2 nieuwe coronadoden in Suriname – Video – zuurstof tekort in Brazilië

Het gaat echt niet goed met onze buren: In de Braziliaanse stad Manaus is er bijna geen zuurstof meer voor coronapatiënten, wanhopige familieleden zijn opzoek ‘naar adem’ voor hun geliefden. 

[quads id=1]

Video – In ziekenhuizen rondom Manaus is het te vol geworden vanwege het hoge aantal coronabesmettingen. Er is geen ruimte meer voor extra coronapatiënten en er is ook te weinig zuurstof.  Artsen moet nu kiezen wie ze wel en wie ze niet behandelen. “Mensen gaan dood”.  Dat vertellen de radeloze familieleden. Bekijk de trieste en hartverscheurende video’s daarover.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 265 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 60 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 659 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

‘Mensen gaan dood’

[quads id=1]

Zuurstoftekort in Braziliaanse ziekenhuizen: ‘Mensen gaan dood’
In ziekenhuizen rondom de Braziliaanse stad Manaus is het te vol. Er is geen ruimte meer voor meer coronapatiënten en er is ook niet genoeg zuurstof om iedereen te behandelen.

Er is een enorme toename van het aantal besmettingen in de stad Manaus. De miljoenenstad in de Braziliaanse Amazone kampt met een zuurstoftekort in de ziekenhuizen. Radeloze  familieleden van patiënten op de intensive care zijn over straat op zoek naar zuurstof. Bekijk de trieste beelden van de lange rijen van mensen met zuurstofcilinders onder hun arm om bij te vullen voor hun zieke geliefden.

Video

[quads id=1]

Het aantal begrafenissen in Manaus is in een maand tijd verviervoudigd als gevolg van de verergering van de pandemie. Het gebrek aan zuurstof in het ziekenhuis is dramatisch.

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “2 nieuwe coronadoden in Suriname – Video – zuurstof tekort in Brazilië

Comments are closed.