Video – “Ik heb zoveel pijn. Mijn enige dochter Cherylee Manhoef”

moeder dochter Suriname

Tranen rollen over de wangen van mama. “Wat nu? Nu moet ik alleen naar school…”

Video – Bekijk hier een video van de zeer emotionele moeder van de 8-jarige Cherylee Manhoef. De leerkracht praat met de media. Zij wordt ondersteund door haar vader. De dood van de 8 jarige Cherylee Manhoef laat velen in Suriname niet los.

Velen hebben hun medeleven getoond via social media en ook hier via ons. Er zijn mensen langs geweest bij de mama van Cherylee. Gewoon om een bloemetje te brengen. Ook mensen die de familie niet eens kent. De dood van het meisje raakt een ieder. Dat geeft de familie kracht

moeder dochter Suriname

Video van STVS de straat

Vandaag een gesprek met de mama van Cherylee, leerkracht Sigourney Sibelo. Haar meisje is vermoord door haar vader, militair Donovan Manhoef in Suriname. Ze is er kapot van, maar jullie troost doet de familie heel veel. Bekijk de video en geef het door aan een ieder.

Cherylee was iemand die ook van mensen hield, en dat ze zoveel aandacht en troost krijgt vanuit de samenleving stelt de familie zeer op prijs.

moeder dochtertje

Ze hebben in angst gezeten toen de achtjarige weg was met haar vader. Gaat hij het doen? Gaat hij het niet doen? Uiteindelijk heeft hij het toch gedaan.

Mama en opa in gesprek

Bekijk hier de video van STVS de straat. Hartverscheurend. We wensen mama, opa en de rest van de familie veel kracht toe.

Lees ook:

Video – ‘We hadden dit nooit verwacht’. Opa over de dood van zijn kleindochter

Video – Reactie gemeenschap op dood vader en dochtertje

13 thoughts on “Video – “Ik heb zoveel pijn. Mijn enige dochter Cherylee Manhoef”

 1. Legt u alles in Gods Handen.
  Ontzettend veel sterkte aan de families .
  Rest in peace Angel

 2. Heel veel sterkte Mama ,Opa en Oma
  Het doet heel veel pijn
  Ik voel ook met jullie mee
  R.I.P lief meisje

 3. My condolences to you and family.
  Event hough l don’t no you but my heart broke.May God strengthen you and make you strong. It is not easy.
  But God know why.πŸ’”πŸ’”

 4. Broeder Sebilo heel veel sterkte met het verlies van u kleinkind. Ze is bij de Heere. In veilige handen. En moge de Heer u en u dochter ook de troost en kracht geven.

 5. Heeel veeel sterkte aan de fam,in het byz,de moeder,oma en opa Jerry SibiloπŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ•ŠπŸ•ŠπŸ•ŠπŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

 6. 😒😒😒😒😒😒Heel veel sterkte mama k weet wat u voelt echt triest hoor

 7. Woorden schieten te kort om de pijn te verzachten.
  Het leed is groot,ondragelijk..ongelovelijk dit alles.
  Maar verloren zijn jullie zeker niet in de liefde van God.
  De kracht van God is volmaakt en HIJ alleen kan jullie voledig troosten in deze donkere dagen.
  Johannes 5:28,29
  Heel veel sterkte toegewenst mama en de overige familie.

 8. Heel veel sterkte aan de mama , Opa en Oma
  Dit is triest…moest ook even tranen toen haar mama begon te huilen…ik voel mee…
  Be Strong πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

 9. Heel veel sterke mama en opa .ik kan niet stoppen met huillen ,zo een mooi meisje moet onschuldig weg gaan .De heer daarboven zult u heel veel kracht toe schenken .

 10. Heel veel sterkte, ik sta niet in jullie schoenen maar voel de pijn en het verdriet. Ik heb zelf een dochtertje van 11 mijn enige kind, ik zou het me niet kunnen voorstellen dat zij uit mijn leven gerukt zou worden. Ik wens jullie heelveel kracht en sterkte toe vooral aan de mama.πŸ˜­πŸ™β™₯️
  RIP kleine engel😘

 11. Heel veel sterkte mama en opa ik wens jullie heel veel kracht in deze donkere dagen . De Heer zal u kracht geven en met jullie zijn . Hij zal u troosten. God bless

 12. Mijn God is zo groot zo sterk en zo machtig. Trouwe Vader laat de familie van wederzijdse ouders niet in de steek, geef hen de kracht, de troost dit te verwerken. Hoe hard kan het niet zijn πŸ˜­πŸ˜­πŸ™ŒπŸΎπŸ€²πŸΎ. God op u leggen wij ons hoop u bent de rots wanneer er gewankelt wordt ; Clarita Hitzert, Man Harold Berrenstein en Noanga en Suratah🌷🌷😘😘

 13. Heel veel sterkte mama en opa en de hele familie De Here daarboven zult u heel veel kracht toe schenken is niet makkelijk maar laat hij u lijden met dit groot verlies van u EngelπŸ’”πŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ™πŸ™

Comments are closed.