Ook lichaam vermiste Cherylee Manhoef aangetroffen

Nieuwe update:

Vermoedelijk is ook het ontzielde lichaam van de 8-jarige Cherylee Manhoef  aangetroffen in de buurt waar eerder vandaag haar dode vader is gevonden. Het lijkt erop dat hij haar eerst heeft vermoord en daarna zichzelf.

Bekijk onderstaande foto’s en berichten voor meer informatie omtrent de vermissing. We wensen alle familieleden en betrokkenen veel sterkte toe.

Later meer

Update van de Ware Tijd Suriname:

De vader van de achtjarige Cherylee Manhoef die al enkele dagen wordt vermist is maandag dood aangetroffen nabij Powaka. Naar de krant verneemt zag iemand die in de omgeving woont een concentratie aasgieren en ging poolshoogte nemen. Ter plekke aangekomen zag hij een voertuig met het ontzielde lichaam van een manspersoon dat al in verregaande staat van ontbinding verkeerde.

Het lijk is ontdekt in de omgeving van Wi Sa Wini in de omgeving van Powaka. In de nabije omgeving is ook de fles waarin een verdelgingsmiddel zat aangetroffen. De politie werd vervolgens ingeschakeld. Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat het om de militair D.M. gaat die al enkele dagen met zijn achtjarige dochter spoorloos was verdwenen. Familieleden hadden via de media een oproep gedaan aan de man om het kind veilig terug te brengen. Vooralsnog ontbreekt elk spoor van het meisje.
Lees verder.
Later meer

Eerdere berichten

let op: Ik ben nog steeds opzoek naar mijn dochtertje Cherylee 

De 8 jarige Cherylee Manhoef is door haar vader, militair Donovan Manhoef meegenomen. Op social media verschijnen berichten waarin lijkt dat ze inmiddels alweer terecht is. Maar dat is NIET WAAR dat laat haar moeder weten. Geef het door aan een ieder zodat we kunnen blijven zoeken!

Lees het bericht dat haar wanhopige mama heeft gedeeld. Bekijk ook de boodschap voor de militair. Geef het door zodat hij het hopelijk ook te zien krijgt. Donovan, laat aub wat van je horen, aub!!!!

Bericht van moeder

Beste mensen, ik ben de moeder van Cherylee Manhoef. Het klopt helemaal niet dat Cherylee Manhoef terecht is. Ik wil de mensen die fake nieuws aan t verspreiden zijn, vragen om hiermee op te houden zoals Anthony Manhoef, Abbigale Manhoef en de rest die zich nog hieraan schuldig zullen maken. De familie zit al met zijn of haar verdriet. En dit hebben wij helemaal niet nodig.
Aldus de wanhopige mama Sigourney Sibelo

Opa

Nadat de radeloze opa Jerry Sibilo via de media om hulp vroeg werden we op de hoogte gesteld van de vermissing van zijn achtjarige kleindochter Cherylee Manhoef. Ze is woensdag door haar vader Militair Donovan Manhoef ‘meegenomen’. De familie maakt zich zorgen om de toestand van de vader en de veiligheid van het meisje. Zij vraagt een ieder om naar haar uit te kijken. Weet je iets? Bel dan de politie. Of bel 115! Geef het door aan een ieder

Bekijk onderstaand bericht speciaal gericht aan de militair. 

vermist militair Suriname

Bekijk de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan een ieder