Video’s – Kijk wat ze met mijn zoon hebben gedaan!!

Zijn hele oog is kapot en hij heeft barst wonden. Hij was zelfs bewusteloos. Mijn zoon was bij vrienden en om 12 uur hebben ze hem op straat gezet

[quads id=1]

Video – Luister naar moeder Vanessa Stroker ze is niet te spreken over de behandeling van de politie in Suriname. Op de video is duidelijk te zien wat er is gebeurd is die nacht. Lockdown overtreder Emiel Gefferie, geen onbekende in de samenleving,  is op owru jari opgepakt en zit nog steeds vast.

Moeder van Emiel

[quads id=1]

Zijn moeder Vanessa Stroker is naar de media gestapt en vertelt wat haar zoon is overkomen. Hij is in de nacht van 31 december 2020 op 1 januari 2021 zeer hardhandig aangepakt door de politie. Zijn moeder heeft alle videobeelden ontvangen en vond het heel erg om te zien wat haar zoon is overkomen. Dat kan toch niet?

zoon Gefferie

Familie

De familie gaat het niet zo laten. De jongen is op beestachtige wijze behandeld en ze willen gerechtigheid. Als Emiel vastzit dan moet die agent ook vastzitten.

Mijn zoon is beestachtig behandeld

[quads id=1]

Gay

Mijn zoon valt op mannen en hij heeft voornamelijk vrouwelijke vrienden. Hij was bij vrienden. Hij was daar om zijn haar te vlechten. Hij heeft gegeten en gedronken en om 12 uur in de avond uren hebben ze hem op straat gezet. Moeder vraagt zich af of er iets in zijn drankje zat?

Bekijk hier de video

[quads id=1]

Moeder Vanessa Stroker wil dat haar zoon vrijkomt en dat hij medische behandeling krijgt. Luister naar haar verhaal en oproep. Geef het door aan een ieder zodat moeder snel antwoorden kan krijgen.

[quads id=1]

Emiel Gefferie
Emiel Gefferie foto van Facebook

15 thoughts on “Video’s – Kijk wat ze met mijn zoon hebben gedaan!!

 1. Wat een trieste zaak. Vrije meningsuiting telt niet in Su. Ongeschoolde, onprofessionele, machtsmisbruikers vn sommige politie agenten in Su. Ik spreek de hoop uit dat deze soorten gelijk KPS eruit getrapt worden. Er is voldoende bewijs dit op die manier aan te pakken. De burger mag een suggestie doen. Want dat gebeurd aan het begin. Ben je er niet mee eens dan geef je de opdracht om de fiets zelf in de bak te doen of je laat die fiets staan, eigen risico van eigenaar, maar je gaat niet schelden en aansluitend klappen uitdelen( persoon in het blauw is ze in opleiding) Wat verwacht je dan? een poppetje die maar moet incasseren en niets terug doet.
  Over het wapen en dreigen met doodschieten. Moet de laatste dag zijn dat deze agent een wapen met bevoegdheid in handen heeft. Een waardige collega werkt de-escaleerend om de hoog opgelopen emoties te kalmeren. OMG wat gebeurd er in mijn switi Sranang

  Voor de mensen, die het slachtoffer vrienden noemt, ik hoop dat jullie kunnen zien wat jullie hebben kunnen voorkomen.

  Het slachtoffer, ik hoop dat je geen blijvende schade hiervan overhoudt. Je de juiste hulp krijgt deze situatie een plek te geven. Belangrijkste weet wie je vrienden zijn

 2. Volgens de opleiding van de Politie zijn er nieteens boeien aan te pas gekomen merk ik Schadalige vertoning dat het hele Politiekorps schaad.

 3. Altijd Objectief beoordelen … het is weining te vinden … dat gaat mis in dit land

 4. Ik heb er geen woorden voor,
  Wat mens onterend behaneling foei agenten die deze jongenheer op xo.n wijze hebben mishandeld,ik ken hem als zeer rustige live jongen hij werkte ook bij mij.
  Dit keur ik ten zeerste af.
  Dd moeder moet verder in deze zaak.
  Al is hij GAY hij is ook mens.
  Jullie gaan het op ke geweten dragen
  Wat je deze eerlijke werkende man hebben aangedaan.
  Mn hart bloed
  Mevr.chin.

 5. Vrienden?????? Noem je dat vrienden. Als het echt zijn vrienden waren, hadden ze Emiel tegen 12 uur niet op straat gezet. Wetende dat het al voorbij de lockdown tijd is. Ik hoop dat Emiel een goede leerles hieruit heeft gehaald.

  Wat betreft de behandeling/werkwijze van de agenten, zeer teleurstellend en onprofessioneel. Inplaats van de situatie te bekoelen ,wordt de situatie nog meer aangewakkerd met geweld en agressiviteit.

 6. Zijn dat agenten in Suriname?????
  Onmiddellijk naar huis sturen.
  Foute mensen zijn dat. Schandalig.

  1. Goedzo KPS opruimen
   Deze wet overtreders
   Nu gaat hij orgie fong fong tiki krijgen van strafmang

 7. Waren ze echte vrienden van hem hadden ze hem dat niet aangedaan, hy leerd hier uit een les, waarom moest r geweld gebruikt worden, ik zag het echt niet nodig,een burger die niet gewapend is,waarom moest die agent die gast die baks geven????? Waarom moest die vuurwapen te voorschijn komen ????
  Is als je je machteloos voelt!!

 8. Dit soort afb ten heb loer ding pp.priet ding mars. Ze hebben persoonlijke problemen dan uiten ze hun woede uit op daders koulo

 9. Mie dati if wang skotoe nak mi zomaar .a zim anoe datie i morie jong dat na mi .mi pa na wang haitiejaan😡😡😡😡

 10. Fout of geen fout geen enkele agent mag zo handelen en dat wijf ook zij begon met slaan als he iemand ophaalt dan dien he ze met respect te handelen maar deze ongeschoolde so called police dagoe🐕weten niet hoe het hoort dus zij moeten gestraft worden,mensen moeders oeng no srebie dit krijgt een staartje🥵

  1. Eige schuld dikke bult
   Hij heeft het uitgelokt. En dan krijg j dit met agenten van laag nivo.Daarom ben ik voorstaander dat het hele korps doorgelicht wordt en men alle boromangs eruit schopt

 11. Hij s fout.. je weet dat het lockdown is, blijf thuis!
  De agenten zijn totaal fout, ze moeten niet zo handelen. Maar die jonge man is aan het overtreden door zolaat op straat te zijn. Plus hij was ook even brutaal. En trouwens waarom moetje bij vrienden blijven, is lockdown, ga na je huis.

  Mensen nemen lockdown niet serieus

  1. waarom wordt hij nog vast gehouden…
   Wat is de straf voor Lockdown overtreders..
   En als hij door z’n vrienden op straat is gezet weet hij nu wie z’n vrienden zijn.
   Gelul met Mattie. Jij denkt Mattie maar als ze de kans krijgen gooien ze je onder een bus hoor..
   Voor mij bestaat geen Mattie en vooral niet thuis bij hun op hun territorium. Hmm gebeurt er daar iets na hun fout..

Comments are closed.