Mijn man houdt van een getrouwde collega – anoniem Nederland

getrouwd collega

Zijn collega is wit, getrouwd en niet eens mooi

Loraine moet een moeilijk besluit nemen. Haar man zegt haar eerlijk dat hij van zijn collega houdt. Een oudere vrouw met kinderen. Ze hebben niets met elkaar gedaan, maar hij houdt gewoon van haar.

Loraine wil van jullie weten of jullie dit zouden accepteren van jullie man. Hij is toch niet echt vreemdgegaan? Ze vertelt dat ze verder een heel mooi en succesvol leven samen hebben. Moet ze dat opgeven? En dan? Dan is ze alleen en moet ze alles weer opbouwen.

[quads id=1]

Lezen jullie haar verhaal, geef het door aan iedereen, wellicht kunnen anderen haar ook adviseren. 

Een vrouw heeft mijn man afgepakt. Wat kan ik doen? – anoniem Suriname

Vrouw uit Nederland

Hallo iedereen. Ik ben Loraine. Hopelijk gaat het een beetje goed met jullie gedurende deze moeilijke periode. Ik ga jullie een beetje over mijn leven vertellen want het afgelopen jaar was niet goed voor mij en mijn huwelijk. Ik ben achter heel wat zaken gekomen. Helaas geen goede dingen. Mijn lieve man houdt namelijk van een collega van hem. Een witte vrouw. Nog erger: Ze is getrouwd

2 jaar huwelijk

[quads id=1]

We wonen in Nederland. Mijn man en ik zijn beiden van Surinaamse afkomst. Ik ben 26 jaar en hij is 33 jaar. We zijn net 2 jaar getrouwd en en we hebben nog geen kinderen en ik twijfel of die er ooit zullen komen. Ik ga denk eraan om bij hem weg te gaan. Na de corona was het plan maar misschien wel eerder want het duurt nu echt te lang. Hij slaapt in de logeerkamer/kantoor. Al 5 maanden. En in die 5 maanden smeekt hij me elke dag om naast me te komen slapen. En heel soms laat ik hem toe. Gebruik ik hem zeg maar. Tegelijkertijd walg ik van hem. Ik ben heel erg teleurgesteld in hem

Anoniem: Ik ben verslaafd aan mijn collega

Dit is mijn verhaal: Hij werkt bij een groot bedrijf. Hij werkt sinds maart al thuis. Ik ook. Ik ben wel soms bij klanten, maar we zijn vaker thuis. Doordat hij thuis werkt heb ik gezien dat er iets speelde tussen hem en zijn collega Chantal. Ik heb een keer, zonder dat hij het door had, mee kunnen kijken terwijl ze zogenaamd online aan het vergaderen waren. Ze waren gewoon online bezig met elkaar.  Het was niet leuk voor mij. Ik heb ze op heterdaad betrapt. Ik wilde eerst zijn baas bellen, maar ik heb haar toen gebeld waar hij bijstond en toen hebben ze toegegeven dat ze gevoelens voor elkaar hadden maar dat er nooit iets was gebeurd. Wel een paar keer bijna

Oudere vrouw

[quads id=1]

Mijn zoon heeft een oude vrouw genomen met kinderen – anoniem Paramaribo

Die collega is een Nederlandse, veel oudere vrouw, met oudere kinderen. Ik ben heel teleurgesteld Cirano. Waarom een oude, niet een mooie getrouwde vrouw met kinderen? Ik werd er heel onzeker door. Ik was toen een weekje boos. En geloofde ze wel. En we gingen gewoon verder. Natuurlijk bleef ik wel een beetje boos, maarja. Ik had ze beiden gesproken en verder was er geen vuiltje aan de lucht. Iets gebeurd. Ik geloofde ze wel.

Happy Valentine Dave – Anonieme liefdesbrief ~ Valentijnsdag Suriname

Pas een maar maanden later. Ongeveer 5 maanden geleden. Noemende hij me, in bed hoor, Chantal. Zo heet die collega. Tot 2 keer toe. Ik dacht dat ik het niet goed had gehoord. En toen stopte hij zelf met de daad. Hij kon niet meer verder. En hij heeft gehuild. Hij miste Chantal en hij houdt ook van haar. Mijn vent van 33 jaar. Huilt terwijl hij met mij in bed bezig is en zegt dat hij van zijn collega houdt en dat hij haar mist.

Haar man

Het was denk ik 3 uur ‘s nacht ofzo en ik heb Chantal gebeld om haar ‘man’ hier thuis bij mij op te halen. Een vreselijke nacht. Haar man nam op. Ik heb hem toen veel verteld. Een heel gedoe. Maar zij had natuurlijk niets fout gedaan. Haar man heeft Cirano toen bedreigd dat hij zijn vrouw met rust moest laten. En ik zat ertussen.

Ik ga weg

[quads id=1]

Sinds die week heb ik besloten om toch bij hem weg te gaan en mag hij niet meer bij me slapen. Ja, af en toe doen we het met elkaar. Zal hij aan haar denken? Geen idee. Hij doet maar. We eten samen, hij kookt meestal en we zitten in de avonduren samen op de bank en that is it. Ik ga af en toe bij een vriendin langs en bij mijn moeder. En hij gaat helemaal nergens. Hij lijkt ook depri. Maarja, alles is ook zo depri door die corona.

