58 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Ook patiënten bij ’s lands Paramaribo

“Covid-19 is gemeen. De ene dag lijkt het alsof het goed maar dan kan het toch nog slecht aflopen. Dat is het gevaarlijke van corona”

[quads id=1]

Video – ’s Lands hospitaal heeft ‘over de brug’ een speciale covid-19 afdeling gecreëerd. Het personeel heeft het nu al heel zwaar. “Uiteraard doet het ziekenhuis er alles om om de juiste zorg te verlenen, maar als het aantal besmettingen zo door blijft groeien, is het NIET GEGARANDEERD.”

Het is heel belangrijk om Covid-19 buiten de deur van het ziekenhuis te houden. (niet-covid) patiënten en alle bezoekers worden uitgebreid gescreend. Dit begint al bij de poort maar ook op bepaalde afdelingen. Niet iedereen vind dit aangenaam. Maar dit doen we niet om te pesten zegt medisch directeur van het ’s lands Hospitaal in Paramaribo. We moeten ook ons personeel beschermen! Als zij uitgeschakeld zijn hebben we een groot probleem! Luister naar de belangrijke boodschap van de directeur en geef het door!!

[quads id=1]

Er zijn vandaag 242 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 58 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 648 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

’s lands Paramaribo

[quads id=1]

De ziekenhuizen in Suriname hebben heel veel maatregelen moeten toepassen om ervoor te zorgen dat Covid-19 buiten hun meuren blijft. Patienten, maar ook bezoekers moeten een aantal vragen beantwoorden. Er wordt dan een selectie gemaakt van mensen die eventueel besmet zouden kunnen zijn. Niet om vervelend te zijn, maar om de mensen in het ziekenhuis te beschermen.

Vanaf de poort tot bij de afdeling waar u moet zijn. Bij een bezoek aan een ziekenhuis in Suriname zult u steeds gescand en gecheckt worden op kenmerken die op een covid-19 besmetting kunnen duiden. Soenita Nannan-Panday – Gopisingh, medisch directeur van het ’s Lands Hospitaal Paramaribo vertelt ons hoe het eraan toe gaat in haar ziekenhuis.

[quads id=1]

Het is heel belangrijk om Covid-19 buiten de deur van het ziekenhuis te houden. (niet-covid) patiënten en alle bezoekers worden uitgebreid gescreend. Dit begint al bij de poort maar ook op bepaalde afdelingen. Niet iedereen vind dit aangenaam. Maar dit doen we niet om te pesten zegt medisch directeur van het ’s lands Hospitaal in Paramaribo. We moeten ook ons personeel beschermen! Als zij uitgeschakeld zijn hebben we een groot probleem! Luister naar de belangrijke boodschap van de directeur en geef het door!! Bekijk onderstaande video

Covid-19 patiënten bij ’s Lands

’s Lands Hospitaal beschikt over een special ingerichte afdeling waar covid-19 patiënten kunnen worden verpleegd. 4 patiënten liggen op dit moment op de ICU.  Zij hebben grote hoeveelheden  zuurstof nodig en krijgen intensievere zorg. Er liggen 13 ‘gewone’ Covid-19 patiënten. 4 van hen moeten tevens gedialyseerd worden. Ook het s’ Lands is haar capaciteit voor de opvang van Covid-19 patiënten aan het uitbreiden. Ze hebben veel gehad aan de donaties van Su4Su.

Video

[quads id=1]

Soenita Nannan-Panday – Gopisingh, medisch directeur van het ’s Lands Hospitaal Paramaribo. Kijk vanaf minuut 11.06. Bekijk de video. Geef het door aan iedereen:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland