Video – Lichamen Donovan en Cherylee Manhoef aangetroffen – politie Suriname

vader dochter

Hij zei dat hij het zou doen, maar hadden we verwacht dat hij het zou doen? Nee, toch? Dat doet een vader zijn kind toch niet aan? Donovan Manhoef heeft het wel gedaan. Waarom? Waarom? Krijgen we daar ooit antwoord op?

Het lijkt erop dat hij het ook meteen gedaan heeft, dus terwijl we allemaal aan het zoeken waren. Lees hier het officiële politie bericht voor meer informatie: Bekijk ook de video van STVS. Volgens eerdere berichten is het lichaam van de militair in verre staat van ontbinding aangetroffen en het lichaam van het arme meisje is volgende de politie aangevreten door aasgiering. Triest triest. Het enige wat we nu kunnen doen is onze medeleven voor mama achterlaten in de reacties en…onze eigen kinderen een stevige brasa geven en ze zeggen dat we van ze houden.

Ontzielde lichamen van vader en 8-jarig meisje die als vermist was opgegeven gevonden. De ontzielde lichamen van de militair Donovan Manhoef en zijn 8-jarige dochter Cherelee Manhoef zijn op maandag 18 januari te WiSa Wini nabij Powaka gevonden.

De familie van Cherelee deed de vorige week aangifte van vermissing van het meisje bij de Militaire Politie, nadat de vader haar volgens afspraak op maandag 11 januari niet terug had gebracht voor haar moeder.

Aangezien de familie niet tevreden was over de aanpak van het onderzoek, werd de politie met behulp van een advocaat gevraagd voor ondersteunend onderzoek. Na verkregen informatie begaf de Militaire Politie ondersteund door leden van de afdeling Kapitale Delicten zich in de voormiddag van 18 januari naar het district Para.

Te Wi Sa Wini in de omgeving van Powaka werd het ontzielde lichaam van Donovan in zijn voertuig aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat hij een verdelgingsmiddel heeft ingenomen. De Militaire Politie kamde het gebied verder uit om te kijken of het 8-jarig meisje in de directe omgeving zou worden aangetroffen.

Kort daarna stuitte de onderzoekers in de directe omgeving waar het voertuig van de vader stond op het ontzield lichaampje van Cherelee. Het lichaampje van het kindje is aangevreten door aasgieren.
De ontzielde lichamen van Donovan en Cherelee zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De Militaire Politie is belast met het onderzoek van deze zaak.

vader dochter

Bekijk de video erover van STVS:

14 thoughts on “Video – Lichamen Donovan en Cherylee Manhoef aangetroffen – politie Suriname

 1. Het doet pijn om een kind af te geven op zo een manier.Of ze nu 80 zijn of 8.Het gemis voelt hetzelfde.De pijn bedwelmd je.Je moet het aanvaarden.Of je nu wil of niet.Je blijft achter met heel veel verdriet.Je kan enkel maar hopen en geloven dat ze gelukkig zijn daarboven.Ooit komt 😭😭tijd er aan en dan weet ik dat ze daar allen met open🤲🤲 zullen staan R I P🕊🕊🦋🌺🌺🧚‍♀️🧚‍♂️

 2. Allereerst , gecondoleerd moeder van dit meisje , gecondoleerd aan de overige familie van moeder , maar ook aan de familie van vader . Ik wens jullie sterkte , kracht bij het verwerken van dit groot , dubbel verlies . Wat vreselijk dat vader heeft moeten komen tot deze daad , wat vreselijk dat hij géén andere uitweg zag . Laten we proberen mensen niet te beoordelen en veroordelen . Er gaan nu zoveel geruchten , vader dit , moeder dit , familie dit . Weet je mensen , het heeft géén zin , we halen ze hier niet mee terug , we zaaien alleen nog meer woede , veroorzaken nog meer pijn , brengen anderen op ideeën , a nafoe mensen . We moeten als familie , vrienden , vreemden , leer hieruit halen . Het wordt tijd dat ouders en familie gaan beseffen dat wanneer ouders niet meer door 1 deur kunnen dat niet wil zeggen dat die deur ook dicht moet voor de kinderen en achtergebleven ouder . Ouders gaan uitelkaar , ouders scheiden , maar ouders en kinderen niet . Gebruik en misbruik je kind niet om je eigen ik tevreden te stellen . Het is een ander geval als er geweld tegen het kind is en wanneer moeder of vader zich bedreigd voelt . Ja mensen , moeder en vader want de cijfers van geweld (vader tegen moeder , moeder tegen vader) staat misschien niet in verhouding , maar ze gebeuren beiden . Zoek hulp wanneer je in een situatie komt waar je er met zijn tweeën niet uitkomt . Moeder en vader , speel niet voor eigen rechter , hoe groot je verdriet ook is , denk aan die arme kinderen . Rust in Vrede vader , rust in Vrede kind !!

  Beste mama van dit mooi , onschuldig meisje , beste familie van vader , beste familie van moeder , dit is géén aanval naar jullie , ik ken jullie niet , ik ken jullie verhaal niet , ik verzoek de mens in het algemeen om goed na te denken en uw naasten die hulp te bieden om zulk verdriet te voorkomen .

  Heel veel sterkte .

  1. Indirect een aanval op de families.

   Niemand heeft je toch wat gevraagd.

   Bemoei liever met je eigen dan.

   Ieder huis heeft zn kruis

 3. Gewoon te erg voor woorden
  Dit doe mij terugdenken aan de vader die samen met zijn 3 kinderen de Saramaca Rivier inreed enkele jaren terug. Ik denk dat familie tijdig aan de bel moeten trekken voor psochologische hulp als ze abnormaal gedrag en uitspraken waarnemen bij een familielid.

 4. Oh Universe,
  mijn Spcyche kan er nog steeds niet bij als ik over dit soort daden lees, telkens weer. ik snap t niet , ik begrijp t niet , wil ik t (well) begrijpen !!!!!!!!!!!!!
  Lord have Mercy, wat een mooi bloempje en nu al terug bij haar schepper. STERKTE nabestaanden, REST IN PARADISE LITTLE ANGEL

 5. Ouders als jullie zelfmoord willen plegen. Prima, maar neem je kinderen niet mee in jullie daad. Kinderen zijn onschuldig die moet je juist koesteren.
  Triest dit. Sterkte aan de moeder. God zal u bijstaan en de kracht geven. De hemel is een mooie ster rijker.

 6. Sterkte mama.
  Ik werd er zo emotioneel van.God zal u bijstaan om dit groot verlies te dragen.
  Nogmaals mama sterkte.
  ZE IS ONTVANGEN.DE HEMEL HEEFT ER EEN ENGEL BIJ

 7. Ik had zo gehoopt dat ze terug zou komen, ik heb er geen woorden voor. Mama van Cherelee God zal u sterken in deze donkere dagen. RIP babygirl 💔💔💔😭😭😭

 8. Vreselijk.
  Liever had je dat kind aan haar ma gegeven. Maar neen.
  Mijn man en ik verlangen zo naar een kind.
  En kijk wat ze doen, wanneer ze een kind hebben, vermoorden en anderen verkrachten hun bloed eigen kind.
  Triest
  Rip engeltje 😥

 9. Woorden schieten mij tekort om u als moederbte kunnen troosten ,😭😭heel kracht en sterkte toegewenst,moge ze gedenkt worden bij de opstanding,rip lief onschuldig mooi meisie 🙏🙏😭😭😭

Comments are closed.