Video – ‘We hadden dit nooit verwacht’. Opa over de dood van zijn kleindochter

opa Sibelo manhoef

“Er was heel goed contact met hem” De familie blijft verscheurd achter

Luister naar een gesprek met grootvader Jerry Sibelo en de media. Gisteren is het ontzielde lichaam van zijn lieve en prachtige kleindochter, de 8-jarige Cherylee Manhoef aangetroffen. Haar vader heeft een einde aan haar leven gemaakt en ook zijn eigen leven

Opa vertelt over hun relatie met militair Manhoef, over zijn kleindochter en over het contact met zijn dochter en haar ex. Hij heeft tevens wat advies voor andere vaders. Wij van FamilieNieuws wensen hem en alle overige nabestaanden heel veel kracht toe

Kleindochter Cherylee

oma Manhoef Sibelo

De opa van de 8-jarige Cherylee Manhoef vertelt de gemeenschap iets meer over het trieste gebeuren. De familie is in diepe rouw gedompeld. Zijn kleindochter was vorige spoorloos nadat haar vader haar niet op de afgesproken tijd terug naar haar moeder had gebracht. Familieleden hadden toen via de media een oproep gedaan aan de man om het kind veilig terug te brengen.

Militair

Helaas is hun ontzielde lichaam gisteren in verre staat van ontbinding aangetroffen. Het lijkt erop dat vader, tevens militair van beroep, Donovan Manhoef zijn dochtertje om het leven heeft gebracht en daarna een eind heeft gemaakt aan zijn eigen leven.

Video

Bekijk de video van TBN Prime Alert

Eerdere berichten:

Video – Reactie gemeenschap op dood vader en dochtertje

Video – Lichamen Donovan en Cherylee Manhoef aangetroffen – politie Suriname

Ook lichaam vermiste Cherylee Manhoef aangetroffen

opa Sibelo manhoef

3 thoughts on “Video – ‘We hadden dit nooit verwacht’. Opa over de dood van zijn kleindochter

  1. Yu u881¹uu uh uuu9v I qğ u g uhu uh GG 2gww2wqq2hcwy2uu327w2y33ģ2h7h8gguu2u8y9hu98ygu9 u cgh99⁹g8v8 uh 79gug GG GG gg g uytrecht y GG y8y hygiëne gu GG 7guu ut yu uhu hygiëne hygiëne g uh ö8 ģ hygiëne ut ut GG og7g GG pygo GG GTG tot y

    1. Het gesprek is erg onduidelijk.
      Sterkte en kracht aan beide families in deze pijnlijke dagen

Comments are closed.