4 nieuwe coronadoden – Video – Centrale markt Paramaribo open

Breaking nieuws: Helaas hebben we vandaag 4 nieuwe corona doden, bijna honderd nieuwe besmettingen maar er zijn wel 76 mensen genezen verklaard

De centrale markt te Paramaribo is open, maar je MOET eerst je handen wassen voordat je naar binnen stapt!! Hou je aan de regels van de markt.

[quads id=1]

Video – De Centrale Markt is weer open voor publiek. Er zijn voorzieningen getroffen om zo veilig mogelijk de markt te kunnen bezoeken. Zo kun je niet zomaar in en uit lopen. Er zijn meer regels. Bekijk de video met de belangrijke uitleg van de marktmeester. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Gulle donateur Ben Oliviera is trots op de marktmeester en draagt graag een steentje bij. Hij heeft ook een aantal belangrijke donaties gedaan (video). Samen staan we sterk

Er zijn vandaag 342 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 97 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 665 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Markten open

De Centrale Markt is sinds 14 januari wederom open voor publiek. Er zijn voorzieningen getroffen om zo veilig mogelijk de markt te kunnen bezoeken.

[quads id=1]

De COVID-19-maatregelen zullen in acht worden genomen vanaf de hoofdingang van de Centrale Markt ter voorkoming van de verspreiding van het corona virus. Er zijn wasbakken met zeep geplaatst bij de ingangen van de Centrale Markt te Paramaribo en binnenkomende klanten moeten via een speciale ingang lopen. Bij het verlaten van de markt zijn er ook speciale uitgangen.

Ter plekke zullen er bestuursopzichters zijn die de temperatuur van de consument en de marktventers zullen opmeten. De klanten dienen wel hun inkopen te doen en zo gauw als mogelijk de markt te verlaten”, gaf de marktmeester aan.

Donatie mondkapjes

[quads id=1]

De heer Ben Oliviera heeft 500 mond- en neus kapjes gedoneerd aan de marktmeester. Daarnaast heeft hij ook temperatuur-guns en hand sanitizers weggegeven. 

Video

Bekijk de video’s van STVS de STRAAT over de gulle Ben Olivieira en de opening van de centrale markt. Geef door aan iedereen:

[quads id=1]

Bekijk hier de video omtrent de opening van de markt. De marktmeester legt uit wat er nu anders is.:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland