74 nieuwe besmettingen in Suriname – Vliegen Amsterdam Paramaribo – SLM KLM

KLM legt vanaf vrijdag alle intercontinentale vluchten stil. Dus ook ALLE vluchten naar Suriname. Dit in verband met de verscherpte corona maatregelen in Nederland. Die zijn vandaag bekend gemaakt door premier Rutte. Je kunt de video daarvan bekijken.

[quads id=1]

Suriname Airways: Ook onze eigen Surinaamse luchtvaartmaatschappij, de SLM, laat weten dat ze op de hoogte zijn van de nieuwe maatregelen vanuit Nederland. Ze zijn in overleg om na te gaan wat dit voor gevolgen heeft voor hun vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo. Bekijk het bericht en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 366 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 74 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 689 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en hun bekendmaking en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Vliegverbod

Vliegverbod

Vanaf zaterdag geldt er een Nederlands vliegverbod voor Groot-Britannië, Zuid-Afrika, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Kaapverdië, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela.

[quads id=1]

Dat hebben Premier Rutte en minister de Jonge vandaag bekend gemaakt tijdens de persconferentie. Tevens komt er in Nederland een avondklok. Vermoedelijk begint deze aankomende zaterdag

KLM

KLM legt vanaf vrijdag alle intercontinentale vluchten en een deel van het Europees verkeer stil. Dat zegt een woordvoerder van KLM tegen het Parool. Het is onvermijdelijk dat ook repatriëringsvluchten en vrachtverkeer worden gestaakt. Lees hier meer in het Parool

Suriname Airways

[quads id=1]

De SLM laat weten dat zij op dit oment in overleg zijn om na te gaan wat voor gevolgen de nieuwe maatregelen vanuit Nederland hebben voor hun vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo. Bekijk onderstaande brief van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij

SLM KLM vakantie Suriname

Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Video

Bekijk de video van de Nederlandse persconferentie van vandaag en geef het door aan iedereen:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland