Video – Mevrouw Darius vertelt alles aan 1 voor 12 Suriname

Darius Suriname

De trieste situatie van mevrouw Darius in NIET opgelost. “Belofte dit, belofte dat. Mevrouw is eigenlijk voor de gek gehouden”.

Stichting 1 voor 12 Suriname is polshoogte gaan nemen. De jonge moeder met een aandoening aan haar been woont samen met haar kinderen in een garage. Bekijk de uitgebreide video zodat u het ware verhaal direct te horen krijgt van directeur Vismale zelf. Er wordt oprecht naar hulp gezocht. Dit zijn geen onwaarheden, zoals sommige mensen in de samenleving beweren. Geef de uitgebreide en gedetailleerde video door aan een ieder zodat men op de hoogte is. Samen staan we sterk.

Moeder uit Suriname

Er is alarm geslagen nadat er een aantal video’s verschenen op social media. 1 voor 12 is er op afgegaan. De stichting heeft mevrouw Sanduella Darius ’thuis’ in haar garage aangetroffen, met een been dat helemaal ontsteken was. Ze heeft een aandoening aan haar been. Maar dat is niet alles. Naast haar slechte gezondheidssituatie heeft mevrouw Darius ook andere problemen: Ze leeft samen met haar 4 kinderen in een garage.

Hulp nodig

Darius Suriname

Bekijk de video om meer te weten te komen over de situatie waarin mevrouw Darius zich momenteel bevindt. Ze zit nu al een jaar in de garage van haar familie met haar 4 kinderen. Dat is geen gezonde situatie. Na de video, die een tijdje geleden op social media kwam. Zijn er wat donaties geweest. Waar mevrouw dankbaar voor is. Maar veel mensen beloven haar dat ze hulp bieden, maar tot nu toe woont ze nog steeds in de garage.  1 voor 12 zet zich in voor mevrouw

Video

Bekijk de zeer uitgebreide en gedetailleerde video over mevrouw Darius. Geef het door.

Lees ook: Video – Help – Ik slaap met mijn kinderen in een garage

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u 1 voor 12 helpen door middel van een donatie?

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Andere verhalen:

Video’s – Update moeder en dochters uit huis gezet door ex – 1 voor 12 Suriname

Meneer Sanjay en zus vragen hulp – Video 1 voor 12 Suriname

Het hartverscheurende verhaal van16-jarige Noël uit Suriname – video 1 voor 12

Latoya met 3 kinderen uit huis gezet door nieuwe vriend – video 1 voor 12 Suriname

Video – Jonge zieke moeder vertelt haar emotionele verhaal – 1 voor 12 Suriname

Help – Mijn zus is erg ziek – Video 1 voor 12 Suriname