Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

Nederland Suriname KLM vliegtuig vakantie Schiphol Paramaribo

Zojuist is er een belangrijke persconferentie geweest in Nederland. Er zijn een aantal zeer belangrijke zaken besproken omtrent de maatregelen die verscherpt worden. Zo komt er een avondklok.

[quads id=1]

Maar er is ook besloten dat vluchten uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika niet meer worden toegelaten? Bekijk het bericht en de video van de persconferentie voor meer informatie. Geef het door aan iedereen. Wat betekent dit dan voor de reiziger uit Suriname?

[quads id=1]

Nu.nl schreef het volgende: Lees hier meer
Vliegverkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika wordt vanaf zaterdag niet meer toegelaten in Nederland. Het verbod op vluchten uit die gebieden gaat op 23 januari in en geldt totdat het kabinet een verplichte quarantaine voor reizigers kan invoeren.

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Het kabinet wil voor iedereen die naar Nederland reist een sneltest vlak vóór vertrek verplicht stellen. Die verplichting geldt momenteel alleen voor reizigers vanuit Zuid-Afrika en het VK. Een negatieve PCR-test die maximaal 72 uur vóór vertrek is afgenomen, is al verplicht voor iedereen die naar Nederland afreist.

[quads id=1]

Uiteindelijk moeten reizigers dus zowel een negatieve PCR-test als sneltest, die binnen een kwartier een uitslag geeft, kunnen overleggen. Het kabinet werkt bovendien aan een quarantaineplicht van tien dagen voor iedereen die naar Nederland afreist, maar dat vergt nieuwe wetgeving.

[quads id=1]

Naast beperkingen van reisbewegingen wil het kabinet een avondklok invoeren, wordt het aantal gasten op uitvaarten gehalveerd en is het dringende advies om dagelijks niet twee gasten, maar maximaal één gast te ontvangen.

Video persconferentie

[quads id=1]

4 thoughts on “Nederland: “Vluchten uit Zuid Amerika worden niet meer toegelaten!!” Video

  1. Melissa, Rutte no law.yere. Is voor eigen bestwil.Uit pure voorzorg.Weet je wat het betekent om besmet te raken met Covid-19?Als je een vijand hebt bij jou in de straat of stad, dan kan je die wellicht nog een keertje zien.Maar Corona is een onzichtbare vijand.Betre yoe Mattie mandie, yoe boto no boro.

  2. Wij Surinamers mogen niet naar Su , er wordt géén uitzondering gemaakt , niet voor ziekte en ook niet bij overlijden , maar voor topsporters wordt wel een uitzondering gemaakt als die naar bv Zuid-Amerika moeten . Rutte , joe law sapakara .
    Afschuwelijk !!!

Comments are closed.