Mijn vriend heeft een nieuwe vriendin met kinderen. Hij kijkt niet meer naar mij en de kinderen – anoniem Suriname

Goed, al 5 maanden lang smeekt hij me om niet bij hem weg te gaan. Om ons huwelijk niet op te geven. Hij zegt dat hij niets verkeerds heeft gedaan. Maar als ik hem vraag of hij nog van haar houdt dan zegt hij me keihard ja. En als ik hem vraag of hij met haar zou zijn als ze vrijgezel was, dan zegt hij me ook gewoon dat hij dat pas zou doen als hij en ik niet meer bij elkaar zijn.

Hij houdt van een ander

Het is zo vreemd om de man met wie je zoveel jaren samen bent, te horen zeggen dat hij van een ander houdt. Ook van een ander houdt. Hij houdt ook van mij.

Ik wilde jullie mijn verhaal vertellen, want ik kan dit onmogelijk doorgeven aan de mensen in mijn omgeving. Iedereen denkt dat wij het perfecte stel zijn. Knap, succesvol en verliefd. Nou echt niet hoor. Misschien wel knap. Maar we werken keihard en verliefd ben ik op het moment helemaal niet. Cirano is verliefd op Chantal

Hij is eerlijk

[quads id=1]

Wat een voorschut zet Cirano mij. Maar wat nu? 5 maanden leven we al op deze manier. Net nog voordat ik de brief schreef vroeg ik hem van wie hij meer houdt? Van mij of Chantal? Hij houdt meer van mij, omdat ik zijn vrouw ben. Hij is wat dit betreft zo eerlijk.

getrouwd collega

Hij voelt zich eenzaam Ik geloof dat wel. Cirano is altijd thuis. Als hij iemand ontmoet dan is het online. Ik weet niet wat hij allemaal doet, maar hij is altijd thuis. En zij is gewoon getrouwd, haar leven gaat verder. Ik check haar op Insta. Ik heb haar nooit meer gesproken. Zij wil Cirano niet, dat is duidelijk. Hij was gewoon een speeltje voor haar. En dat maakt me zo boos op hem. Waarom houdt hij van haar? Hij zegt dat het een gevoel is, een gevoel waar hij niet voor kiest. Waar hij niets aan kan doen. Hij vindt het ook niet leuk dat hij van haar houdt. Ze werken wel nog steeds samen. Dat wel. Maar zij is zakelijk zegt hij.

Ik vertrouw de dood van mijn man niet. Heeft zijn beste vriend iets gedaan? – Anoniem Suriname

Nou, ik moet een besluit nemen. Ik weet het al denk ik hoor. Ik ga weg. Maar toch wil ik heel stiekem van jullie weten wat jullie van mijn situatie vinden. We zijn getrouwd, we hebben een koophuis, geen kinderen. Beiden een goede job, het is coronatijd en het is winter. Hij houdt van haar, maar meer van mij. Wat een ellende he? Ik wens dit ook niemand toe. Die onzekerheid. Is niet leuk voor mij. Ik had echt een leuk leven met Cirano, een mooie toekomst. Kan nog steeds want die andere vrouw van wie hij houdt wil hem niet.

Mijn huis

[quads id=1]

Weet je. Ik hou wel van mijn huis. Als hij weggaat kan ik het niet in mijn 1tje betalen. Ik zal ook moeten verhuizen. En alles weer in mijn eentje opbouwen. Niet onmogelijk maar daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Maar allebei hier wonen en ons eigen leven leiden is ook niet handig. Ik ben jong ik wil wel weer iemand anders in mijn leven en als ik niet meer met hem ben wil ik niet dat hij me nog lastig valt in bed, zoals nu.

Zou jij dit accepteren?

Ineens heb ik een relatie met een man en een vrouw – anoniem Nederland

Ik moet moeilijke besluiten nemen, maar ik kan zo niet verder gaan. Ja, ik hou heel veel van Cirano. Als hij morgen tegen mij zegt dat hij niet van Chantal houdt, dan blijf ik. Maar dat zegt hij me niet. Hij liegt niet eens om me goed te laten voelen. Hij houdt echt van haar. Dat zou geen enkele vrouw accepteren toch? Ook als hij niet is vreemdgegaan? Misschien zou hij dan ontslag moeten nemen. Maarja, die liefde is er al. Ik hoor graag van jullie hoe jullie erover denken. Thank you.

Verder gaat het wel goed met mij hoor. Groetjes Loraine

Anoniem: Ik ben verslaafd aan mijn collega

4 thoughts on “Mijn man houdt van een getrouwde collega – anoniem Nederland

  1. Dit is heel moeilijk, ik zou niet kunnen leven met een man die van een ander houdt, hij zegt dat hij meer van jou houdt, maar hij fluistert haar naam in bed. Dat betekent dat zijn verlangen groot is naar haar. Stel dat zij het uit maakt met haar man, dan is hij weg hoe kan hij zeggen dat hij meer van jou houdt liefde is liefde als hij van haar houdt probeer jou eigen weg te zoeken je vindt jou deksel wel want elk potje heeft zijn deksel, het is heel hard voor jou maar dwing niemand om van jou te houden je komt de ware wel tegen komt zeker goed .

  2. Girl, you’re a young 26 year old beauty. You can do so damn much with your life. Use this rare chance and make the best of it. Appreciate yourself, love yourself, respect yourself and above all treat yourself RIGHT. I’d say leave the man and invest in yourself. Still so young. Make the best of it and keep on blooming.

  3. Dit is geen gezonde relatie. Misschien nog een keer een goed gesprek hebben en samen kijken of het huwelijk nog te redden valt. De gedachten al dat hij van een andere houdt is walgelijk. Misselijkmakend. Hoop dat jullie er samen uitkomen. Blijf in je zelf geloven. Btw er zijn ook nog genoeg vissen in de zee.

Comments are closed.