan om vaccinatie tegen covid-19 gratis te laten plaatsvinden. Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie erover

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

Bekijk de video’s en geef het door aan iedereen:

[quads id=1]

Suriname maakt zich op voor het COVID-19-vaccin. Daarvoor zal eerst een vaccinatiecampagne gevoerd worden. De regering had eerder met het betalen van een voorschot de beschikbaarheid van het vaccin gewaarborgd. Op dinsdag 19 januari 2021 is er over de stand van zaken overleg geweest tussen president Chandrikapersad Santokhi, minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning en Amar Ramadhin van Volksgezondheid:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland