Onze liefste Noor MacIntosh is overleden in Nederland – foto’s

noor Nederland overleden

Het mooiste wat je kunt achterlaten is liefde

De diepbedroefde zoon Gilbert Themen en overige familieleden hebben bekend gemaakt dat de geweldige en prachtige Eleonoor MacIntosh, voor velen bekend als Noortje, is overleden in Nederland. De uitvaart zal MORGEN, maandag 18 januari 2021, plaatsvinden.

[quads id=1]

Familieleden en vrienden uit Nederland, Amerika en Suriname kunnen de dienst volgen via een live streaming. Bekijk het bericht voor meer informatie geef het door aan belanghebbenden. Bekijk ook de vele gedeelde foto’s en condoleances. Wij van FamilieNieuws wensen al haar vrienden, familieleden en in het bijzonder haar zoon heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

[quads id=1]

Mijn geweldige moeder

Eleonoor MacIntosh

Is overleden op 10 januari 2021 in Nederland in de leeftijd van 72 jaar

We gaan Noor enorm missen. Ze was de beste moeder, schoonmoeder, oma, zus en tante die we ons konden voorstellen.

Zoon Gilbert Themen
En overige families in Nederland, Suriname en Amerika

Hierboven de rouwkaart van mijn lieve moeder Noortje. Dit is geen uitnodiging helaas, want in verband met Covid mogen er maar 30 mensen bij de dienst zijn. U kunt via livestream aanwezig zijn

Er is aan ons, als familie, uitdrukkelijk gevraagd, om er bij u op aan te dringen niet naar de uitvaart te komen.

Bedankt voor uw begrip en voor alle lieve berichten. Dit geeft ons veel steun.

P.S. LIVESTREAM

[quads id=1]

Helaas is het niet mogelijk om bij de uitvaart aanwezig te zijn, wel kunt u op maandag 18 januari om 13.45 uur op afstand de dienst live bijwonen door in te loggen via de website: https://denieuweooster.liveonlinevideo.nl
Om daadwerkelijk te kunnen meekijken dient er een code ingevoerd te worden. De code voor deze livestream is: 1858472774.
De verbinding is vanaf circa 5 minuten voor aanvang van de dienst in gebruik. Daarvoor wordt er nog geen beeld getoond.
We verzoeken u uit respect voor Noortje en in verband met de geldende -strikte- Corona maatregelen (waarbij maximaal 30 personen aanwezig mogen zijn bij de dienst en er geen mensen buiten de aula mogen staan) niet naar de locatie te komen en de dienst via de livestream te volgen. Alvast veel dank voor uw medewerking en begrip.

Liefs, Gilbert

[quads id=1]

[quads id=1]