Video – Help – Ik slaap met mijn kinderen in een garage

kinderen garage

Ik ben zuster Sanduella Darius uit Suriname. Ik ben een alleenstaande moeder van 4 kinderen. Ik maak deze video omdat ik echt hulp nodig heb.

[quads id=1]

Bekijk hier de video van mevrouw Darius. Ze doet een beroep op de gemeenschap om haar te helpen. Samora slaapt al langer dan een jaar met haar 4 kinderen in een garage in Suriname. En ze moet eruit. Haar gezondheidstoestand is niet goed. Bekijk de trieste video ze vertelt erover. Geef het door aan iedereen wellicht kan het mensen bereiken die haar een helpende hand kunnen reiken. Ook medisch advies/hulp is noodzakelijk.

[quads id=1]

Darius uit Suriname

kinderen garage

Zuster Sanduella Darius vertelt over haar situatie. Ze woont met haar kinderen in een garage waas ze deze week uit moet. Werken is niet mogelijk omdat er iets mis is met haar linkerbeen. Ze heeft dringend hulp nodig. Kan iemand haar helpen of adviseren?

Video

[quads id=1]

Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Hopelijk krijgt ze dan wat hulp. Wil je ook meehelpen of even langsgaan voor meer informatie? Dat kan: De mevrouw is te bereiken op het nummer 859 8945
Adres: Wagelman straat no 20. Welgedacht A

Bekijk hier de video. Geef het door aan iedereen:

[quads id=1]

[quads id=1]

5 thoughts on “Video – Help – Ik slaap met mijn kinderen in een garage

 1. Naar de vader vragen is niet verkeerd. Een kind heeft 2 ouders, mits de andere ouder dood is. Als die nog leeft heeft die ook die lasten te dragen. Maar een Surinamer dat wijsmaken, is trappen op diens ballen, want verantwoording nemen is een maatschappelijk probleem, die door de wit man in gang is gezet, waar de Surinamer nooit uit is gegroeid. Helaas.

  De mw intussen met een voedselpakket, kleding of onderdak ondersteunen, daar ben ik niet tegen. Als je dit leest, vraag wat je wil, zeg wat je wil, maar hiernaast ook.

 2. Het verhaal cq hulpvraag van de mw. is voldoende voor mij, om stil te staan en te denken ,en bidden op welke manier ik deze mevrouw kan helpen!
  Ik hoop van harte dat zij met haar gezin zo snel mogelijk de nodige hulp krijgen. Gado bless

 3. Vind het wel zielig voor haar, maar ik vraag me af waar de vader(s) is (zijn) van die vier kinderen. Wel kinderen bij verschillende vrouwen hebben maar verder niet naar omkijken.

   1. Ik ben met u eens 👍
    Degene heeft geen spiegel thuis
    Het kan een ieder overkomen

Comments are closed.