Coronadode in Suriname – Video -Boodschap van Mellisa, onze Firstlady

SRD 150 boete als je geen mond- neuskap op het werk draagt!

Jullie zijn verplicht een mondkap te dragen in winkels, kantoren en andere zaken. Maar deze bedrijven en hun werknemers ‘vergeten’ soms dat zij dat ook verplicht zijn.  Ook zij kunnen een boete krijgen. Lees de brief daarover. Zie jij ook dat bedrijven zich nog steeds niet aan de regels houden?

Video – Even iets leuks tussendoor: Onze first Lady  Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft vandaag een leuke videoboodschap gemaakt voor alle Covid-19 zorgverleners. Ze is dankbaar en trots op onze Helden! Bekijk de video, Mellisa vertelt ook een beetje over zichzelf. Zo leren we haar een beetje beter kennen. Geef het door aan een ieder.

Er zijn vandaag 392 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 85 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 673 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

mondkap Suriname

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Een leuke video van Mellisa

Vandaag een leuke video boodschap van de first lady van Suriname Mellisa Santokhi-Seenacherry. Voor ons allemaal, maar in het bijzonder voor alle zorgverleners in Suriname. Om hen te bedanken voor hun inzet en opoffering. Ze beseft hoe moeilijk het is om in hun schoenen te staan. Ze maken niet alleen lange shifts, maar zien ook hun geliefden en vrienden een stuk minder. Ze gaat iets leuks doen. Bekijk de video daarvan hieronder.
Video

Onze First Lady gaat brownies bakken voor het zorgpersoneel in Suriname. Ondertussen vertelt ze iets meer over zichzelf. Zo leren we haar beetjes bij beetjes iets beter kennen. Bekijk de video en geef het door aan iedereen:


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

3 thoughts on “Coronadode in Suriname – Video -Boodschap van Mellisa, onze Firstlady

Comments are closed.